Petrrr Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 No jo no. Mel jsem tam prijed s Thalii aby byla Renaultacka exhibice. No byl jsem s rodinou, tak mi to odpuste. Prilezitost urcite bude jeste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 no ja sem bez brzd,zadni:( no stve mne to to teda fakt sem se tesil ze poznam dalsi lidstvo:) Tak příště Pancho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Pěkný fotky, krásný auta a ta modrá barva no radost pohledět Ty fotky zezadu jsou pěkně dodělaný, dobrá práce Pawouku. dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 To já ne, to umí foťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Díky všem za pokec, hlavně díky za RSku, konečně jsem mohl detailně prohlédnout ty koncovky a musím říct, že to je ještě hrší, než jsem si myslel ... Ne je fakt povedená, tak ať slouží!!! Pawouku, super fotky Petře, to je jasný, že rodinka je na prvním místě, hned po kamarádech z fora = příště koukej dorazit, máš to kousek a můžeš mě po cestě nabrat k sobě a dojedem spolu do Plzně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Cestou zpátky jsem s Wénou viděli na D5, jak v protisměru šlehají plameny z Fabie.PS: zruš si ten podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ta Fábie určitě byla 1,2 TSI , to je běžný, že občas chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Podle mě to byla jedničková a ohýnek už byl docela velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Sraz se povedl a jsem moc rád, že jsem tam byl. Tak jsem byl v tom slavném pražském autosalonu. A celkem dost velké zklamání. Píšu hlavně pro ty co by si chtěli spojit můj obličej s nickem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 ty woe, ty ses určitě musel hledat dlouho Salooon na prd? Tak alespoň vím, kam nemusím jezdit Díky za sraz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Sere mě,že jsem nemohl dorazit :-( chtěl jsem vidět RSku,jakto,že nebyl Kacany??:-/ zklamal mě,kluk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Trochu komorni,ale fajn sraz ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Sere mě,že jsem nemohl dorazit :-( chtěl jsem vidět RSku,jakto,že nebyl Kacany??:-/ zklamal mě,kluk... Kacany prej údajně den před srazem měl rozebráno a neměl vůz kompletní, to já byl na tom stejně, ale jakož to poslední z organizátorů jsem musel dorazit v polodemontu Trochu komorni,ale fajn sraz ;-) Komorní? Spíš vysmáté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Komorni ve smyslu,ze nas je srstka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Zdravím Sem tu nový ze Stříbra tak dejte vědět zda budete na Plzeňsku dělat sraz. Rád Vás poznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Určitě bude někdy až bude lepší počasí na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Stringi: kamaráde dáme sraz ne?:-) Neviděl jsem tě,neslyšel..:-) neozveš se..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Že ty se ozveš... prcek dává zabrat co Až bude tepleji, tak něco spácháme zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Uz by to chtelo,v Praze to nejak nejede posledni dobou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Pokud mi to vyjde, přijedu s novým převlečkem interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 A kde a za kolik??Sttingo,introš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Koukni na potahy MAD zbytek bude překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 od MADu také plánuji už sem je měl na Ibize je to naprostá špička. Pokud budete dělat nějaký ten sraz tak bych uvítal o víkendech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Určitě to bude víkend. Jsem na to zvědavý, už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Kdyz potahy, jedine MAD. Mel jsem je taky, lepsi neznam. Cena je vyssi, ale stoji za to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.