Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobrý den, 

mám dotaz ohledně první servisní prohlídly u Škoda Rapid.

Je velký problém, když přesáhnu 30.000km max. o 100km. ??

Předem děkuji.

Vloženo

bacha na predplatené intervaly Basic a podobne! už som viezol auto do servisu na vozíku. ak predplatený interval nemáš, pýtaj sa v servise čo tolerujú. zvyčajne mesiac/1000km

Vloženo

Výměna oleje po 16000km + výměna rámečku na masce. Nechápu, jak v jiném AS dokážou ten rámeček vyměnit za 250kč. Každopádně docela přemýšlím, že CBAuto vyměním za Porsche IA. Ze zákazníka si dělá snad srandu. Jeden technik řekne cca 1500 a když přijdu na termín, tak jiný zase řekne odhad 2500. U Rapida se maska z mřížkou vycvakává z nárazníku, u Fabie by to mělo být stejné ne?

image.thumb.png.d9c29ffd2020dc820fba6ca1e9ad2c77.png

Vloženo

Dnes servis po 3 rokoch a najazdenych 35 492km,vymena peloveho fitra a brzdovej kvapaliny...cena 128,93 eur.Auto je bez chyb,akurat vraj treba dobit akumulator.To by bolo vpoho,len ja som ho dobijal den predtym uplne doplna podla nabijacky:o)

Vloženo
před 10 minutami, RDMBR napsal:

Ve Frýdku ?

No ano ?

Myslim ze to je dobry servis. Nemel jsem s timto servisem zadne neprijemnosti. Jezdim tamhle uz s 2 vozidlami. Jsem spokojeny s nimi

Vloženo (editace)

Vím, jezdil jsem tam. Koncem března jdu na servis, zajedu k Auto Štěpánek v hostivaři. Olej vlastní ale neberou a dávají Mobil 1

Editováno: , autor: Petr AMF
Vloženo

Ahoj.

Chtěl bych se Vás zeptat. Příští měsíc mě čeká další prohlídka v servisu - po 4 letech od koupě.

Nevíte, co budou / musí měnit ? Najeto mám 42Tkm.

Našel jsem, samozřejmě krom oleje, vzduchový filtr ( 60 000Tkm / 4 roky), zapalovací svíčky ( 60 000Tkm / 4 roky)

Děkuji.

(F3C 1,2TSI 66KW)

Vloženo

Ano je to tak, pokud si nebudeš na nic stěžovat a v servisu další problémy nezjistí.

Podívej se do "MOTOR" tam je "Cena motorového oleje v AS a vlastní olej". Dnes jsem absolvoval. A hned po tom STK. S výborným výsledkem EMISÍ. Asi pošlu kopii naměřených hodnot emisí Grétě do Švésdska ?

Vloženo

Tak pred par dny jsem byl na prvni kontrole po 2 letech (najeto cca 16000km). Objednal jsem si garancni prohlidku + vymenu oleje, cisteni klimatizace a geometrii.

1CB8F871-83D0-4A7D-B37E-DEEB0D020110.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...