Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Píšu si Tě... Mě jde dcerka do školky poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ja bych se taky mozna ukazal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 A jaky bude program? Nejaky obed nebo strip na kapote atd. ? Pro jake vozy je to urceno. Koukam ze je tam mnoho majitelu s Kindercar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Petrrre je to pro všechny Škodovky, vlastně jsem to tak nějak začal před rokem honit, protože do Prahy je to kus cesty a tady na Plzeňsku žádná akce není (nebo o ní nevím) no a na foru byla tahle sekce, takže jsme se domlouvali až jsme se srazili v Plzni napřed ve třech a minule nás tam bylo kolem 15-ti aut co tak vzpomínám. Je to jen tak na pokec, na 2-3hodinky, okouknout, pomluvit výbavy a tak. Někteří přijeli s rodinou, tu poslali na nákup do Tesca, někteří sami. Klidně můžeme zajít na oběd, sice ne každý miluje Čínskou kuchyni, ale fakt tam vaří dobře, nebo je tam MC i KFC, takže není problém... Je dobré že je tam kryté parkoviště, takže ani hnusný déšť to nemůže pokazit Strip není, páč jak jsem psal, jezdí i děti, takže tak no... ale minule tam byl i kaskadér s Fiatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Stringo, jestli mi to vyjde (přece jenom je to relativně až za dlouho), tak bych taky dorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Píšu tě červeně, případně potom potvrdíš účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Pawouka uz totiz nudi Clintuv club a chce taky poznat normalni lidi. Budu sledovat a takhle dopredu taky neumim rici a tak neslibuji kdyz budu moci prijedu. Psat me zatim nemusis, pac cervenou nemam rad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Až tak to není, ale poznat další kolegy ze ŠH nikdy nezaškodí. Alespoň pak víš, kdo se skrývá za jakým nickem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) aha takže je petr na to kápnul jako vždy Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Viš co - jeden je blázen do Haldexu a 3.6 FSI, další vyznává modlu jménem ŠA, jinej má kola na ležato a tak dále a tak dále. Tady třeba budou jinak ujetí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Tady néééé tady je to samej Plzeňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 To je taky diagnóza? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Motosman, já a motosman, strejda KLINT,pančo a dál už si nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Dál je to ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 za mě ano..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 píšu si tě Janysku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Budu tam tak si mě napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras.ss Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Ahoj. Také přijedu, bude to mů uplně první sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Aktualizováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Píšu si do kalendáře, ale nic neslibuji, v poslední době mi nějak nic nevychází! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Zatím píšu červeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 no ja mam sice nocni ale treba bych take dorazil:)) teda pokud muzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 No jasný Pancho, píšu si tě zatím červeně Octaviánské RSko nám chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Nikde nemůžu najít, jaký má Pancho RSko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.