Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 5. 12. 2018 na 7:25, KillersMPL napsal:

Chtěl jsem se zeptat jestli nebudu mít problém rozchodit nový Swing s dotykovou obrazovkou, když ho vyměním za normální Swing co mám v Rapidu MR2014.:mellow:

Také bych mě tohle téma zajímalo ?

Cau, nemate nekdo zkusenost s demontazi kryciho ramecku pro swing 6.5? MR18 nebo 19.

Toho cernyho. 

Upraveno od Sklennny

Ahoj, tak ramecek swingu jsem uz odmontoval sam, staci vzit ruzny vernostni karty a nastrkat je kolem dokola do mezery mezi palubkou a sedym rameckem swingu, vypadne to skoro samo, dolu mezi klimatizaci a swing se nic strkat nemusi:-)

IMG_20190305_104322.jpg

IMG_20190305_104347.jpg

IMG_20190305_104414.jpg

IMG_20190305_104425.jpg

@Sklennny Jestli to rádio měníte za jiné, neprodal byste mi tohle stávající? Vidím, že má Bluetooth, měl bych zájem :).

Ne nemenim, pouze budu lepit ochranne sklo na displej... Na prodej je viz.foto

IMG_20190305_115320.jpg

Upraveno od Sklennny

• 2 měsíce později...

Nemáte někdo zkušenost zda by šlo vyměnit SWING z MR2016 za SWING 6,5 z nového Rapida? Koukám na kolegy rádio výše a nemá tam vůbec šrouby na uchycení což já třeba mám tak nevím jestli by to vůbec fyzicky pasovalo , natož pak dokodování. 

• 2 měsíce později...

Taky nad tím přemýšlím. Mám MR 2017 se starým swingem a jestli tam půjde nový swing 6.5?

Upraveno od Malarkey

Podívejte se do tématu k FIII, tam už jedná výměna starého swingu za nový 6,5" proběhla a finguje to.

• 2 týdny později...

Máte někdo Smartlink ve swingu? Máte tam i carplay? Já když zmacknu tlačítko app, tak tam mám jen android auto a mirrorlink, ale podle různých obrázků na netu, tam bývá i carplay. 

Skúšal si to s pripojeným iPhonom? 

Ahoj, mám Swing 6,5" a u mne nabídka App vypadá takto. 

IMG_20190821_210200.jpg

Já mám toto ? já platil aktivaci Smartlinku dodatečně. 

IMG_20190821_165159.jpg

Upraveno od Levisek

Mám Swing Smartlink+ a tři položky jak JirikTU

A vy to máte z výroby nebo dodělávané? Ještě musím zkusit k tomu připojit iPhone jestli jde. AA i Mirrorlink fungují. 

Na mě zbyla už tak vybavená skladovka.

Tak jsem s tím byl zpátky v servisu a jen uvedli do továrního nastavení smartlink a už tam carplay naskočil. Mám tam tedy už všechny 3 položky. 

A ještě se zeptám, zobrazují se vám fotky volajících? 

15664758985637876200179404475861.jpg

Upraveno od Levisek

Fotky kontaktů umí až Bolero a Amundsen.

• 4 měsíce později...

Zdravím Vás.

Vie mi niekto poradiť, či sa dá dorobiť ku SWING MR 2013 AUX vstup a čo je na takéto dorobenie potrebné. Ďakujem.

• 3 týdny později...

Zdravím

mám Rapid SB r.v. 7/2018, radio SWING. Do prosince 2019 mi fungovalo radio s telefonem Samsung A7 perfektně. Po aktualizaci androidu se mi BT neustále přihlašuje a odhlašuje. Zkoušel jsem telefon v jiném autě (Octavia III r.v. 2016) a tam je to v pořádku.

Setkal se už někdo s něčím podobným ? Umí někdo poradit? 

Smaž daný telefón ze spárovaných zařízení v rádiu a potom proveď znovu párování telefonu.

Nalezneš to v /Phone/Nastavení/Bluetooth/Spárovaná zařízení

Upraveno od petercheco

Mám rapida 2018 a telefon Samsung A7 a také mi to nejede, neustále se připojuje a odpojuje. Zkoušel jsem vše možně nastavit, smazat, restartovat a nic.

Stále nefunguje.

před 16 hodinami, petercheco napsal:

Smaž daný telefón ze spárovaných zařízení v rádiu a potom proveď znovu párování telefonu.

Nalezneš to v /Phone/Nastavení/Bluetooth/Spárovaná zařízení

To už jsem zkoušel... Taky několik restartů telefonu, hledání dalších aktualizací (zatím není). Zkoušel jiný telefon: Samsung G4 a ten kupodivu funguje normálně. Nejde jenom kombinace můj Rapid a Samsung A7.

Jo,jo. V prosinci byla aktualizace a od té doby mi to nejede.

Už mě ten samsung sere.

V 11. 1. 2020 na 8:37, Woody napsal:

Jo,jo. V prosinci byla aktualizace a od té doby mi to nejede.

Už mě ten samsung sere.

Tak jsem včera navštívil značkový servis. Technik mi poradil, abych si v telefonu obnovil na tovární data ... A celý telefon znova nastavil. V autě mám prý nejnovější software a nic s tím udělat nejde.

Upraveno od Jirka65

Tak co, zkoušel jsi to?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.