Vlasta Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 joo ja to blbě napsal,o víkendu kdy je srazík je hu nás pouť,ale mezi 8-8,30h budu v Pélzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Na pouť se chodí v sobotu přeci, srazík je v neděli, tak to pořešte s rodinkou, v sobotu se jděte kolotočovat a v neděli je můžeš vyvést na letadýlka Pokud tedy nám bude přát počasí, zatím Dáša z Meteopressu to moc dobře nepředpovídá, od minulého čtvrtka mělo být krásně a nadprůměrné teploty a zatím to vypadá spíše na podzimní počasí, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 tak co,zalezeme do nejbližší hospůdky a bude to..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 a můžeme jet domů pak vlakem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 no a :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak ako chalani? Nějaké změny v osazenstvu? Pokud někdo váhá vzít ratolest, tak já beru naši malou (3 roky), tak uvítáme nějakého kamaráda/ku Kacany, ty ses v Plzni do té myčky nějak nehrnul, to jsi studoval programy, nebo jsi hledal pod sedačkou drobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 U mně platí,s tím,že se nezučastním výletu do Plas,ale po osmé rano budu na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Pokud mi do toho něco nevleze, tak přijedu alespoň na sraz a podle počasí i do Plas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak já se ptám jen kvůli tomu, aby to nedopadlo jako minule, že nás bylo 10 a nakonec jsme se sešli jen 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 já přijedu , ale pak se pojedu podívat do tymákova na autokross , přeci jen autíčka mi berou víc než letadýlka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs84 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Pánové,musím se omluvit,ale z pracovního hlediska se na sraz nemůžu dostavit ,tak doufám,že se vám zadaří a snad někdy příště.Já budu někde ve Španělsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Jary7 kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 že bych se taky ukázal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 že bych se taky ukázal? Čím víc, tím líp doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 že bych se taky ukázal? Jen přijeď, ať vidíme krásný modrý auto. Po dálnici jsi tu hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak jak kamaráde strýčku Stringo....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajcler Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Taky premyslim ze bych prijel se ukazat...Ale do Plas bych s vama asi nejel. Letadla me nejak extra neberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Tak jak kamaráde strýčku Stringo....:-) Tak sraz ZDE: http://www.mapy.cz/#!x=13.404249&y=49.950366&z=18&l=15&t=s&d=user_13.403844%2C49.950284%2CPlasy%2C%20okres%20Plze%C5%88-sever~Zde%20m%C3%ADsto%20setk%C3%A1n%C3%AD%20%3A-)_1 řekněme cca v 7:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Tak sraz ZDE: http://www.mapy.cz/#!x=13.404249&y=49.950366&z=18&l=15&t=s&d=user_13.403844%2C49.950284%2CPlasy%2C%20okres%20Plze%C5%88-sever~Zde%20m%C3%ADsto%20setk%C3%A1n%C3%AD%20%3A-)_1 řekněme cca v 7:30 Ok budu tam v 7:20 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Tak jsem dnes byl na Dni ve vzduchu, povedlo se to a Gripen byl super, doporučuju. Zítra dorazím na sraz na společnou fotku na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 čím více lidí,suprr....-) snad bude lepší než minulý rok,plno slibotechen a byli jsme tam 3 :-D aj bratra Slováci přijedou..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ok budu tam v 7:20 :-) Jasný, tak nějak se tam na té zastávce sejdeme. Jinak Grippen jsem dneska sledoval jak prolétával k Plasům, je to každý rok stejné, ale je to něco a pokaždé si to užívám, když to nad letištěm postaví kolmo k zemi a dá forsage - je prostě něco neskutečného. Jinak dneska od 17:30 tady až do teď obrovská průtrž deště a bouřka, tak snad to do zítra oschne a nebude hnusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 pockejte na me uz jedu z prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tak pánové ,oproti minulému roku tento rok byl hojný a děkujeme se Stringem za hojnou účast, pokec a to i s rodinami..:-) Přikládám jsem odkaz na fcb: z dnešního srazu:" https://www.facebook.com/events/1468117826752132/?ref_dashboard_filter=upcoming " kde jsou fotky a aktuální dění... Byla otázka, jestli bude další sraz a to třeba v kempu, můj návrh je ten co ho udělat v SRPNU o víkendu v kempu ATC Jesenice odkaz hier: " http://www.atcjesenice.cz/atc-jesenice/ " a ceník hier " http://www.atcjesenice.cz/cenik/ " mám s tímto kempem dobré zkušenosti a ceny jsou přiznivé a lidové. Nebráním se jiným návrhům. Proto prosím, kdo by měl zájem ať řekne a navrhne termíny v srpnu... Nemusí to být teď hned, ale čím dříve bude termín, můžou se zamluvit chatky a hlavně bude tam volno,než někdo jiný to vyfoukne. Tak pánbů zdar a plno km bez nehod. :-) a dejte vedět,jestli další sraz ano,či ne samozdrřejmě s grilováním,plac na hraní tam je taky atd..:-) termín atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tak Janysek mě předběhl s fotkama opravdu jsem takovou účast vůbec nečekal a pokec byl super...samozřejmě kaskadéra ve fiatu jsem neobjednával, jak někdo zmiňoval, ale byla to absolutně nezávislá akce toho řidiče Já jsem klidně pro ten camp a co nejdřív se domluvit na termínu, aby bylo volno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.