Host amissus Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 V sobotu si takhle jedu večer domů a co nevidím na parkovišti. Sice jsem chtěl stát na druhé straně, ale vedle něj bylo místo a tak mi to nedalo. Omlouvám se za příšernou kvalitu, nebyla po ruce lepší technika a ráno už tam bohužel kámoš nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 To je foto do sekce humor né? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak mám další úlovek. Dnes v OC Karolína Ostrava, když jsem se vrátil zpět k autu, stál vedle mě tenhle fešák : ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Další dvojče : ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunas Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) Momentka z ulice s menším bráškou :-) Který se vám líbí víc? Editováno: 13. Červen 2014, autor: Lunas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 mě osobně lift spaceback vypadá taky malý oproti liftu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) já osobně nemůžu nějak Spacebacku přijít na chuť. S tou černou střechou a jiným zadním oknem si ho dovedu představit, ale to jsou jiné peníze... Jinak bez těchto věci na mě působí nějak zvláštně a ty trojúhelníčkový okénka vzadu vypadaj chaoticky... Editováno: 13. Červen 2014, autor: Rypicong 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Spaceback jednoznačně . Nádhera, kde se hrabe lift, co se designu týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Space není taková "žížala" (promiňte lifti) a má hezčí ty zadní světla (hranatější). Ale je to každého volba a i u nás byl výběr těžký, takže hlavně aby lift i SB sloužil jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Zachytil som ako sa nam to zacalo zmodro race-sovať na parkovisku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Space není taková "žížala" (promiňte lifti) a má hezčí ty zadní světla (hranatější). Ale je to každého volba a i u nás byl výběr těžký, takže hlavně aby lift i SB sloužil jak má Je pravda že každý má jiný vkus ale podle mne Spacebak ten ostře a přísně řezaný předek a kulatý zadek vypadá jako slepený ze dvou různých aut. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 (editace) Jako skalní příznivec sedanu / lb nerad skáču do řeči, ale postujte tady prosím jen fotky Rapidů z ulic. Na téma typu karoserie jsme se tady nedávno hádali někde jinde Editováno: 14. Červen 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 To je zvláštní, že auto ve tvaru kombi má zakulacenou záď a že sedan (lift) má divný převis za zadní nápravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Je pravda že každý má jiný vkus ale podle mne Spacebak ten ostře a přísně řezaný předek a kulatý zadek vypadá jako slepený ze dvou různých aut. díky za tento příspěvek, protože já jsem stále dumal, co mi na tom autě nesedí Ale s černou střechou a jiným zadním oknem je to celkem good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Sice to není z ulice, ale je to zajímavý. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/rapid/15843229?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Asi nějaká porucha nééé??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 no nechtěl bych v tom sedět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 já ani v tom druhém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) přidávám další dva sourozence poslední dobou jich je jak hub po dešti Editováno: 20. Červen 2014, autor: d.novakd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Dnes v Papežově pod Lysou horou. Vrátím se k autu po výšlapu a tam kamarád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 ..taky jsem potkal kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Na porovnanie: modra Pacifik verzus modrá Race metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 včera ve Slaným jsem během minuty potkal 4 bělouše a dneska u Lidlu na parkovišti celkem 3 zaparkoval jsem u jednoho a jeden nalíčenej a druhej nenalíčenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Aj takto sa da. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Takhle přijdete zpátky ke svému autu a zjistíte, že je obklopený dalšími třemi kamarády 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.