robi70 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Chtěl bych vyměnit původní vnitřní madla na předních dveřích. Madla jsou vyrobena z měkké černé gumy, která je popraskaná a snadno se poškodí např. nehty. Na S1 se dá tento díl sehnat i v nerezovém provedení, bohužel na S2 se mi zatím nepodařilo najít prodejce tohoto dílu. Pokud máte nějaký tip, dejte prosím vědět. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Přimo ve Škodovce stálo mě to okolo 600 nejdřív tě budou přesvědčovat že je to komplet celých dveří atd... Ale dá se to objednat samostatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 veď to madlo je ako náhradný diel ..je to pod názvom miska madla horní diel bohužel na S2 se mi zatím nepodařilo najít prodejce tohoto dílu. Pokud máte nějaký tip, dejte prosím vědět. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Neptal jsem se, jestli je to náhradný díl, to je snad každému jasný, ale kde ho objednat... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Přimo ve Škodovce stálo mě to okolo 600 nejdřív tě budou přesvědčovat že je to komplet celých dveří atd... Ale dá se to objednat samostatně. U jednoho prodejce jsem našel pod kódem 3T0867197 kompletní madlo včetně el. ovladačů, to ale nepotřebuji. Zkusím to tedy u Škodovky. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Neptal jsem se, jestli je to náhradný díl, to je snad každému jasný, ale kde ho objednat... a v ŠA ako prvé ťa to nenapadlo,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Ty si objednáváš všechny díly pouze ve Škodovce?? Tak ať se daří, :-) Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No když to nikde nemají, tak je snad logické, že to zkusím u výrobce vozu... A necituj přímo předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ty si objednáváš všechny díly pouze ve Škodovce?? Tak ať se daří, :-) ja áno a mám sa fajn...dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malkao Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ahoj, nevítě někdo, jak se tento díl jmenuje ve světlé variantě? Mám variantu světlou kůži - tuším že Ivory Alcanatara. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.