Září 26, 20168 r Je to dobra vec. Ked idem ocovym Roomom bez, tak len trpnem ci niekde nevbehnem. Dokonca i na F2 som si dorabal (zmena jednotky, tahanie kabelaze) a aj terajsi majitel si pochvaluje...za mna odporucam, ke to par klikol cez diagnostiku--Z mobilu
Září 26, 20168 r Jeste jedna otazka, asi to nejde sesynchronizovat z Light assistentem ze by ty mlhovky zacli svitit az se setmi, bo ve dne mi to prijde zbytecny
Září 26, 20168 r Ale ony prisvecuji jen kdyz sviti potkavacky, takze ve dne s DLR nic. Reeshanek byl rychlejsi...
Září 26, 20168 r takze chapu to spravne ze kdyz mam vybavu Style a led svetla ze to nebude svitit? jeste co je to to DLR
Říjen 1, 20168 r Tak bylo úspěšně nastaveno: Opravdu to postupné stmívání a opětovné rozsvěcení vypadá mnohem lépe než skoková změna.
Říjen 3, 20168 r dnes úspěšně nakódována Fábie, uživatelem Cosby, příjemný člověk, skvělý přístup, prostě profík, za 20 min hotovka vše co jsem chtěl: protočení ručiček, kolik paliva dotankovat, laptimer, green menu u Bolera, Corner funkci, HHC - nezvyk, ale je to paráda;) Rozsvícení mlhovek namísto potkávaček u Leaving/Coming home - efektnější než s potkávačkama Plynulé rozsvícení ledek po blinkru - viz pár příspěvků nahoru, teď je z Fábie hotové Audi vřele doporučuju z moravskoslezskeho kraje
Říjen 4, 20168 r Ale neni sklapeni jako sklapeni ne? Co jsem kdysi myslel ja, je priklopeni "usi" po zaparkovani. To Fabka umet nemuze. Tohle je ale jenom nataceni zrcatek do ruznych uhlu a to prece elektronicky pres ovladac jde, tj. motorky na to v tech zrcatkach ma, ne? Presto to nejde pres tu zpatecku nakodovat?
Říjen 4, 20168 r Presne jak rikas. To ze neumi zdrcatka priklopit ke karoserii je jasny. Ale v tom videu je sklopeni zrdcadel uvnitr aby bylo videt lepe na obrubnik kdyz parkujes. To si myslim ze by mohlo jit
Říjen 4, 20168 r Tak, tak... s tim priklopenim jsme to tu resili uz davno. Sklopeni tu taky probehlo s tim, ze nelze, ale nejsem si jisty, jestli jsme se tenkrat spravne pochopili navzajem. Presne ze stejneho duvodu, jak pises, bych to taky bral. Stelovat to pokaze rucne je dost otrava. Spis se bojim, ze jednotka v F3 si nebude umet zapamotovat vic jak jednu polohu...? Mozna...
Říjen 4, 20168 r Ok myslel jsem priklapeni. To na zpatecku mi uz davno vysvetlila SA ze to umi jen auto co ma elektricka sedadla. Jde o pamet na polohy. A tu ma asi jen jednotka k sedadlům
Říjen 4, 20168 r Přesně tak. Také bylo vždycky třeba mít zrcátko s potenciometry, např třeba u O2. Když se dodělaly sedačky, musely se vyměnit i zrcátka, protože sklápění každá verze neuměla - nevím jak vaše auta f3.
Říjen 4, 20168 r Není třeba mít sedadla s pamětí, musíte mít zrcátka co mají motorky s pamětí pro přiklopení při zpátečce a co se týče sklopení zrcátek je to to samé motorky v zrcátcích a dveřní jednotky co to podporují. Upraveno Říjen 4, 20168 r od h2o
Říjen 4, 20168 r Ahoj myslím že to tu dával RaDiS234 je to číslo 17 FabiaMk3_VCDS_Coding_Tweaks_CZ.pdf Upraveno Říjen 4, 20168 r od Mrštik
Říjen 5, 20168 r Dával som to lebo som to našiel na internete no bohužiaľ sa mi nepodarilo to nakódovať. Predpokladám že tam treba najskôr tie motorčeky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.