Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prave ze olej menim kazdy rok a vzduchovy a kabinovy filtr a ted plus sterace : ) Spis by me zajimalo estli ty svicky budou taky menit kdyz mam 31 najete za 3 roky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pročetl jsem vše! Nejsem moudrý:-/ fábku mám od únor 2017, nyní najeto 12.300 km, auto me posila na vymenu oleje - servisni interval za 17 dni. Auto Louda v Praze mi odepsali, ze cena za prvni navstevu bude cca 5.000,-! Mne to prijde strasna řacha! Je to normálni? Po roce provozu auta (do cervna jako predvadeci - najeto 700km) zbytek najezdu ja se. Ude menit jen olej! Nebo? Achjo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vloženo

Normlni cena. Nejvyssi polozkou je olej, ten zabyra cca 65% nakladu z teto ceny.

Nicmene, existuje i drazsi. Zkus si proste obvolat vice servisu a uvidis jak se pohybuji ceny ;)

Ze te auto posila na servis s tak malo KM, je duvod toho ze to auto moc nejezdilo a prevazne jen stalo, pokud je ty vse standardni.

Prvini prohlidka je po 2 letech/ 30 tis.km zalezi co nastane drive, u tebe nastal cas.

Vloženo
před 8 hodinami, Lukason napsal:

Normlni cena. Nejvyssi polozkou je olej, ten zabyra cca 65% nakladu z teto ceny.

Nicmene, existuje i drazsi. Zkus si proste obvolat vice servisu a uvidis jak se pohybuji ceny ;)

Ze te auto posila na servis s tak malo KM, je duvod toho ze to auto moc nejezdilo a prevazne jen stalo, pokud je ty vse standardni.

Prvini prohlidka je po 2 letech/ 30 tis.km zalezi co nastane drive, u tebe nastal cas.

Koukal si poradne?

Auto mam o mesic mladsi a chce servis...

Ale olej zbyva rok ci x km.

Ted rocni prohlidka bez vymeny oleje :D.

Vloženo

Diky za reakce. Jak pisu, auto ujelo za dobu od cervence do unora 12tis. km; posila me na vymenu. Zkusim jeste variantu se svym olejem, ale vim hovno, co a jak. Nejak to dopadne... chtel jsem si jen overit, ze je to normal:-)

Sent from my iPad using Tapatalk

Vloženo

Tak máme za sebou také výměnu oleje při nájezdu 30 000km. Olej jsem měl vlastní a platil jsem 2000Kč za prohlídku s výměnou oleje, filtr prachový a pylový, filtr olejový, kroužek těsnící, vložka filtru s filtrem a ještě mi bylo řečeno, že kdyby nebyla taková zima tak mi auto i umyjí. :)

Vloženo (editace)

Když jsi měl vlastí olej, tak Ti účtovali nějaký peníz za likvidaci vyjetého oleje ?????

Děkuji za odpověď.

Editováno: , autor: ralff

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...