Pawouk Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Jak s Rapidama??? Můžeme udělat sraz přeci se všema Škodovkama ne? Rapiďáci prostě měli svůj srázek. Jsou holt aktivnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Tak to joooo, no nějakej srázek bychom mohli udělat, už má být teď pěkně, nejpozději za 14.dní už budou mít všichni přezuto, tak bychom se mohli srazit v Plzni. Ale chce to naplánovat trošku s předstihem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 tak někdo nadhoďte nějakej termín at se můžem dohadovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Tak 26.-27.4 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 26/27 mám volno ve 12h kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Kacany: ve čtvrtek jsem Tě viděl jet proti mě a kuwa ty LEDky jsou fakt bomba, svítí jako kráwa jo a kdes mě viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Hoďte závazný termín a jedem . Přeci vám to tady nebudeme my Rapiďáci organizovat, jsme škodovkáři sotva 2 měsíce a už jsme se srazili i za deště a povedlo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Já bych to viděl třeba zase u Tesca na Rokycanské, buď se dá zastavit na venkovním parkovišti a kdybyb pršelo, dost místa je v podzemním parkovišti... Dál např. Globus - Chotíkov nebo Tesco - Borská pole... Kacany v Nýřanech , jinak tě tak jednou týdně vídám kolem vejprnic (buď mezi Vejprnicema a Tlučnou, nebo za Vejprnicema směrem na Borská pole (k dálnici) Editováno: 31. Březen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Jo vidíš, tak mě nepřehlídneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 No přehlédnout se ty LEDky nedají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 hlavně ty pruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 No o speedline ani nemluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 co třeba nastavit každý první týden v měsíci např.čtvrtek? od 17-18 hod ? pátky a víkendy může spousta lidí odjíždět na chatu , chlastačku atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 mě je to celkem jedno, ale v týdnu zase spoustu lidí dělá na směny v práci... navíc sraz by nebyl každý měsíc, takže by jednou za čtvrt roku jeden víkend nikoho neubylo a navíc se to dá udělat tak, že by nevycházel třeba na letní prázdniny, když jsou dovolené... ale tak je to na domluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 jakto že nebyl každý měsíc?? 3.dubna 20141.května 20145.června 20143.července 20147.srpna 2014 4.září .... atd.... pro mě je lepší v týdnu , út, čt, pá, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Myslel jsem, že bychom nemuseli dělat sraz každý měsíc ale je mi to tak nějak opravdu jedno, záleží na domluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 já osobně si myslím že stačí jednou za půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Já osobně budu rád, když se nám podaří se slézt alespoň teď někdy a ne jako minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 já si taky myslím, minule se všichni kasali a pak nikdy nedojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 hoši mohu jakýkoli víkend od příštího víkendu..:-) moc rád bych viděl své přátele Kacany,Stringo,kdy dáme termín??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Termín je daný 26.nebo 27.4, chtěli jste termín, dal jsem termín, tak teď se hlaste, kdo by přijel. Kde to už je na domluvě, ale TESCO na Rokycanské je podle mě docela dobrá volba kvůli případnému dešti, dá se zajet do podzemí a je to v suchu Jinak Janysku pořád nevím, jak natáhnout kabel někam od lampičky (stačí ti vyvést 2 kablíky od stropní lampičky dolů pod spolujezdce??? Potom bychom pořešili zapojení v Chomutově (nebo v okolí, bych zajel k tobě), ale budu tahat BT, tak bych to připravil s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 27.4. soboty nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Plzeňský ŠkodaSraz 27.4.2014 (neděle) v 08:00 u Tesca na Rokycanské v Plzni pokud by někdo nevěděl kudy kam: Pokud bude pěkně tak na horním parkovišti ZDE: Pokud bude pršet tak na podzemním parkovišti ZDE: Účast potvrdil: 1. Stringo 2. Kacany 3. Janysek 4. hurvajs84 5. Vlasta (pouze sraz) 6. Dandys 7. Seňor Peligro 8. Jary7 9. Pawouk 10. jirka toledo 11. Fajfy 12. Prašík PROGRAM: 8:00 - 8:30 sraz v Plzni 8:30 - 9:00 společné focení našich miláčků 9:00 - 10:00 seznamování zúčastněných, prohlídka vozů, pomluvy na veškeré neduhy motorových mazlíků 10:00 - 10:30 zakoupení baget, hamburgerů, HappyMealů a jejich konzumace 10:30 odjezd v koloně směr Plasy za Kacanyho nepřehlédnutelným černým jestřábem s MegaPower LED denním svícením 11:30 příjezd na parking letiště v Plasích 12:00 - 16:00 shlížení možného i nemožného na obloze za doprovodu nehorázného randálu a vtipných keců Kissáků 16:00 - rozlučka a odjezd ke svým domovům Editováno: 24. Duben 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 2. Kacany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs84 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Ahojda škodovkáři,rád bych,pokud je to možné se s vámi toho 27.4. také v Plzni sešel,tak mi prosím napište.Jinak jsem tu nový,tak doufám,že mě přijmete mezi sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.