Host amissus Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tak liftbackisté, pochlubte se, jak dlouho vám tam vydrřzela :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Od 2.7. (tedy prevzeti vozu) stale puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) 2 minuty, ješte na salonu jsem si ji dal do kastlíku Po tom co mi prodejce řekl že to lidi kradou i z aut vystavenych na rampách před salonem......... Editováno: 15. leden 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Škoda, že se to neuzamyká centrálem jako u SB. Tohle podle mě nemohl navrhnout člověk, který někdy žil v ČR :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Rapid je low cost vozitko, nemuzes cekat, ze bude mit uzamykatelnou nadrz..sveho casu nemel ani stahovani okna spolujezdce u ridice, tak central v nadrzi by byl sakra nadstandart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) U spacebacku to dodali, tak se jen divím, že to s dalším modelovým rokem nedostal i liftback. A u řidiče nebylo stahování zadních oken, spolujezdec ano. Editováno: 16. leden 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Rapid je low cost vozitko, nemuzes cekat, ze bude mit uzamykatelnou nadrz..sveho casu nemel ani stahovani okna spolujezdce u ridice, tak central v nadrzi by byl sakra nadstandart Rapid cenově moc low cost vozidlo není, tudíž už z principu takový běžný funkce má mít už od prvotní výroby. Popravdě, ikdyž s rapidem jezdím rád, tak tyhle takzvaně "prkotiny" na kterých se šetřilo, ovšem silně snižující uživatelský komfort mě u něj vadí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Byl bych spokojenej i s ovládací páčkou u řidiče, kterou se otevřel kryt hrdla palivové nádrže. To jsem měl u fábie I ve výbavě Ambiente. Takhle mi to připadá, jako krok zpět k felicii či favoritovi nebo výbavě Classic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Mi klíček nevadí, jsem na to zvyklý ze své současné Fabie, jen se pozastavuji nad tím, jak v ČR mohou vymyslet takovou simply clever featuru a přitom to nedat za 5 zámků : ))) zvláště když to pak do spacebacku zavednou. Pravda, je to škrabka za padesátku, ale v principu je ten simply clever nápad pak v důsledku dost nedořešený podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Škrabky mě vydržela ve víčku celých 26 dnů od koupě auta. Něco o tom zde: http://forum.skodahome.cz/topic/123819-mikliskovo-b%C3%ADl%C3%A9-tsi-%C4%8Dko/page-5#entry1778086. Ohledně víčka čtěte až do příspěvku 137. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Hosi, ze vas to bavi nekde schovavat. Kdyby to stalo 500, tak nereknu, ale 59Kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) abych si kazdy mesic kupoval za 59kc skrabku + postovny? proc? Editováno: 17. leden 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) myslis, ze v tuto dobu cca pul roku po masovem rozsireni Rapida na ceskych silnicich nekoho jeste zajima tvoje skrabka ve vicku nadrze? krom toho, kolik znas lidi, kterym se ta skrabka ztratila a kolika z nich opakovane? nevim no, kazdej at se samozrejme zaridi dle sveho svedomi, ale resit skrabku za pul sta, to by mne asi nenapadlo. Editováno: 17. leden 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) nevím, tohle uvažování nezastávám, kor prostě ve měste, kde mi už jednou ukradli auto. Nevěřím ani sousedům. Stejně před škrábáním nejdřív jdu do auta nastartovat, tak je to jedno.... Na druhou stranu kolik těhlech tmavejch čórek napadne, že to víčko není zamčený Editováno: 17. leden 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Auto téměř rok v únoru 19tis a škrabka na svém místě. To mi spíš, po měsíci ukradli anténu. Ta už je za 500, tak že ta bolela víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Ten blbý proutek vyjde na pětikilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) no jo, navíc proutek už se nedělá, ale takovej ten klacek což je hezčí, ale pořád to je v autorizáku za 550. Na netu se dá sehnat levněji, ale když člověk připočte poštovný je na tom skoro stejně. http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=1793265 ale to odbočujeme od tématu. Editováno: 21. leden 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.