davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 nazdar nazdar tak keby mal niekto zaujem o pracovne oblecenie, monterky, moterkove supravy, kabaty....atd atd...tak sa kludne ozvite:) www.minidiskont.sk no a este pomimo sa hrajkam v grafickych programoch a davam tricka na potlac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Ne že bych nechtěl pomoct, ale asi nebude s čím... slogan naší firmy: Simply Clever moje pracoviště: 8 let Česana, nyní hlavní závod (MB) moje činnost: analýza a reklamace vstupního materiálu v odd. Sériové plánování (technický servis lisoven) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 AUTOMECHANIK. Dva roky sem dělal v servise Škoda tady v Mostě. Teď dělam u jednoho soukromníka taky tady v Mostě. Nezaměřuju se na nic konkrétního, dělam všechno. Podvozky, motory, převodovky, brzdy, atd. Prostě co kdo potřebuje to udělam. Mam i svojí DIAGNOSTIKU. VAG-Com. Když někdo něco bude potřebovat tak se nebojte ozvat se. Klidně můžete i na ICQ 586-159-485 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Mam firmu, ktera ma hlavni obory cinnosti - tvorba webu a prezentaci, seo optimalizace, sprava velkych portalu atp. - www.ahosting.cz Dale mam pro zname moznost prodeje motorovych oleju za snad nejnizsi ceny v CZ - www.nejoleje.eu . Editováno: 12. leden 2011, autor: tweetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddrmodes Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Pracujem v hutníckej firme, ktorá dodáva plechy na vnútorné diely karosérie áut. Editováno: 4. Březen 2010, autor: ddrmodes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos130 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) a Editováno: 18. Prosinec 2013, autor: leos130 Není třeba další téma, když už tu je Kdo co dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 taky se přidám, moc toho sice nemám ale něco jo, takže žák 9.ročníku ZŠ po ZŠ se jde na SŠA Automobilní Prostějov Vápenice 9 obor: 3 letý Automechanika s možností nástavby na maturu řidičáky auto + kamion zdarma toť asi vše jinak v budoucnu bych se chtěl zabívat TUNINGEM a nebo něco kolem toho. toť asi vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 (editace) Ja delam servisniho technika v jedne firme z Brna, ktera se zabyva ridicimi systemy pro stavebni stroje, kdyby to nekoho blize zajimalo, nabizim v tomto oboru informace, pripadne dalsi obchodni zalezitosti, jinak nase firmy jeste nabizi vse mozne pro stavby, jako napr.: lasery, pasma, vodovahy, metry, stativy,... Jinak jeste nabizim pronajem domku na Vysocine urceny k rekreaci na samote u lesa v krasne prirode, kdyby mel nekdo zajem, vice info na webu Editováno: 9. Květen 2010, autor: johnxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 (editace) Depo 07 Ostrava a rajon mam v Opavě. Tak nyní už Depo 07 Ostrava-kencelářská krysa.... Editováno: 20. Březen 2013, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Přeprava osob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Tak už jsme absolvoval, takže se i já můžu přidat s trvalým zaměstnáním což je v oboru vibrační diagnostiky, pro neznalý dostanu komponent (často do letadel ale dělal se u nás i automat na mlíko) a mám za úkol ho vystavit určitýmu přetížení a pokusit se ho ,,rozbít,, a pokud se mi to povede tak se to hold musí vymyslet líp aby se to příště nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Ahoj, já věci kolem IT... a tohle... třeba vám to pomůže: www.kdekoupitpneu.cz P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 něco málo pro RWE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Pracuji pro americkou firmu Hills Pet, a kdyby snad měl někdo zájem koupit pro psi a kočky prémiové krmivo za zajímavé ceny tak můžu sehnat. Kouknite klidně zde http://www.hillspet.cz/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malamut01 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Vodo-Topo Slevy na radiátory Vogel a Noot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Takže já se taky přidám.....starám se o to, aby ti co jezdí ušetřili/až 50% nákladů/....provádím přestavby vozidel na propan-butan(LPG) do všech typů benzínových motorů, diagnostiku,servis, revize plynových aut, provozuji čerpací stanici LPG a prodej náhradních dílů ve spolupráci s Auto Kelly....bližší informace na www.autogas.estranky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Bicycle service man adroit.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Taky se odtajním. Dělám na psychiatrii . Sice né ve zdravotnickém úseku ale v technickém. Moje profese je strojník. To znamená že dělám se vším co vrčí. UNC,VZV, dodávky, mikrobus, dieselagregát, sekačka na trávu, malotraktor, motorová pila ale třeba i věžní hodiny. Mám výslovný zákaz od ředitele držet lopatu v ruce . Celkem zajímavá práce. No a teď po volbách se ze mě stal radní. . Učil jsem se jako automechanik a dělal jsem tu profesi asi tři roky. Pak se to nějak posralo a musel jsem změnit bydliště a tím i práci. Bohužel obor automechanik nebyl v místě bydliště dostupný. Tak mi trochu ujel vlak a teď se to snažím dohnat jako samouk protože O2 je někde jinde než Forman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zdravím. Vlastním a prevádzkujem ručnú autoumyváren v Bratislave. Moc fajn ceny a serioznym dohodám sa nebránim. Pokial by sa chystal zraz do BA nieje problem sa dohodnúť na cenách. Autá čistím ja, čiže ak by mal niekto niake konkrétne otázky alebo špecialne požiadavky kludne mailujte na sebechlebsky@seznam.cz Internetovú stránku s cenníkom zatial bohužial nemám. Autoumyváren sa nachádza na rohu Jégeho a Trnavskej areal záchrannej zdravotnej služby S pozdravom Andrej Sebechlebský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Ja vam asi moc uzitecnej nebudu, ale presto uz 20let drevorubec na Sumave :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Tak já jsem u své první práce skončil jsem školu šel jsem založit živnost na tesařské ( střechy, altány, dřevostavby, palubkové obklady) a malířské práce ( nátěry fasád, schodišť, interiérů, střech) . Sice jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Výroba ,servis montáže bazénů ,zastřešení, saun,ůprava vody ,bazénová chemie,nádrže z plastu,jímky,prodej a montáže tepelných čerpadel,klimatizace,centrální vysavače, elektronické zabezpečen í vozidel i objektů a to je snad vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Tak se taky přidám: Jako hlavní prácovní činnost mám internetový marketing s hlavním zaměřením na internetové obchody, kde ve společnosti pracuju jako SEO senior konzultant. Věnuju se hlavně problematice SEO, linkbuilding a analýzám internetových obchodů, ale znalosti mám i v jiných odvětvích tohoto oboru (PPC, použitelnost webů, porovnávače zboží, tvorba mikrostránek, atd.), ve kterých naše společnost poskytuje klientům podporu. V tomto oboru sem schopen poradit online, nebo osobně v Praze a jednou měsíčně většinou i Brno a Ostrava. Můžu také zprostředkovat od naší sesterské firmy vytvoření internetového obchodu, firemního webu či mikrostránek s použitím moderních technologií od Microsoft. Bokem se podílím na chodu rodinné firmy (marketing, fakturace a administrativa), která nabízí opravy a izolace střech (zejména lepenky, tepelné izolace a šindele, menší opravy taškových střech, klempířské práce). Jelikož se jedná o rodinnou firmu, je zde možné domluvit i nějaké zajímavé ceny. Pouze Praha a střední Čechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Tak já dělám něco pro všechny,hlavně na Ostravsku.Ty špatné úseky na D47 jsem ale nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Janík Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 S auty sice moc nepomůžu, ale jako fyzioterapeut můžu pomoct po dlouhé cestě za volantem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.