Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky nám na faktuře 1L.

Je možný, že to tahají z většího kanystru a neřeší nějaké deci navíc. 

• 1 měsíc později...

Dobrý den, 

mám dotaz ohledně první servisní prohlídly u Škoda Rapid.

Je velký problém, když přesáhnu 30.000km max. o 100km. ??

Předem děkuji.

Dobry den,

Jsi v spatne sekcii.

Musis jit k sekce rapid 2012 Zde

Doufam ze to bude dobre vlakno

pamatuj Pawouk hlida dobre a dava Lock nebo taky spatne body

On se priste polepsi. 

Mirny prejezd se toleruje...

V mem servisu toleruji do 1000 km navic. 

bacha na predplatené intervaly Basic a podobne! už som viezol auto do servisu na vozíku. ak predplatený interval nemáš, pýtaj sa v servise čo tolerujú. zvyčajne mesiac/1000km

Tak tak. Km v limitu ale 7 měsíců pozdě je záruka mobility fuč. Obecnou záruku nezrušili.

Výměna oleje po 16000km + výměna rámečku na masce. Nechápu, jak v jiném AS dokážou ten rámeček vyměnit za 250kč. Každopádně docela přemýšlím, že CBAuto vyměním za Porsche IA. Ze zákazníka si dělá snad srandu. Jeden technik řekne cca 1500 a když přijdu na termín, tak jiný zase řekne odhad 2500. U Rapida se maska z mřížkou vycvakává z nárazníku, u Fabie by to mělo být stejné ne?

image.thumb.png.d9c29ffd2020dc820fba6ca1e9ad2c77.png

Dnes servis po 3 rokoch a najazdenych 35 492km,vymena peloveho fitra a brzdovej kvapaliny...cena 128,93 eur.Auto je bez chyb,akurat vraj treba dobit akumulator.To by bolo vpoho,len ja som ho dobijal den predtym uplne doplna podla nabijacky:o)

@Patrik1971To je normální. Rekuperace si ji hned vysála. Pokračovat v sekci elektrika jestli je třeba.

Upraveno od milanxx

Viem,viem,preto to dalej ani nerozbabravam.

po 56000 km

B6A31364-658D-4B47-95B5-726EBE09F733.jpeg

@RDMBR ty jo jak jsi dosah takové ceny za olej??? Čekal jsem obvyklých 800/l.

Upraveno od zwan

@zwan ale to je dle mého cca normální cena tohoto oleje v AS kolem těch 400,- s DPH za ten levnější olej VW502.00.

Upraveno od ski1961

Jo, je to klasika WV502.00, běžná cena za litr kolem 130kč.

před 37 minutami, RDMBR napsal:

po 56000 km

B6A31364-658D-4B47-95B5-726EBE09F733.jpeg

Snad vim kde jsi byl ?

Ja taky tamhle jezdim ?

Ve Frýdku ?

před 14 dny, servis po 5 letech

20200122_165252.jpg.32c719561cb178510f868adaf5f3bc89.jpg

Upraveno od Bikes

před 10 minutami, RDMBR napsal:

Ve Frýdku ?

No ano ?

Myslim ze to je dobry servis. Nemel jsem s timto servisem zadne neprijemnosti. Jezdim tamhle uz s 2 vozidlami. Jsem spokojeny s nimi

Smutná zpráva pro pražáky, Autodružstvo Praha na Spojovací ke konci března končí!!  (Brali vlastní olej). Kdyby někdo  mohl doporučit nejaký podobný v Praze ?

To je škoda, mají celkem pěkné recenze.

Vím, jezdil jsem tam. Koncem března jdu na servis, zajedu k Auto Štěpánek v hostivaři. Olej vlastní ale neberou a dávají Mobil 1

Upraveno od Petr AMF

Ahoj.

Chtěl bych se Vás zeptat. Příští měsíc mě čeká další prohlídka v servisu - po 4 letech od koupě.

Nevíte, co budou / musí měnit ? Najeto mám 42Tkm.

Našel jsem, samozřejmě krom oleje, vzduchový filtr ( 60 000Tkm / 4 roky), zapalovací svíčky ( 60 000Tkm / 4 roky)

Děkuji.

(F3C 1,2TSI 66KW)

Ano je to tak, pokud si nebudeš na nic stěžovat a v servisu další problémy nezjistí.

Podívej se do "MOTOR" tam je "Cena motorového oleje v AS a vlastní olej". Dnes jsem absolvoval. A hned po tom STK. S výborným výsledkem EMISÍ. Asi pošlu kopii naměřených hodnot emisí Grétě do Švésdska ?

Tak pred par dny jsem byl na prvni kontrole po 2 letech (najeto cca 16000km). Objednal jsem si garancni prohlidku + vymenu oleje, cisteni klimatizace a geometrii.

1CB8F871-83D0-4A7D-B37E-DEEB0D020110.jpeg

@Adam182 tak to je slušná raketa cena..zřejmě slušnej AS :-) už jen ta cena 850,-/litr oleje hovoří za vše ..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.