Martin F. Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Můžete mi prosím poradit, jak mohu změnit interval pro výměnu oleje z 30 tisíc km nebo dva roky na 15 tisíc km nebo 1 rok. Jak mohu počítadlo po výměně oleje vynulovat počítadlo (auto jsem nedávno koupil a olej jsem vyměnil dříve, než mě to radily kontrolky)? Díky, Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Na maxidotu v menu dát vynulovat servis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 A jak jde nastavit jiný servisní interval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Long life přes diagnostiku a 15000/rok fix přes maxidot. Dáš vynulovat servisní interval a automaticky se přehodí na 15000/rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 Nemohl by nekdo napsat jak nastavit pres diagnostiku ten LL, ja jsem prave pouzil to pres Maxidot a hodilo mi to tam 15000km...a to nechci )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Spustis VAG a je tam service interval v menu. Potom si uz len vyberies co chces nastavit. Ci pripomenutie servisu, pripomenutie vymeny oleja alebo oboje alebo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Service interval mi nefunguje, protoze mi to napise ze komunikuje pres UDS a mam to nastavit pres standardni kodovani, proto se ptam, ten standardni reset pres VAG jsem zkousel hned poprve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Pořid si UDS , nebo si skoč do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 len,aby nehľadal toto sorry za OT,nedalo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 I to se může stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Dekuji za super rady, mam VAG-COM Standard a myslel jsem ze to UDS podporuje, evidentne ne, kabel by to ale podporovat mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 HEX-CAN podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ano podporuje a uz jsem si potvrdil me domenky. UDS jednotky nelze resetovat pres Reset servisnich intervalu v hlavnim okne VCDS, ale musi se pres 17 Pristrojova deska - Prizpusobeni - reset WIV intervalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Nechci zakládat nové vlákno a tak to napíšu sem. Vyměnili mi v servise olej a vymazali servis. Jenže když sednu do auta tak na mě vždy vyskočí servis za 14500km nebo za 340dní. Ja nechci aby mě to otravovalo pokaždé. Ať se to objeví třeba až 1000km před daným servisem. Jak to upravím. Mám originál vag zkoušel jsem si dát reset servisních intervalů ale nechce to udělat a píše ať to udělám ručně v ŘJ 17. Jakmile najedu do řj 17 (přístrojovádeska) tak tam toho je ale více: - počet km od posledního servisu -počet dní od posledního servisu - max počet km při výměně oleje . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.