Březen 17, 20178 r Ano, pokud se podíváš zpět, začalo to přezutím a vyvážením, o kompletech nikdo nemluvil.
Březen 17, 20178 r Tazatel psal že má na autě zimní 15" zdarma a doma mu leží 16" (chápu tedy že má 2x komplet) a přezutím asi myslí jestli si doma může komplety přehodit. Doma u baráku si je těžko sám přezuje a už vůbec nedá na 15" disk 16" gumu. Ale pravda že dotaz zněl všelijak a je to matoucí peřezout/přezout takže nic ve zlém
Březen 17, 20178 r Myslím, že Los pakos myslel jeho náklady. Má levné zimáky na 14 discích a je na polovině ceny toho co máme my tady ostatní 15 litéch.
Září 7, 20178 r Ahoj, pomalu zacinam vybirat zimaky a zatim z toho nejsem moudry - teda hlavne z toho technicaku :-( Mam 1.2 66kW s max. rychlosti 185km/h a v technicaku k tomu mam, ze musim mit R15 185/60 88/84 H S prominutim to H je snad na hovno ne?? Proc bych musel kupovat pneu s limitem 210km/h, kdyz ma auto maximalku 185km/h a proc bych normalne nemohl koupit index T? Vim, ze se to tu probiralo, ze se ma vylepit nejaky stitek - ale lepit stitek s tim, ze auto ma maximalku 185 a ja pouzil gumy na 190 a ze to nesmim presvihnout? Se kluci trochu netrefili s tim technicakem ne?
Září 7, 20178 r Podle mě to není problém. Kdyžtak nastavíš 190 do systému varování na maxidotu a jsi v suchu. Nic vylepovat nemusíš. Já mám zimní dokonce do 240 ;0)
Září 7, 20178 r Přesně tak, než tady začneš úplně zbytečně nadávat, pořádně si přečti patřičnou legislativu. Jak snadné.
Září 7, 20178 r No to jsem prave cetl (pokud jsem to nasel spravne): „V případě použití zimních pneumatik (M+S) s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, je nutno na tuto skutečnost upozornit dodatkovým označením formou nálepky, která musí být v zorném poli řidiče. Údaj na nálepce stanovuje nejvyšší přípustnou rychlost vozidla s namontovanými zimními pneumatikami, která nesmí být při provozu vozidla překročena. Upozornění formou nálepky může být nahrazeno zařízením trvale nainstalovaným ve vozidle (například palubním počítačem).“ Tj. z tohoto plyne, ze muzu mit i T, pac nejvyssi konstrukcni rychlost neni ani tech 190km/h... Takze bych podle toho nemusel ani nikam nic nastavovat (maxi DOT nemam). Proc mi ale teda do technicaku nenapsali to T, kdyz to H vlastne podle legislativy nedava smysl
Září 7, 20178 r Tak, přesně. Kup v klidu T a nevzrušuj se. Co se píše do TP ví jen ŠA a bůh (možná také nějaký ouřada).
Září 8, 20178 r Len tak pomimo, nastavuje sa to v infotainmente (radio Swing a vyssie). Mam 81kW verziu a T index pneu. Plus nastavene radio na 180km/h, nech mam rezervu. Zatial som to prekrocil na zimnych iba raz Upraveno Září 8, 20178 r od wirer
Září 8, 20178 r před 13 hodinami, devilek22 napsal: Ahoj, pomalu zacinam vybirat zimaky a zatim z toho nejsem moudry - teda hlavne z toho technicaku :-( Mam 1.2 66kW s max. rychlosti 185km/h a v technicaku k tomu mam, ze musim mit R15 185/60 88/84 H ja mam taky 1.2 66kw a v technicaku mam u 185/60 T ....
Září 10, 20177 r Kuci už s tím neblbněte. Je to tady každý rok a dokonce s vyjádřením ze SA. Jenom se tema musi přečíst od začátku. A ktomu techničáku patří i zákon kde jsou popsány vyjímky. Schválně kolil je na trhu zimních H. A kolik v T.
Září 20, 20177 r Ŕad by som sa spytal na realne skusenosti,aka je jazda na pneu 185/60/15?Alebo je lepsie rozmyslat o drahsej variante 195/55/15?Jedna sa o zimne pneu.Leto je auto obute na 16tkach.
Září 20, 20177 r a mate F3? ja kdyz se podivam na stranky skodovky, tak pro F3 tam tyto vubec nejsou...
Září 20, 20177 r Už to někde bylo. SA zapisuje postupne vice rozměrů. Můžou pánové výše sem dát sken toho kousku svého TP?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.