skoda-roomster Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Majitelům fabii a octavek to ale nevysvětlíš.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 V loňském roce ukradli 50 Roomsterů. Dovolím si tedy tvrdit, že se to fakt nekrade.Tady tvrdí, že jich v letech 2011, 12 a 13 ukradli 51, 50, 74:http://www.mvcr.cz/clanek/bezpecnost-a-prevence-kradeze-motorovych-vozidel.aspx Tady mají ukradené kusy přepočítané na počet jezdících a tvrdí že ukradený je každý 500tý roomster, 504tá fabia a 201ní octavia:http://zpravy.idnes.cz/kradene-vozy-v-cesku-vede-octavia-dqa-/domaci.aspx?c=A130311_193734_domaci_ert Takže roomstry a fabie se sice kradou 2,5x méně než octavie, ale tvrdit, že se nekradou, bych si netroufl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 tak dnesnim dnem je ukonceno objednavani Roomstera a je po vsem. Kurna, jeste jsem potreboval tak dva mesice, kvuli sluzebaku, ale uz to nestihnu, konec zvonec vazeni, ale tenhle slouzi dobre a aktualne 65 tisic najeto bez jedine zavady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ja objednaval pred 14 dnima a slo menit jen predobjednavky a nebo pak skladovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Jsem rad ze mam jednoho z poslednih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 No muj se jeste nevyrobil takze taky bude jeden z poslednich :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 já bych chtěl ten nový..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Me se puvodni Room libil uz od zacatku. Planoval jsem ho pristi rok ale kvuli ukonceni jsme si pospisili. Pokud to bude jako Cadyna tak to uz mi nic nerika a nelibi se mi to. Editováno: 27. Únor 2015, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 mi se právě Caddy vždycky moc líbil, ale byl mimo náš rodinný limit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 No ono i kdysi Room byl tak mimo rodinny rozpocet , teda ten muj , proto tehdy prisla fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 já ho kupoval ojetý , byl starý skoro 20měsíců najeto 10t.km, byla to taková chvilková nerozvážnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 No tak ja hledal auto do cca 300tis a nic levnejsiho v podobne konfiguraci jsem nenasel. Je ale pravda ze mozna to slo dolu kvuli ukonceni vyroby. Otec ma z roku 07 no a toho to vyslo pres 400tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 já za to dal kilo a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Me vyjde na 274 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ted Roomstera naopak zdrazili. V roce 2012 stal Roomster 1.2tsi Ambition 250 000Kc. Ted by stalo to same 300 000, ale ma to navic tempomat a parkovaci senzory. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ja bral Ambition 1.4 k tomu Ambition plus, zadni okna v ele, corner mlhovky, modry interier a nechal jsem teda zakladni modrou barvu. Cena 253tis ale nesel koupit hotove jedine Skofin a celkova cena po splaceni je tech 274tis pri 70% akontaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 My teď čekáme na druhého Roomstera. Jednoho máme z roku 2012. 1.2TSI, Ambition, metalíza, tehdy k tomu v akci dávali alu. kola, lokení opěrku. Stálo to 270k. Ten co se chystá do výroby je opět 1.2 Amtition, k tomu Ambition plus, metalíza, hlavové airbagy a pětiletá záruka. Bude stát o čtyřicet tisíc víc. Když ale započítáme tempomat, maxidot, vyhřívané sedačky a parkovací senzory a prodlouženou záruku, tak to nebude až tak zásadní rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ted Roomstera naopak zdrazili. V roce 2012 stal Roomster 1.2tsi Ambition 250 000Kc. Ted by stalo to same 300 000, ale ma to navic tempomat a parkovaci senzory.V roce 2012 ale ještě nedávali ESC systém a další věci. Řekl bych, že nejlepší poměr výkon/cena byl v roce 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Jo, to máš pravdu. Ten z 2012 je ještě bez ESP a kontroly tlaku pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Tak možné to je, na druhou stranu v únoru mi Roomster vyšel nejlevněji. Jinak v příloze jsou nabídky na Daciu a toto byla nejlepší nabídka. V ceně ale není zahrnuta loketní opěrka (3.190,-), alu disky (12.000,-) a kožený volant (3.000,-). Na druhou stranu velikost vozu byla vetší, měli rádia s BT a s ovládáním pod volantem. Zpracování byla ale oproti Roomstru o dost horší. Po zváženi pro a proti to prostě vyhrál Room i když u Dacie bych to nemusel tak časově hrotit. Dneska už je to stejně asi jedno když se nevyrábí a cena Roomstra 2 bude určitě někde jinde. Editováno: 27. Únor 2015, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 tak dnesnim dnem je ukonceno objednavani Roomstera a je po vsem. Ber to pozitivně, s každým totálně havarovaným roomstrem od teď roste cena zbylých roomstrů. Poslední roomster na zemi už bude veteránsky sběratelská milionářská záležitost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Ze bych toho meho zakonzervoval u nasich v garazi a dal jezdil Berlingem a na duchod budu milionár :-D Editováno: 28. Únor 2015, autor: flacek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipika Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Zdravím, sleduji dění kolem nového Roomsteru, časem budeme řešit přechod kvůli horší hybnosti potomka z Opelu Zafiry na něco prostornějšího a nejlíp s bočními pojezdovými dveřmi, prý má vycházet nový Roomster více z Caddyho, než Touranu a sice to bude montováno v Polsku, snad to bylo aspoň částečně navrženo i v Boleslavi krom základu VW platformy, když bych měl myslet aspoň trochu patrioticky:) Bude to velikostně něco mezi Touranem a Caddym, nebo i Sharanem? Jak zde uvádíte někteří, Caddy i podle testů má docela hrozivou zadní nápravu, pokud bude i 7-místná verze, tak prosím bez té hrozné lavice, naopak lehce skládací do podlahy, jak má právě Sharan a taky odzkoušená Zafira... Bohužel originalita asi půjde na úkor koncernové unifikace stranou, ale věřím, že škodovka přidá aspoň nějaké praktické prvky, které nemají ani francouzské MPVéčka. A pokud má být Roomster hlavně rodinným autem (a třeba malou dodávkou), tak by měl být rozhodně interiérově prostornější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Vahland: Škoda pracuje na nástupci Roomsteru včetně užitkové verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 že se tam o tom roomsteru rozepsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.