Jiri92 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 No to je pěkný, sem ani neveděl že je tady tolik lidí kolem Plzně Tak teď musíme ještě vymyslet nějakej vhodnej termín.....Návrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Pokud to bude ještě letos tak jak jsem psal,27/28/30 jinak až příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Kluci já bych to viděl nejspíš příští rok, jak jsem psal výše, protože 27.-28.12. jdu na 90% do práce, 29.12. jedu s přítulkyní na rodinou oslavu a 30.12. jedu do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Nějaký návrhy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Ta Olympia v Černicích by šla....nebo nová Area Bory jídlo tam je místo na parking taky...ale chtělo by to lepší počasí je tam na.... nebo na ... viděl bych to na nějaky víkend oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Ahoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miral1 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Také zdravím zez Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Ahojky kluci z Pelzně pomalu se rozrustame tak to bude hojnej srazík,asi to necháme pěkně na jaro co vy na to jak bude v březnu hezky tak to zorganizujem a taky doufám,že na skodahome sraz pojedem v pořádné bandě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Vlasto souhlas počkáme si na kloudné počasí ať jsou pěkné foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360spider Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ahojky kluci z Pelzně pomalu se rozrustame tak to bude hojnej srazík,asi to necháme pěkně na jaro co vy na to jak bude v březnu hezky tak to zorganizujem a taky doufám,že na skodahome sraz pojedem v pořádné bandě. To není štatný nápad!!! Na sraz Škodahome bych jel docela rád, jennesmí být v ternínu srazu ŠkodaTeam - Běšiny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Velmi správně Mr. Kyblíku -jenže termín jarního srazu v Běšinach není ještě znám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Velmi správně Mr. Kyblíku -jenže termín jarního srazu v Běšinach není ještě znám. To máš pravdu orientačně jsou Běšiny na přelomu dubna/května. Ale já nevim ani Škodahome srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Už jsem to tu našel 14. Škodahome sraz 1. - 3. 6. 2012 Jsem to ale šikovnej kluk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Už znám termín na jarní Běšiny - 21.ŠkodaTeam sraz bude 1.-3. června 2012. Bohužel at počítám jak počítám, tak se mi ty ternýny shodujou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patuli1n8 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 tak zdravím jsem taky plzeňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Jaro už je pomalu tady tak bysme mohli začít plánovat nějaký ten srázek co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Až přezuju,dřív džundu neukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Ty máš aspoň na co, ale já musím prozatím sehnat aspon plecháče, než našetřím na kolesa a jejich obutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listyus Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Až přezuju,dřív džundu neukážu. Já už mám přezuto přes týden. Jinak zravím z Chotěšova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tak přezuto už máme asi všichni, počásí už je taky pěkné tak co zorganizovat nějaký ten srázek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Jasně,ale volnej víkend mám až 19/20,respektive jedinej volnej víkend,pokud by to bylo v tydnu tak to taky nejni tak jednoduché,ale zase dřive realizovatelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 nu musím zklamat, ale já přezuto bohužel ještě nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 už mám přezuto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.