Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 a zamyká se vůbec, nebo se jen odpojí to tlačítko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Dobrá otázka. Kufr se vlastně vůbec nezamyká, ale zablokuje se možnost otevření. Boční dveře se otevírají klasicky mechanicky klikou, ať z venku, nebo zevnitř přes táhla, a aby to nešlo otevřít, tak se musí zamknout. Kufr se odjišťuje elektricky, tak stačí jen tu elektriku odpojit a je "zamčeno". Když v autě není baterka, tak se do kufru nedostanete. Pouze vlést do kufru zevnitř a podle návodu západku odjistit ručně. Je to v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Terminator3- podržením klíče v zámku v zamykací či odemykaci poloze stáhne či vytáhne okýnka Tak tuhle funkci mi hlava nebere. Když dám prostě krátkým zmačknutím povel k zamknutí auta ale nezavřou se mi okýnka. A pro jejich zavření je třeba podržet dlouze zamknutí auta a nebo klíčkem v zámku při zamykání dlouze podržet v pozici zamknout. Ale-K čemu je mi zamčený auto když má okýnka stažený?! A teď můj poznatek. Když couvám v dešti tak se mi setře zadní okýnko aniž bych zapínal zadní stěrač.. Editováno: 14. Prosinec 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ty si ešte v lete nikdy nenechal pootvorené okná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Syncy a vite ze to vsecko je v manualu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Já stojim bud- Na zahradě ve stínu a nebo v garáži kde kolem auta běhá pes jak tele a jinak je doma furt někdo takže když si zcela výjimečně stáhnu okýnka, tak mam otevřený celý auto. Všude jinde okna zavírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Syncy a vite ze to vsecko je v manualu ? No jo, když ty manuály skoro nikdo nečte... Je to pořád dokola a všude na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ty ja si ho kdysi procetl za cca mesic kdyz jsem pakzdr cekal na moji zenu po praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Já taky hned co sem s novým autem dojel domu. Akorát sem toho půl zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Celkem šikovná je možnost si ho stáhnout v elektronické formě - většina z nás má jeho papírovou formu v autě a když v něm něco potřebuje najít, nechce se mu běžet do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 a nebo toto https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.inmite.prj.skoda.service&hl=cs mam to v mobilu a spokojenost a v tabletu toto https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.manual&hl=cs vzdy po ruce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ta aplikace je dobrá, ale co vydali tu novou grafickou verzi tak mě to pořád na Z1c padá :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Prográmek jsem taky stáhl jen se mě zdá lehce vadný. Zadal jsem tam VIN svého auta a vypsal mi první registraci 7.6. 2010 přitom já mám první registraci v malém TP 9.4. 2010 jediná chyba kterou jsem objevil .. A nerozpozná přesně typ auta .. jen F2 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tá aplikácia je nenormálne pomalá, hrozné niečo. Ale nakoniec som sa dostal až k údajom svojho auta, a údaje tam mám presné. Aspoň čo sa týka dátumu prvej registrácie vozidla. Dátum výroby som sa síce pamätal o týždeň neskôr, ale možno sa zle pamätám. To je vlastne jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Mě se zdála rychlá. Reakce okamžité.. Jen mě zaráží ta první registrace.. zajímalo by mě kde je chyba. Jestli na úřadu nebo u škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Mě spíš štve, že jakmile dám zpátečku, tak se zavírá okruh ventilace, když třeba parkuju tak to tak udělá tolikrát kolikrát zařadí zpátečku. chtělo by to nějakej zpožďovač. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Mo moment ja kdyz parkuju tak vetsinou tu spatecku zaradim jen jednou, timpadem se to sepne jen jednou... To bude spise tim prvkem mezi volantem a sedackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Někdo jiný ale má tu a tam složitější parkování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 No a co má být? Tak klapka cvičí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Kdesi jsem četl že se časem zlomí a pak je to furt otevřené nebo furt zavřené. A radši bych byl rád opravit/upravit tohle cvičení tak aby to nebylo tolik cvičením namáhané a zlomilo se to někdy až za tisíc let. Editováno: 10. leden 2015, autor: Kvitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) ako vidím tak riešiš blbosti......na fabii mám skoro 200tkm najazdené každý den minimálne 3krát dam spiatočku a zatiaľ sa to nepokazilo tak čo ?? a ešte k tomu keď jazdím s prívesným vozíkom tak tiež používam spiatočku a niekedy viac krát a nič sa nepokazilo ani cúvacie senzory sa nepokazili (jeden krát mi zblbly že stále píščáli ale to je všetko) Editováno: 10. leden 2015, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 S tím zbytečným kvedláním s klapkou recirkulace při zařazení zpátečky se mě to taky nelíbí. Souhlasím s Kvítkem. A kámošovi na Octě se taky něco zlomilo na pohonu klapky. Takovým závadám je lépe předcházet. Když už programátoři něco takového vymysleli, tak mohli dát podmínku, aby se klapka uzavřela až po ujetí 3 -4 m. Když při parkování couvnu 1/2m, tak zavírání klapky nemá žádný význam. A když pomyslím že potom pro opravu se musí sundat celá palubka Neví někdo jak se dá tenhle komfort odkódovat? Raději bych to oželel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jsem to nikdy nepostehl ze by mi to se nejak zaviralo a pokud ano tak smrad z vyfuku uz jsem citl nekolikrat tak mi to asi nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tato klapka (resp. její servo?) zlobila na jedničkové Fabii. U dvojky to bude spíš výjimečná záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 taktéž jsem to měl zlomené na F1 a měla najeto asi 200t km. Tak jsem to na tvrdo demontoval a nechal trvale otevřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.