cs_paladin Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Pročítal jsem fórum a je mi těch lidí opravdu líto. Já když jsem kupoval naší Fabii (2 FL) tak jsem také chtěl investovat do zamykání převodovky a podobně a byly mi poraděny dvě věci. Vnitřní senzory pohybu aby auto začalo při vykrádání řvát jak pominuté Odstranit OBD2 konektor (ne odstranit ale na místo kde má být dát fake (jen konektor nikam nezapojený)) a originál někam schovat a stočit (třeba pod baterii, nebo kam se zamane) Je pravda, že pak se bude hodně blbě obcházet imobilizér a další věci když nebude fungovat napojení na řídící jednotku. Bratru jsem za to dal 4500 Kč (za oboje) a spolu s drahou pojistkou doufám, že bude ještě dlouho sloužit. PS: nezapomeňte v servisu říct, že máte konektor jinde aby pak po Vás nechtěli peníze za výjezd servisního technika k jejich počítači jako se to stalo mě. :-) Omlouvám se pokud to sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Bohužel ani tohle ti nemusí pomoct a navíc pro příště nikde nepiš jak máš auto zabezpečený !!! nikdy nevíš kdo to tady čte Editováno: 7. Září 2014, autor: vikyviky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 jj, odtažení to nezabrání a těžko říct, kde se zloději připojují do systému - ta manipulace s OBD zásuvkou už napadla tisíce lidí před tebou a některá zapojení, jsou hodně promakaná, takže zloději s tím pravděpodobně počítají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Když si čorkař auto vyhlídne, tak už to auto nic nezachrání.Na druhou stranu pokud nebudeme brát,že se auto naloží na odtah, tak pár možností tady je.Když někdo bude krást auto chce bejt nenápadnej a nerušenej-takže neparkovat někde bokemPak je druhé pravidlo,že čorkař je připravenej na seriové zabezpečení(paka na volant,zpátečka,alarm,imo.Pokud,ale narazí na něco co je nestandartní hodně ho to zpomalí a to on nepotřebuje začne zmatkovat.Nebudu tady dávat návody a nápady,ale chce to vymyslet něco co je nestandartní a pak se šance zvyšují,že ráno auto bude na svém místě Editováno: 7. Květen 2015, autor: ccdeny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Každopádně dobrá věc, mít na autě viziálně odlišnou úpravu (neodstarnitelnou) ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzystoned Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Souhlas...vzhledem k tomu, ze jezdim s oktavkou po meste, tak tech neodstanitelnych "uprav" mam na aute tolik, ze to nikdo nechce ukrast a proc by kradl neco ostouchanyho, kdyz vedle je uplne ta sama a hezka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Jenomže mi se líbí tvůj motor,servo,světlo..... já nepotřebuji tvůj otřískaný blatník a prasklý nárazník. Takže bych si s tímto tvrzením dovolil nesouhlasit. Třeba mne by zajímala nějaká statistika, kolik např. Fabii,Octavii je ukradeno na další ježdění a kolik na ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 tak tak, kradou se i auta polepená velkoplošnými samolepkami. Žádná statistika neexistuje, maximálně nějaké odhady a podle těch se většina aut rozebere, hlavně ty starší (4+) a levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Prekvapenie pre zlodeja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Kluvo: Co to je? Něco na pedály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 nejlepší je pedály odřezat flexou :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Tak způsobů je hodně. Od uřezání pedálů apod. ale můj bratranec, kterému ukradli auto už dvakrát to vyřešil jinak. Koupil si botičku co dávají měšťáci. Říkal, že radši bude 1 x denně montovat botičku, než aby celý život spořil na auto a pak mu ho někdo ukradl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 A pak mu to ukradnou na parkovišti před krámem (černej humor... taky mi ukradli před 3 lety auto..).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Ano na pedale ,take nieco som mal vo Favorite a odradilo to zlodeja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfons4 Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Pro zajímavost: v Anglii jsem viděl mechanické zařízení na tyč řízení, na kterou se nasazoval speciální volant (který se sundaval). Jak to bylo s airbagem nevím, ale majitel vždy volant sundal a auto nebylo možné řídít. Na odtah by to ale asi nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Když si někdo něčí auto vyhlídne, tak si ho vezme... Bohužel to tak je a můžeš mít (nemít) na autě co chceš A kdo chce přijít s nějakýma argumentama, že vedle stojí auto druhé,... až mu auto ukradnou, ať se ozve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Přátelé okřídleného šípu, tak v mém vozidle již byli třikrát. Pokaždé jsem zvýšil ochranu vozidla, protože máte v hlavě ještě různá řešení, ale říkáte si že to stačí. Nikdy to nestačí! Ještě jsem neslyšel, že by policie pronásledovala, kradené vozidlo na odtahovém vozidle, ale vylučovat tuto metodu nemohu. Jen konstatuji, že mi vozidlo nikdy nezmizelo, když se mi jej pokoušeli ukrást. Za pokus o krádež považuji již vypáčení zámku, rozbití okna, vylomení záslepky. O marných pokusech překonat nestandartní zabezpečení, které mám ve vozidle se zmiňovat nebudu. Stejně si s tím neporadili. Závěrem - čím víc tím líp a hlavně, aby to nejdůležitější bylo viditelné - volant atd. Jsme ve válce! Radek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 srát na zabezpečení .... dobrou pojistku a fertig ... vim co povidám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Nemáte někdo plánek rozměrů na zámek pedálů na OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David21 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 je aj najbezpecnejsi primitivny system co spravis doma. U nas to montuje Vamos na slovensku je to v podstate len rozdelena original kabelaz (vela kablov rozseknutych ktore spajaju kable rovnakej farby najlepsie cierne) ked takto rozseknes vela kablov tak nevies ako ich mas spojit ak vystupy su vsetky cierne... oni maju karticku ktoru strcis do drziaka a ta karticka tie spoje obnovy... ty mozes samozrejme pouzit aj iny system ale princip musi byt zachovali. za 16 rokov vraj nemali ani jedno ukradnute auto... najhorsie bolo odtiahnuta kokta do pola kde ju rozbili lebo to nevedeli nastartovat... jednoducho tie spoje nikto nevie obnovit kym nerozoberie pol auta (ty mas ale zazracnu karticku ktora ti vsetky spoje obnovy a auto bude ficat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 tak to snad žádný výrobce zabezpečení nemá ukradnutý auto Jinak je toto asi nejjistější cesta, jak zůstat sám v polích s nepojízdným autem, ale účel to jistě splní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Zajímavý zapojení do doby kdy ti přestane ona super krabička nebo kartička fungovat Pak ti nepomůžou ani oreginál servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Pekná reklama , len treba zmieniť to že padá záruka na auto a sem tam sú s tým obrovské problémy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 A pekná cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaroslavZ Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Moje jednoduchá rada - nemít na žádných dveřích mech.zámek. (ano problém poté otevřít, pokud baterka úplně KO ale pro tyto případy se dá udělat opatření) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.