jirkaK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 tak ať vám to vyjde s počasím chlapci. My měli před dvěma týdny moc pěknej Passatí sraz u jednoho kolegy poblíž Kladna. Dělalo se prase, pilo nefiltrovaný plzeňský ze sudu, co víc si přát. No a pak jsme přespali ve svých autech na jeho louce. Jistě si pamatujete, jak "pěkně" přdminulý víkend bylo. Normálně jsme měli ráno problémy se z tý téměř rovný louky dostat. Až dodatečně někoho napadlo kouknout do kalendáře, aby si přečetl ty jména Pankrác, Servác, Bonifác a Žofie. Kdo zná staročeskou pranostiku, tak ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 a ty za náma nepřijedeš? rádi Tě uvidíme i když máš macechu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 no to by bylo přeci blbý. Tohle je poměrně uzavřená komunita. Být to sraz většího rozsahu, tak se to asi ztratí, ale tohle se myslím nehodí. Mimo to, ani ten termín není pro mne úplně ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 ale ty tu sem tak nějak prostě patříš a všichni tě tu tak berou tak proč blbý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Však se bojí, že by se mu smáli, jakej koupil škopek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 tak snad jedině, že jsem nebyl ještě potupně vyhozen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 V 31. 5. 2014 na 11:38, Clint napsal: Však se bojí, že by se mu smáli, jakej koupil škopek no to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 No jestli chceš mezi nás přijet, tak Ti snad nikdo bránit nebude...a pokud nás bude u stolu sedět o jednoho víc či míň tak to ani nebude poznat. Myslím, že na srazu nejde o nějaké předvádění se před sebou...( taky nejsme žádní tuneři ), ale spíš o pokec o autech a nejen o nich. A třeba mě osobně se VW CC libí, takže Ti auto hanit nebudu ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 ahoj, tak velmi pravděpodobně se ukážu taky;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 no jo , to já nemůžu. Byl bych tam za vola. Jedině snad, že bych tam jako zajištoval catering Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Když nám půjčíš svézt, tak tě tam rádi uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 V 31. 5. 2014 na 19:50, jirkaK napsal: no jo , to já nemůžu. Byl bych tam za vola. Jedině snad, že bych tam jako zajištoval cateringJirko, nejsi trochu trubka? Ja se s klukama taky schazim ac jsem jeste z hlediska zebricku na socialni urovni co se Rapidu tyce. A nikdo se nepovysuje atd. Ba naopak v rade oci vidim zavist :D:D Muze byt naopak zajimave porovnat live CC a O. Concern jako Concern. Plati co pise Stanmar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Jak jsem psal CC je macecha našich Oct. tak jaký pak copak... Jo a ta macecha se mi také líbí.... Dojeď ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 To víš že přijeď, Kokta dostal skvělej nápad, rád by zkusil, kolik kapitalistických soudruhů se vejde do německého osobního vozidla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 hoši jak jsem řek, bojím se, že to datum je pro mě špatný. Ale díky za pozvání, když by to vyšlo, rád přijedu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 V 31. 5. 2014 na 7:44, Clint napsal: Týká se nás to? Ano - týká se těch, co přijedou po D1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 ale jen od Prahy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Ano, sjezd od Prahy je uzavřen, ale i nájezd na Brno je uzavřen. Sjezd od Brna a nájezd na Prahu je v provozu. Tím jsou si pražáci a moraváci kvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 a všichni musí jet přes Rakousko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Nebo Hradec, Pardubice, Chrudim, H. Brod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Moraváci nám zacvakaj oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 tak ode dneška je uzavírka, jel jsem z Hradce na D1 a děs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Přemejšlim, jestli vůbec tu D1 pak použít a nějak nejet okreskama....ale to bude asi také na prdlačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Přes víkend to není taková divočina jako v pracovní dny, jel jsem tam v sobotu dopoledne a bylo to v klídku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.