Hravec Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Editováno: 25. Září 2014, autor: Pawouk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Já myslím, že dobrý. Ty kola Turini a černé mlhovky bych taky bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Me se nejvice libi, ze pro auto z Black Edition jde dat volitelne bila barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) líbí, ale mohli tomu dát černou masku jako to má třeba fabka..jen bych to téma přejmenoval za to na UK Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Elegantní Černá maska pro doladění stylu chybí. Něco podobného by sedlo českému trhu také Prostě jako Black line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 (editace) Ty černý Turini jsou vážně páradní. Pokud byste věděli o někom, kdo je prodává, dejte vědět Editováno: 19. Červenec 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Černá je krásná, líbí se mi čí dál víc! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluivert Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Ty černý Turini jsou vážně páradní. Pokud byste věděli o někom, kdo je prodává, dejte vědět Třeba tady: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0071498zg6-hlinikovy-disk-18-turini-oe-20608.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Za odkazy na kola děkuji, o všech e-shopech, které je nabízejí samozřejmě již vím.. nejlevněji vyjdou tady Ale měl jsem spíš na mysli nějaký inzerát z bazoše apod nebo kontakt na člověka, který kola za dobré ceny prodává.. případně mám i zde na fóru v sekci bazar svůj inzerát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Ano, vím o nich, děkuji... u nich mi jen vadí ty pneumatiky Marangoni, to nebude zrovna kvalita a bezpečnost, hlavně na mokru, co jsem tak zběžně koukal na různé testy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Díky, ale inzerát je bohužel pozastavený a prodejce nelze nijak kontaktovat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Jsem si prvně na těch prospektových fotkách podnárazníků vůbec nevšiml a popis jsem nečetl, abych řekl pravdu. Velmi zajímavé Koukám, že v reálném provedení má také stříbrné mlhovky místo černých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Já vím, jen jsem si nejdříve nevšiml, že ho má i octavie z řady Black Edition By mě zajímalo, jak vypadá v reálu, protože na fotkách působí trochu jako "radlice". Tady ještě v jiném provedení na loňském Wörthersee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 A z některých úhlů pohledu to vypadá ještě hůř. Chtělo by to vidět naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Co je na té bílé "Black Edition" jiného oproti standardu? Tedy krom těch černých kol, samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 V prvním a osmém příspěvku máš přece odkazy, kde je popsána výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jo, už to vidim...dík. Takže z vizuálního hlediska (z venku) se téměř nic nemění. Tak jsem si to myslel dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Tenhle plasttuning, to je děs. Mě se to nelíbí vůbec, zlatý standard nebo RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Me osobne prijde zcela ujete tvrdit, ze predstavuji 8 novych modelu, kdyz se nejedna o vubec nic noveho. Jen zcela normalni davno prodavane auta v nejake konkretni vybave a barve bez cehokoliv unikatniho. Kdo chce, tak nema problem si presne takove auto poskladat i u nas. Co je ale uplne nejzabavnejsi je, ze Black Edition se prodava i v bile barve. Na druhe strane nutno pochvalit, ze alespon v zahranici ma akcni model Skodovky solidni vybavu a slusny motor. Predpokladam, ze u nas by bylo u takoveho akcniho modelu vrcholem vybavy elektricke okna vpredu a radio. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Zajímavé že výše píšeš že nevidiš rozdíl a teď že se ti to nelíbí... Naštěstí doby kdy bylo vše povinné a/nebo nebylo na výběr jsou ty tam a je možné si vybírat dle libosti a gusta... naopak jsou tací kterým se nelíbí křídlo RS ani výfuky RS.... Po tvých a Pawoukovo připomínkách jsem si to samozřejmě prohlédl pořádně. Každopádně jsem rád, že ti mé plkání, kterým si krátím čas zde na foru přijde zajímavé. Díky. Jinak (ne)výfuky u RS jsou taky peklo, to je pravda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.