kvetosm Vloženo 5. Srpen 2021 Vloženo 5. Srpen 2021 Pokud můžeš, tak udělej výpis jednotky 09 a posli mi to a já se na to podívám Citovat
Kamil07 Vloženo 5. Srpen 2021 Vloženo 5. Srpen 2021 MRoom mi poslal kompletni vypis pro H7 svetla a nasel jsem 30 kodu z cca 700 spatne. Origo VCDS budu mit u sebe do konce tydne, tak pak dam vedet jak jsem dopadl. Zatim diky. Citovat
Kamil07 Vloženo 7. Srpen 2021 Vloženo 7. Srpen 2021 (editace) Tak uspesne vyreseno, pomohlo vse nastavit jako ve vypisu z auta s origo H7 svetly. Myslim si, ze muj problem byl v tom, ze jsem v puvodnich H4 svetlech mel LED denni sviceni a LED parkovacky a upravoval jsem diky tomu kodovani at nesviti chyba praskle zarovky. Diky vsem za pomoc, dalo mi zo celkem zabrat. Editováno: 7. Srpen 2021, autor: Kamil07 Citovat
TOMUS Vloženo 7. Srpen 2021 Vloženo 7. Srpen 2021 @Kamil07 tedkom muzes napsat cele kodovani na zmenu sveltometu z H4 na H7 🙂 Citovat
Kamil07 Vloženo 7. Srpen 2021 Vloženo 7. Srpen 2021 Podle me navod od Wirera je funkcni, protoze vsem funguje. Ja jsem mel dodatecne upravy H4, ktere se bily s nastavenim H7. Tady je komplet vypis pro H7 svetla, treba to taky nekomu nekdy pomuze. Ja bych to bez toho asi nerozchodil, i kdyz jsem tusil, ze to bude mit nejakou spojitost s predchozim nastavenim. Light Configuration H7.TXT 1 Citovat
danielt1 Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 (editace) Ahoj, chtěl jsem včera otestovat z návodu od Wirera odezvu na plynový pedál, ale i po zadání Bezpečnostního kódu mi to neuloží kódování a vyhodí error Request out of range. Zkoušel jsem hledat na cizích fórech, ale nikde se neodkazovali přímo na tohle konkrétní kódování, nikde s ním neměli problém a všichni si ho docela pochvalovali. Nevíte, kde by mohla být chyba? Popř. ještě, nezkoušel jste někdo místo toho tohle? --> 44 Steering Assist Modul --> Adaptation --> Driving Profile Switchover --> Direct; controlled over time Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, ale pokud by to byla alternativa, mohlo by to být fajn. Díky. Editováno: 13. Srpen 2021, autor: danielt1 Citovat
wirer Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 (editace) Pedal s volantom nema nic spolocne Editováno: 13. Srpen 2021, autor: wirer Citovat
danielt1 Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 Taky mi to přišlo zvláštní, ale našel jsem docela dost návodů na fórech i na YT, kde to řešili a docela si to pochvalovali, tak mě zajímalo, jestli s tím někdo tady nemá zkušenost. Citovat
wirer Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 Ide o to, ze pleties 2 veci: - ABS - pedal - Steering assist - volant Na to som narazal. Pedal bez DSG neviem ci pocitis, hlavne na F3 bez "extra vykonu". Volant si mozes menit nezavisle od toho, ten mam meneny tiez Citovat
rychlostzabiji Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 Poradí někdo prosím, zda lze a případně jak nakódovat Apple Car Play, když tam z výroby není? Citovat
Kamil07 Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 Pokud ho tve auto umi, tak ve Skodovce za cca 5 500,- Kc. Pokud ho neumi, tak pomuze firma NSF Car, levne to le neni 🙁 Citovat
rychlostzabiji Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 (editace) Umí to, ale z výroby to tam není. Ve Škodovce 5500 - to vím. Ale mám VCP i VCDS ofiko koupené, tak se ptám, zda to lze dokódovat. Protože v servisu je to stejně on-line díl. Editováno: 13. Srpen 2021, autor: rychlostzabiji Citovat
milanxx Vloženo 13. Srpen 2021 Vloženo 13. Srpen 2021 Ještě ti chybí ty soubory dat co se tam musí dohrát. Citovat
rychlostzabiji Vloženo 16. Srpen 2021 Vloženo 16. Srpen 2021 A lze alespoň S/S vypnout? Přes volty nebo jinak? Je to už totiž 2021 rok. Citovat
wirer Vloženo 16. Srpen 2021 Vloženo 16. Srpen 2021 Nie, nove auta bezne nevypnes. VCDS urcite nie, VCP ani ODIS nemam Citovat
Langusta 2018 Vloženo 18. Srpen 2021 Vloženo 18. Srpen 2021 (editace) W dniu 13.08.2021 o 10:28, danielt1 napisał: Ahoj, chtěl jsem včera otestovat z návodu od Wirera odezvu na plynový pedál, ale i po zadání Bezpečnostního kódu mi to neuloží kódování a vyhodí error Request out of range. Zkoušel jsem hledat na cizích fórech, ale nikde se neodkazovali přímo na tohle konkrétní kódování, nikde s ním neměli problém a všichni si ho docela pochvalovali. Nevíte, kde by mohla být chyba? Popř. ještě, nezkoušel jste někdo místo toho tohle? --> 44 Steering Assist Modul --> Adaptation --> Driving Profile Switchover --> Direct; controlled over time Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, ale pokud by to byla alternativa, mohlo by to být fajn. Díky. Lze kódovat pomocí Charity nebo VCDS Power steering default mode DRIVING PROFILE SELECTION / COMFORT / AUTOMATIC / *DYNAMIC* / DEFAULT Throttle response behavior GRADUAL, CONTROLLED BY TIME / *DIRECT, CONTROLLED BY THRESHOLD* (Carista 6.2) https://youtu.be/9ryZps0JWiI Editováno: 19. Srpen 2021, autor: Langusta 2018 Uaktualnienie Citovat
jan.machalik Vloženo 15. Září 2021 Vloženo 15. Září 2021 Ahoj, urcite se to tu opakovalo uz nekolikrat, tak se predem omlouvam. Prolistoval jsem asi 30 stran a nenasel jsem, jak pres VCDS aktivovat zadni svetla pri DRL. Jedna se o Fabii 5/2018. Mohl byste nekdo postnout funkcni navod ? Diky Citovat
danielt1 Vloženo 15. Září 2021 Vloženo 15. Září 2021 (editace) V 16. 8. 2021 na 17:45, wirer napsal: Nie, nove auta bezne nevypnes. VCDS urcite nie, VCP ani ODIS nemam Co berete jako nová auta? Ačkoli jsem už několikrát četl, že to už vypnout nejde, na F3 2019 jsem neměl problém pomocí napěťové metody a funguje to bez problému už přes rok. před 1 hodinou, jan.machalik napsal: Ahoj, urcite se to tu opakovalo uz nekolikrat, tak se predem omlouvam. Prolistoval jsem asi 30 stran a nenasel jsem, jak pres VCDS aktivovat zadni svetla pri DRL. Jedna se o Fabii 5/2018. Mohl byste nekdo postnout funkcni navod ? Diky Pokud čerpáš z posledního dokumentu od wirera, je to na straně 93 :) Editováno: 15. Září 2021, autor: danielt1 Citovat
klubo Vloženo 15. Září 2021 Vloženo 15. Září 2021 Dá se nějak vypnout ta "chytrá" funkce, že když otočím kolečkem teploty na manuální klimě na studený vzduch aby se mi automaticky nezapla klima a vnitřní okruh ventilace? Tydle "pomocníky" opravdu miluju. Citovat
lemra79 Vloženo 15. Září 2021 Vloženo 15. Září 2021 před 1 hodinou, klubo napsal: Dá se nějak vypnout ta "chytrá" funkce, že když otočím kolečkem teploty na manuální klimě na studený vzduch aby se mi automaticky nezapla klima a vnitřní okruh ventilace? Tydle "pomocníky" opravdu miluju. tadle funkce me taky s..e Citovat
wirer Vloženo 15. Září 2021 Vloženo 15. Září 2021 automaticky sa zapne len v uplne krajnej polohe. staci nechat trochu vyssie. btw, nakodovat ani zmenit sa do neda Citovat
TOMUS Vloženo 15. Září 2021 Vloženo 15. Září 2021 5 godzin temu, jan.machalik napisał: Ahoj, urcite se to tu opakovalo uz nekolikrat, tak se predem omlouvam. Prolistoval jsem asi 30 stran a nenasel jsem, jak pres VCDS aktivovat zadni svetla pri DRL. Jedna se o Fabii 5/2018. Mohl byste nekdo postnout funkcni navod ? Diky Koukni k meho vlakna. Je tamhle cely postup https://forum.skodahome.cz/topic/137279-granatowa-fabcia/page/34/#comments Citovat
TOMUS Vloženo 16. Září 2021 Vloženo 16. Září 2021 (editace) @jan.machalik ok dej si 25 nebo 30% na misto tech 20%. Bude ti lip svitit a rozdil nezi brzdou bude 🙂 Editováno: 16. Září 2021, autor: TOMUS Citovat
kvetosm Vloženo 18. Září 2021 Vloženo 18. Září 2021 Ja bych teda osobne nastavil ty brzdovy svetla na stejny hodnoty jako je to z vyroby kdyz mas rozsviceny zadni svetla. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.