bill.jr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Po přezutí na letní kola je v Plzni plánován malý lokální sraz Rapidů a přátel. Navazujeme na předchozí diskusi ve vlákně Rapidů. Termín zatím nestanoven. Tak kdy? Já mám zatím volno 22.3. dopoledne, 23.3., 29.3., 30.3. Radši bych to udělal dříve než později. Editováno: 8. Březen 2014, autor: bill.jr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Nejen Rapidů...... budu se snažit přizpůsobit...... v březnu by se mě hodila neděle víc.... manželka narozeniny, junior narozeniny a obojí v sobotu po sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Pokud je to nejen pro Rapidy tak dejte termín vědět tady(viz odkaz) něco na jaro chystáme,ale domluvit se není sranda.http://forum.skodahome.cz/topic/12692-sraz-plzensko/page-12#entry1866962 Editováno: 8. Březen 2014, autor: Pawouk Upraven odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Já se přizpůsobím kdykoliv dopoledne o víkendu. Takže klidně hned neděle 23.3. v 9:00 na Borských polích u bývalého OBI, hned vedle je prodejce Porsche Borská pole. Účast už potvrdili: Prašík, Hyper ST, Bill.jr a já. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Jary7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 za mě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jelikož někdá pracuji i o víkendu a dopředu nevím kdy se kdo ozve tak Já nemohu moc plánovat, ale jak vybertete nějaký termín tak se budu snažit přiject. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 23.3. hodím do kalendáře jako neodkladná práce a přijedu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Souhlas! Mam to aspon kousek, kdyz uz je to tak brzo rano. Pripadne kdybychom chteli klid a prostor, o par metru dal je parkoviste univerzity, kde v nedeli urcite bude prazdno. Zapsano v kalendari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ten čas klidně upravte, já jsem jenom navrhnul něco konkrétnějšího, abychom se tady pořád jen nebavili, že možná někdy bude sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 9:00 je dobrý čas. Kdo bude chtít tak přijede +- pár minut. Neměnil bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 OK taky souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 OK, ráno jedu na hokej a končíme před osmou tak to bude akorát z Klatov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 9:00 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Doufám, že ta neděle platí? I když možná zaprší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 U mě to platí. Koukal jsem na předpověd a opravdu má v neděli pršet, ale co s počasím se nedá pohnout, takže to snad není velký problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Já taky přijedu. Berete s sebou manželky, partnerky nebo jen pánská jízda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Já jedu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 I já přijedu sám, ale slíbil jsem, že do půlnoci budu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Taky si myslím, že to bude ryze odborná diskuse o autech, která by ženský nebavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 22. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 I já sám. Počasí naprd, jediná alternativa snad kryté parkoviště v Plaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Domluvíme se zítra, Hyper ST dorazí v 9:30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 To není jediná alternativa ... kryté parkování je i v Olympii nebo v tescu na Rokycanské Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Dnes.... Počasí na pikaču, ale lidé, které jsem dnes poznal pěkně jsme pokecali. Díky. Bill nahodí jistě lepší foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) Sraz nám proběhl úspěšně, zůčastnili se zleva HyperST, já, Jary7 a Prašík. Počasí nám věru nevyšlo, ale i tak jsme dobře popovídali. Vozový park: Jednotlivě: Na závěr ještě pár fotek diskutovaných technických záležitostí: Když dělají dva totéž, není to totéž: Editováno: 23. Březen 2014, autor: bill.jr 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Až bude lepší počasí, tak to můžeme zopakovat + třeba nějaký společný výlet. Ten čas letěl tak rychle, že jsme nestihli probrat všechno. Je lepší pokecat naživo, než se tady téměř anonymně vypisovat. Akce byla sice deštivá, ale ani to nám náladu nezkazilo, bylo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.