Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Neznáte někdo kódování maxidotu po faceliftu.Cosby tady psal že má nové kódování a nikde to tady nemůžu najít.Jedná se mě hlavně o signalizaci otevřených dveří,odstranění hlášky o leji a odstranění kontrolky sklopení sedadla..Díky

Vloženo

Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj.

Vloženo
Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj.

Ale dá

Vloženo

Ale dá

Jak jak?

Vloženo

Když jsme dávali maxidot do mýho auta (dělali jsme kódování přes VAS), tak se to normálně ptalo, co je v autě za výbavu, jenom jsme potvrzovali jednotlivý kroky a nakonec vše krásně fungovalo.... :ph34r:

Vloženo
Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit.

To je divný, tu kontrolku maj nejspíš všechny maxidoty, jestli se nepletu a mě tam při kódování opravdu nezlobila... :unsure::kuk:

Vloženo

To jo cena je dobra,jen doufam,ze moje BSG tuto funkci zna. A jak to vypada s tim zapojenim Symphony na maxidot?Zitra se chystam shanet mini iso konektor a o vikendu to chci zapojit.Dnes jsem se jen tak zkusebne poptaval a vsude na me zirali jak na vola.

Vloženo

zapojis dva dratky a nechas nakodovat, ale me to nefunguje, musim zjistit kde je zakopany pes a to se povede snad ve ctvrtek :)

Vloženo

Tak ted jsem se jen tak narychlo dial do DP na konektory na BSG a nikde tam pripojeni na spinac zadniho operadla popsano neni.Uz to vidim,to bude zas mnamka najit to zapojeni :angry:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...