Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Me je to u zadele. Ja pro APR nepracuji :D jediny co si nenecham poslapat je koncern a Apple :D

BSR je velmi schopna firma. Kdybych mel Volvo, tak nechci nic jineho... Vzdy beru tu firmu, ktera je vice specializovana na urciteho vyrobce motoru :) vsichni tu mame motory od Audi. A jak znamo Audi Performance and Racing...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase se tu rozvinulo několik bludů a chabé úvahy o tom co je lepší nebo horší, bez špetky zkušeností s daným autem. Kdyby se tak ten čas a energie, která tu byla vynaložena na pošpinění někoho jiného, jen tak z hecu, využila na něco smysluplného, tak by bylo hned na světě líp...

 

Ale na fóru je bohužel každý generál. Od BSR tu mam tři zákazníky, kteří ke mně přišly a dle mého názoru s tou firmou nechtějí již nic mít. Naopak s APR jsou spokojení a nedají na to dopustit. APR nabízí několik stupňů úprav, které si může kdokoliv vybrat. Máme v nabídce i slabší variantu na 295hp a 460Nm, která je pro ty, co se bezdůvodně jako Dedek007 bojí o převodovku, ale tuhle variantu si asi záměrně neviděl. Nehodilo se ti do krámu kvůli pomluvám, viď?

 

Na druhou stranu tu máme i silnější úpravy, které snad nikdo jiný nedokáže naladit. Stejně tak, jako jsme tu naladili nejsilnějšího Golfa 6 R, který měl se seriovým turbem a seriovými vstřikovači na 98oct benzín 377hp. Všichni ostatní ladiči, co ladí skvěle na míru skončili většinou max na 340hp. BSR pro jistotu nenabízí nic pro tyto lidi. BSR beru vůbec celkově jako vtip.

 

V Německu se tato úprava rozhodně nenabízí i s brzdou. Cena je pro celou Evropu za samotný chip stejná a všichni distributoři jí dodržují. Nerozšiřuj tu tedy bludy.

 

APR je známá pro to, protože jejich úpravy fungují a na OIII RS zde mám několik grafů, které to dokazují. Buď si můžeš tedy naladit auto u nějakého patlala za pár korun, který ti to naladí na ten den a to místo nebo můžeš mít úpravu, která je ozkoušená ve všech koutech světa  a za všech podmínek, že funguje. Je to na každém z Vás. Naladění řídící jednotky je to nejdůležitější v autě a šetřit se na tom rozhodně nevyplatí. A nikdo jiný třeba nenabízí úpravu, která je tak optimalizovaná jako APR, viz to, že na první dva rychlostní stupně je omezený výkon tak, aby to auto nesmyslně nehrabalo a neničilo gumy a převodovku. Na APR jsem sám najel ve své OIII RS 60tis Km bez problému. Mam zde zákazníky, kteří na DSG nebo také manuálu najeli daleko více. Také tu mam dost zákazníků, kteří mají konkurenční úpravu a i když mají menší krouťák, tak stejně museli měnit spojku. To já u svých zákazníků, kteří mají APR úpravu rozhodně nemam tak velké procento lidí, kteří měnili spojku u manuálu a ti, co jí měnili, tak o tom dopředu věděli a hlavně chtěli maximum koní, kde se to dá pochopit.

 

Co se týče pohádek o tom, jak je naladění na míru nejlepší tu proběhlo taky moc. Mě to stálo motor, Swenaka taky a nakonec prostě člověk dospěje k tomu, že to APR se prostě vyplatí a skončí u něj.

 

Opravdu mne mrzí, že se tu dokola objevují jedinci, kteří nemají s danou věcí zkušenost, možnost porovnání atd, ale jediný jejich cíl je někoho jen tak pošpinit a vyvolat flame.

Editováno: , autor: Mustafa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a? Copak nepermanentní 4x4 není 4x4??

A prece jestli ma ten problem s prenosem zadokolka a nebo predokolka je uplne jedno. Nektere zadokolky jsou na tom jeste hur, protoze zadek je lehci a proto ta naprava neni tak zatizena. Proto proste bud Quatrro, Haldex a nebo proste vysoky vykony neprenesete...

Ps: a vim jsou bezmozci, kteri si neprenaseni vykonu zadni napravou vylozene uzivaj :) a pak konci ve stromech

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokta: A copak jsem tvrdil opak?? Rikam, ze do zatacek se ji chce lip :) ale porad to proste neni krasnej ciste mechanickej samosvor. Kdo chce do RS samosvor, tak proste hezky wavetrack :)

Pawouku, mas pravdu. Celkove i tohle OT je podle me poruseni pravidel. Koncim s OT. S koktou se neda nikdy normalne diskutovat :) o tom se jiz presvedcili mnozi. Jeho odpoved (byt prvni) je vzdy zasadne utocna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já neutočím. jenom píšu svuj názor.(ne být první fakt nemusím) Jop to souhlas, je to taková patlanina alá koncern. Nekoupíme od někoho samosvor, ale radši tam spatláme haldex :D ale překvapivě to funguje, jenom pár lidem to psalo, že se jim přehřál a přestalo to fungovat.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...