mal.jaroslav Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Zdravím kolegové. Jelikož sleduji,že domluvit se na nějaký sraz je náročný tak bych chtěl navrhnout následující. Protože většina z nás boxuje s časem včetně mě a může se urvat třeba jen na sobotní odpoledne a nemá cenu tím pádem plánovat nějaké velké akce tak navrhuji se sjet na jednom z pořádaných tuning srazů. Nejbližší je letiště Přerov 13.-14.6.2014 Další je letiště Vyškov 11.-12.7.2014 Pro ty co to neznají tak jako já do nedávna: Vstup je za jedno auto 0 kč,ale za každou osobu bývá 250kč kde obdržíte srazovou nálepku. O sobotním odpoledni je ještě nějaký program zaručen včetně volných sprintů do ukončení akce cca v 18h. Můžeme se sjet třeba někde nedaleko letiště do 13h,vjet společně na akci,nebo naopak se sejít tam a pak společně odjet na nějakou vyjížďku. Co na to říkáte? Jsem na tom časově celkem na štíra tak věřím že na tom jste přibližně stejně a třeba by vám to tak taky vyhovovalo,jen se prostě sjet a ukázat že síla Rapidu tady je. Na posledním srazu ve Vyškově jsem totiž za Rapidy byl pouze já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Ahoj Tak co byli jste někdo letos na nějakém srazíku? Když se nám ten náš Moravský nějak nevyved... Každopádně bychom se na něčem mohli dohodnout a spojit sraz s prohlídkou nějakého Hradu, Zámku či něčeho obdobného, nebo uspořádat společný výšlap na nějakou horu. Jezdíval jsem Kdysi s Trabíkem na srazy a moc rád na ně vzpomínám,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Vyšlo, nevyšlo, to musíte někdo stanovit termín a místo. Kdo bude moci přijet, přijede, kdo ne, nepřijede. Jinak se nikdy nedohodnete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 To máš pravdu Návrhy kde zajít byly a hned několik, ale určitý termín nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) Mám obavu,že Morava je hluchá.Zdá se,že jeden z největších problémů je pro většinu se přesunout třeba 100 až 150km a další věc je časová náročnost. Teď budou mít srázek v Ml.Boleslav 14.19.2014 od 10h. Podle všeho to bude jen krátké s nějakou vyjížďkou,ale to by mohlo stačit. Editováno: 1. Září 2014, autor: mal.jaroslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Sraz v MB je již 14.září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Omlouvám se za chybu,už jsem ji opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Safra letos jsem vše prošvihnul. Hlásím se také na moravě dojedu kamkoli. Pokud se bude něco plánovat tak se mi ozvěte. Rád bych se také ukázal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Taky bych přijel kamkoli už jsem zde dával i kde bychom se mohli sejít a co podniknout, ale nějak se nikdo neozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Taky bych dojel není problém jen nějaký termín třeba tu dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Teď na zimu už asi nic, ale na nějaký termín a místo na jaře bychom se domluvit mohli. Jsem klidně pro střed Moravy ať to máme všichni "stejně" daleko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Hmm......Tady to nějak ožilo. Až budete mít nějaký termín tak můžete počítat i s mojí účastí. Ale už nemám odvahu předhodit ani termín,ani místo. Snad budete někdo úspěšnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Mozna vite, ze na vedlejsim foru jsou jeste dva srazy v listopadu: http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsky-kraj-co-takhle-usporadat-nejaky-sraz/page-3015.11.2014 v Hájence v Dětmarovicich v 19:00 http://www.mapy.cz/z...6&q=dětmarovice22.11.2014 v Lašské Jizbě v Sedlišti v 15:00http://www.lasskajizba.com/Sam mam Rapida. Byl jsem na poslednim srazu. Bylo fajn.Co takhle se pripojit - aby nas bylo vice, vice Rapidaku?Sam mam zajem se zucastnit srazu 22 listopadu.Zdravim 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 chci jet ale nevím co auto jde na lakování po tom jak mi to nějaká ku.va objela kliček a vezu ho teď v pondělí a do pátku ho snad budu mít budu dělat hned i servis a měnit silentblok pokuď ho budu mít do pátku doma tak jedu oba srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Jen technicka , kdo by chtel do Dětmarek a Sedliště tak se mi hlasit predem , at to muzu kapku zorganizovat jasne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Již jsem psal přímo ke srazu že bych se zúčastnil toho 15.11. druhý termín nemůžu (mám pracovní víkend)... Takže pánové kdo z nás se ještě přidá? EDIT: takže nakonec přijedu 22.11. do Sedlišťe Editováno: 11. Listopad 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Stred cesky republiky je v obci Číhošť u Ledče nad Sázavou na Českomoravské vrchovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Tak se divam: Číhošť u Ledče nad Sázavou - stred Ceske republiky - je 308 km a 3:17 h od Sedliste. Z Dobrochova - stredu Morav - je123 km a 1:25 h do Sedliste. Takze - kdo muze prijede v 15 hod 22 listopadu do Sedliste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Kdyby někod měl zajem http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-35#entry1985976 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.