Přejít na obsah

ČESKO-MORAVSKÝ sraz Octavií na Vysočině

stanmar

Doporučené příspěvky

tak ať vám to vyjde s počasím chlapci. My měli před dvěma týdny moc pěknej Passatí sraz u jednoho kolegy poblíž Kladna. Dělalo se prase, pilo nefiltrovaný plzeňský ze sudu, co víc si přát. No a pak jsme přespali ve svých autech na jeho louce. Jistě si pamatujete, jak "pěkně" přdminulý víkend bylo. Normálně jsme měli ráno problémy se z tý téměř rovný louky dostat. Až dodatečně někoho napadlo kouknout do kalendáře, aby si přečetl ty jména Pankrác, Servác, Bonifác a Žofie. Kdo zná staročeskou pranostiku, tak ví :smich:    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli chceš mezi nás přijet, tak Ti snad nikdo bránit nebude...a pokud nás bude u stolu sedět o jednoho víc či míň tak to ani nebude poznat.

Myslím, že na srazu nejde o nějaké předvádění se před sebou...( taky nejsme žádní tuneři ), ale spíš o pokec o autech a nejen o nich.

A třeba mě osobně se VW CC libí, takže Ti auto hanit nebudu !

Odkaz ke komentáři

no jo , to já nemůžu. Byl bych tam za vola. Jedině snad, že bych tam jako zajištoval catering

Jirko, nejsi trochu trubka? :D Ja se s klukama taky schazim ac jsem jeste z hlediska zebricku na socialni urovni co se Rapidu tyce. A nikdo se nepovysuje atd. Ba naopak v rade oci vidim zavist :D:D:D Muze byt naopak zajimave porovnat live CC a O. Concern jako Concern. Plati co pise Stanmar.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...