Publikováno Únor 16, 201411 r Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tímto ? Hlavně by mě zajímalo jak je to uchycené, jestli tím nepoškodím nebo neodřu těsnění. Jak moc to cloní ? uvidím zadním oknem ven ? nelíbí se mi takové ty clony na přísavkách a podobně... Upraveno Únor 19, 201411 r od Pawouk Upraven název vlákna.
Únor 16, 201411 r Já se vyjádřím jen k výhledu (protisluneční záclonky/clony mám již na třetím autě) - přes den je výhled dobrý (ven je vidět, dovnitř skoro ne), v noci neuvidíš vůbec nic (myšleno v místě, kde není třeba pouliční osvětlení). Má to ještě jeden efekt - docela to omezuje oslnění světly vozu jedoucímu za tebou ve vnitřním zpětném zrcátku.
Únor 16, 201411 r Vzadu mám originální roletku na platě (na FI Combi jsem tam měl síťku přímo na skle, uchycenou svým rámem za plasty okolo zadního okna), clony na bočních oknech jsou k vidění zde.
Únor 16, 201411 r Já je mám na combi, jen s tím, že na 5dveřích je ze dvou kusů. Spokojenost. Mám je od firmy Privace Shades, koupeno od autodoplnky.cz v Brně.
Únor 16, 201411 r Jak píšou kluci, v noci na couvání to je horší. Budeš mět pocit, že ti nesvítí žárovky. Já je mám na FI. Fotky najdeš t a d y Clonky sou fajn, drží pěkně, jen u FI byly plastový držáky a ty v mrazech padaj-praskaj. OII má ź černýho kovu a tam to je OK. Dokonce na 5.dveřích držáky nemám vůbec a clonka drží sama i při zavírání.
Únor 19, 201411 r ja to riešim stále fóliami. mám od výroby ztmavené okná od B-stĺpika a po predchádzajúcich skúsenostiach s roletkami už ich nechcem. v lete to cloní celkom dobre ale nie dostatočne. Ak manželka sedí s dieťaťom vzadu, oveľa viac sa mi osvedčili fólie, ktoré plnia estetický efekt, termoizolačný efekt a tieniaci efekt na 100%. Roletky max na 30%. Upraveno Únor 19, 201411 r od rudko25
Únor 19, 201411 r To je sice fakt, ale tohle pokud potřebuješ vidět ven lehce sundáš a navíc u folií když stáhneš okýnko, tak clonící efekt rovná se nule. U těchle clonek cloní furt i při staženým okně a do určitý míry do auta míň fouká.
Únor 19, 201411 r asi sme sa zle pochopili....ja na zatmavené okná od výroby dávam ešte fóliu, kde efekt je super......úplne neprehľadný zvonku a v tme ak máš senzory je to úplná pohodička
Duben 30, 201411 r Mam jen v octavii na zadnich oknech a super. Jsou drahe ale paradne funkcni. Vubec mi nevadi dal jsem je tam pred rokem a uz nesundal.
Květen 26, 201411 r Mohli by jste doporucit roletky na zadni okna? Nejake levne s dobrym uchycenim. Na internetu je toho obrovske mnozstvi, ale treba mate s necim konkretnim zkusenosti. Jde mi hlavne o to, aby slunicko nesvitilo malymu do oci. Diky!
Květen 26, 201411 r Kolega z práce má na zadním skle a bočních zadních sklech zevnitř černou fólii s malými dirkami. Folie drží antistaticky, takže ji může kdykoliv sundat a zase nandat.
Květen 27, 201411 r Autor koukal jsem na to a vypada to hodne dobre, navic je to pomerne levne a na netu je toho spousta. premerim okna a hura objednat.
Květen 28, 201411 r na co potrebujes clony na zadnim okne? jako obcas mi sviti do ksichtu, nebo z bocnich oken, ale zezadu?
Květen 28, 201411 r Já mám podobné clony na míru ve Focusu, tuším taky Sun Shield od Climairu a jsem plně spokojený. Žádné těsnění nedřou a zvenku vidět není, ven průhledné jsou, ale cloní dost. Cenově byly srovnatelné s fóliemi, ale jdou sundat, když je třeba.
Květen 28, 201411 r Já jsem zatím se sunsetem spokojený a zatím stačí. Dodávám ale, že tu pravou letní sezónu ještě nemám vyzkoušenou. Možná to budu potom hodnotit jinak. Ale zatím mi to vyhovuje.
Květen 28, 201411 r Pro mne sunset super, ale diteti to slunce vadi:) Pri delsich cestach musim davat do okna latkovou plenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.