stanmar Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 V rámci utužování vztahů nejen zde na foru, ale také jako důkaz, že Brno a Praha nejsou soupeři, ale partneři, navrhuji uspořádat sraz všech generací Octavií "na půli cesty mezi metropolemi " u naší slavné D1 poblíž Jihlavy - konkrétně v restaurantu "U Tří Věžiček" http://trivezicky.cz/restaurace Sraz se uskuteční v sobotu 14.6.2014. od 12:00 hod. Tento nápad propojit (nejen) Prahu a Brno, mi vnuknul kolega Hravec, který organizuje srazy OIII v Brně. Na barvě, motorizaci, výbavě Octavie, či místě bydliště majitele samozřejmě vůbec nezáleží !! Tedy, ničeho se nebojte a přijeďte ! ( prosím, hlašte se zde do tématu, kdo by měl zájem se srazu zúčastnit - děkuji ) Seznam účastníků : stanmar O2 FL Combi 1.8 TSI Hravec O3 1.6 TDI Clint O2 FL 1.8 TSI motosman O2 FL Combi 1.8 TSI 4x4 Pawouk O2 FL 1.4 TSI PANCHO O2 RS 2.0 TSI chleidy O3 1.4 TSI kačer O3 RS 2.0 TDILucasse O3 1.4 TSI MichalRr O3 Combi 1.8 TSI radim1234 O2 FL Combi 2.0 TSI bodyia O3 RS 2.0 TDI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 ...do toho bych šel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Taky se hlásím. Jezdím kolem je to hned vedle dálnice sjezd Jihlava - H. Brod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 V tento termín máme s octaviema aktivně relaxační sraz na Pálavě, tak snad příště Jinak nápad je to dobrej a Jihlavu mám kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Se mnou počítej 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) Se mnou počítej že bysme se konečně potkali, doktore a dali tiskovku? Editováno: 13. Květen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jasný Akorát nevím, jestli přemluvíme čipéra Koktu, mám dojem, že se tě bojí potkat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 tak tato hláška mě dostala, málem jsem si smíchy blinknul moja si mylí že jsem se zbláznil, jak se lochčím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Kurňa borci, přirazte svéma betálnéma kočárama vod Šádena fon Jungbunclauna na interšpeciální scuk Švédů s Moravákama. Gómal sem na síti, že tam majó betelnó chálku, též super plnotučné škopek, pro borce či koc. Těm co bude stát před knajpou kočár, možo cvaknót krýgl brče aby nedošli od benga vo noty. Venku pak hodíme kukačku na káry, dáme tiskovku o krpách a jedech vo těch suprovéch kárách. Nebudó to žádný šméčka, šak máme špicový káry. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 To se tam můžeme rovnou vožrat a přechrápat Nějaké hérečky se najdou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Co říkají doma na hérečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 to není špatnej nápad... nemá někdo nějaký tip?, že bysme to pojali i jako naučně anatomický výlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) Co říkají doma na hérečky? ty to nevijou né, i když toto téma je veřejně dostupné a co jim je po tom, děláme to pro oblažení svého duševna a vesmírného souznění.... Editováno: 13. Květen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 to bych zamáčnul snad slzu kdybych nedorazil, tak ale jen předběžně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Dopsal jsem tě na seznam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 tak mám dopučení na dámskou společnost - doporučení je od Toma Engeho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Ty bereme, pawouku, dopiš je na seznam (dvě ke mě a dvě k Hravcovi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 taky pěkné video http://youtu.be/JxLEkdP12Zg co zajet společně na megasraz na Wörthersee 28. - 31. 5. 2014 - Klagenfurt Rakousko ??? jednou jsem tam byl, tři roky zpět a je to megašou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Ty bereme, pawouku, dopiš je na seznam (dvě ke mě a dvě k Hravcovi) jj kamoš je také ulítlej na asiatky.... ale to auto (jestli sis ho tedy všimnul) co stojí za něma... to je taky krasavec.... Editováno: 14. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Čou En li a Li Na Čang - už si je píšu Clinte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 jj kamoš je také ulítlej na asiatky.... ale to auto (jestli sis ho tedy všimnul) co stojí za něma... to je taky krasavec.... A jo, na to auto jsem tedy nekoukal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Pawouku, pro mě ty dvě zleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Tom s ním vyhrál v Thajsku, nádhera.... Editováno: 14. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Camára jsou pěkná, akorát jsem v něm seděl, nejel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.