Kacany Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 No toho 17. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Otevírám hlasování, všichni, kdo byste chtěli na sraz, tak si napište termíny které by Vám vyhovovaly, pošlete i případně dalším... Podle hlasování dáme termín, který bude mít nejvíc hlasů. http://doodle.com/ep8txnt3ca33u47x Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Já jsem teď do konce srpna bez víkendu,možná ten poslední,uvidíme jakej termín bude pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 zítra je sraz 10.8 octavií od 16hod v podzemních garáži ve velkém tescu na rokycansky. Když budete chtít prijedte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Škoda, nešel mi net celý víkend... Tak příště dej vědět nějak dřív a nahoď foto ze srazu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 No bohužel s liberece sme jeli druhou stranou a ne přes plzeň. Tak mi to nevyšlo :-(. Doufám ze se tady domluvime na nějakým termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) Takže, přátelé, kamarádi Škodovkáři. Podle hlasování vyšel termín na 24.08. teď ještě zbývá kde? NĚJAKÉ NÁVRHY? Editováno: 12. Srpen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) Plzeňský ŠkodaSraz 24.8.2014 (neděle) v 09:00 u Tesca na Rokycanské v Plzni Pokud bude pěkně tak na horním parkovišti ZDE: Pokud bude pršet tak na podzemním parkovišti ZDE: Účast potvrdil: 1. Stringo 2. Kacany 2. Jary7 Editováno: 21. Srpen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Nějakej nápad, co vymyslet na srazu? Třeba vyjížďku, nebo výlet třeba do Techmanie apod??? Něco bych podnikl, když už budeme v Plzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Já nevím....mám toho dost....Jak jsi dopadl kamaráde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Jestli myslíš s Ledkama, tak nijak. Manželka mi včera potunila auto o zadek jiného auta. Dneska jsem přijel na víkend domů, takže zítra budu zjišťovat, co všechno je KO. Na první pohled je v háji, spolujezdcovo xenon vč.desky a ostřikovače, nárazník, blatník. Příčník je zmuchlanej, haupna s maskou je ohnutá. Doufám, že není cooler v háji nějaká elektrika... uvidím zítra až to odstrojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 to je mi líto,kdybys nějak potřeboval pomoci,dej vědět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Tak nakonec KO: Pravý xenon, uložení xenonu, ostřikovač xenonu mlhovka + ohnutá haupna, prasklá mřížka, utrhané úchyty nárazníku, prasklý pravý nosník nárazníku, odtržený úchyt pravého blatníku + zdeformovaná přední výztuha nárazníku... mno už sháním díly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Kdyby jsi něco potřeboval,dej vědět..:-) Rád pomohu..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Potřebuju šikovného ale ne drahého lakýra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Mám jednoho,ale je to s ním na hodně dlouhé lokte..:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jak tomu mám rozumět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Kluci více o mém autě u mě v topicku, taky kdyby někdo věděl v Plzni a okolí o nějakém lakýrovi který by mi nalakoval díly bez papíru (bez DPH) za solidní cenu, tak mi tam dejte vědět a teď ke srazu. Zatím jsem potvrdil účast jen já ačkoli možná nepřijedu Octou, kdo tedy přijede? Abych tam nebyl sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Kluci asi to nedávám.... Mám být na víkend u našich v Příbrami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 S RSkem to stihneš obojí Já nejspíš dorazím s "Bobíkem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Taky dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 nedorazím...nemohu,práce..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Tak to máš obrovské - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.