Martab Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Pokud se jedná o tu stejnou firmu co dělala výměnu v mém autě, tak ti si umí poradit i s umístněním MIB jednotky pokud tam byl Swing (což je případ @Romec... pokud vím v jiných tématech). (V mém případě dělali výměnu za Bolero s podporou SmartLink+) Jinak vestavená navi jde používat s libovolným vstupem audio, Rádio, SD, Aux, BT, při pokynech z navi se audio jen ztlumí a dále hraje. Stejně tak lze používat AndroidAuto/CarPlay navigaci (třeba Waze) a k tomu poslouchat rádio nebo hudbu z SD karty (toto by mělo platit pro Swing+, Amundsen i Bolero). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Ano v případě Swingu jede radio, sd karta. Případně i puštěné spotif přes AA. BT ale nejede protože Swing nedovolí připojení zařízení na BT a USB současně. V tomto vlákně jen pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec... Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 @MartabDíky moc za odpověď, tohle jsem potřeboval slyšet, aby ten Amundsen při navigaci pouštěl i hudbu ať 300 km neposlouchám jen navigaci bez své vlastní hudby :D (rádio téměř vůbec neposlouchám jen svůj repertoár) a jak říkáš mám bohužel Swinga bez BT a borci mě tam po určité úpravě přístrojovky (dořezy, uložení jednotky atd...) budou vše montovat plus ještě mikrofon do stropního světla a přes sloupek povedou kabeláž. Firmu bych klidně veřejně zde napsal, ale nevím, jak je to tady, aby si někdo nemyslel, že dělám reklamu a já dostal ban, takže kdyby někdo potřeboval vědět název, tak klidně napište soukromou zprávu. A to mám štěstí, že se mi ozval jeden z Vás (uživatel tohoto fóra) a poradil mi právě koho mám oslovit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Tak ako, máte už aktualizované mapy v Amundsenoch? V mojom prípade pôvodná verzia 1310, aktuálna najnovšia verzia 1730, vydaná 12.05.2021. Osobne mi viac sedí sťahovanie zo serverov VW, navyše mapy sú vydané/zverejnené skôr. Snáď som to napísal správne a kompletne :) Môj pokec: https://wirer.sk/f3_amundsen-update/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevik Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Poslední verzi mapy (1510) kterou má na stránkách Škoda jsem stáhnul 27.6.2021. Škoda psala že mapy vydává vždy 25 a 45 kalendářní týden, minulý rok ale žádná mapa nevyšla. Předtím jsem měl verzi 1410. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 preto lepsie stiahnut z VW, mapy su novsie, aspon co som narychlo pozrel v okoli. niektori este odporucaju aj Seat, ale tam neviem ako casto vychadzaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 nezabudnite aktualizovat mapy :) z poslednej verzie 1730 na najnovsiu verziu 1810 :) tentokrat sa objavil ako prvy odkaz na Seate - https://www.seatcupra.net/forums/threads/updating-the-inbuilt-mib2-satnav-mib2-tricks-and-lost-mib1-card-solution.388586/page-125#post-4988588 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Hoši jak to je s tou aktualizací map? Mám ve fabii amundsen a zkoumám jestli je to teda doživotně zadara ty aktualizace map. Nikde jsem se to nedočetl nebo jsem špatně hledal :D Třeba u hyundai se za tohle platí, tak jak to je u škodovky? :) Škoda Fabia rv. 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 @Zetoxus ano je to u škodovky zdarma..ale doživotně myslím nee..myslím, že někde jsem četl, že podpora je max 5 let od doby, kdy se amundsen přestane vyrábět nebo tak nějak..jen se prostě musí vždy ty nejnovější mapy stahovat z jiných zdrojů, než z update portálu škodovky, tam je to katastrofa..ty updaty tam jsou někdy i o půl roky později než třeba u VW apod..zřejmě nějaká hyerarchie koncernu a škodovka je zřejmě až na posledním místě..naštěstí jsou ty mapy stejné, takže je třeba stahovat jinde. druhá věc je ta, pokud to někdo si neumí udělat sám a musí s tím do škodovky, jak to je s placením..mapy jsou rozhodně zdarma, ale nevím, jestli si pak něco účtují za tu práci..já když jsem měl Amundsen, tak jsem si dělal update sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 (editace) Aktualizuji si to bez problému sám, kvůli tomu bych nejezdil do servisu, možná jenom kdyby byl nějaký zádrhel :) Mě zajímalo jak má škoda nastavené. :) Informace jako, že je lepší stahovat přímo u VW je dobrá :D Díky za rychlou odezvu @ski1961 Editováno: 30. Listopad 2021, autor: Zetoxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_M Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Má někdo zkušenosti s řídící jednotkou 565035874 ve Fábii 3 pro Amundsen? Měla by to být jednotka ze Škoda Octavia MK3 takže teoreticky by to fungovat mělo ale mám k tomu určitou dávku nedůvěry. K této jednotce prodávají také displej s označením 6V0 lift, je v tom nějaký zásadní rozdíl od klasického displeje co je ve Fábiích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 ridici jednotka se pouziva stejna pro fabie, superby a oktavky treti generace, model auticka a dalsi veci si pak upravis pres diagnostiku. display kupuj pouze pro fabii jiny ti pasovat nebude, jestli pisou ze je radio z combi/hatch, face/predface to je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 565 je Karoq, 5Q0 je O3/S3 pokial viem. displej musis mat 6V0, dokonca sediet by mal aj displej pre Bolero z F3. len bude chybat tlacidlo TMC a hlavne NAV - k navi sa dostanes cez menu, no zatial som to neskusal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Amundsen ma nove mapy, stiahnute sice az na treti pokus, ale funguju :) testovane v O3 https://www.seatcupra.net/forums/threads/updating-the-inbuilt-mib2-satnav-mib2-tricks-and-lost-mib1-card-solution.388586/post-5008005 Opat nutne pri 16GB karte a zvoleni ASA1 (cela europa) zmazat nepotrebne jazyky v priecinku SDS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Klasika, ofiko VW mapové podklady nepoužitelné, data několik roků stará, silnice které řadu let neexistují jsou stále na jejich mapových podkladech, zatímco nové silnice, které byly uvedeny do provozu před několika roky tam ještě nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 V 26. 2. 2015 na 20:04, Hkubes napsal: Dnes jsem dostal odpověd že škodovky kde mi odepsali mimo to co jsem chtěl že Navigační systém Amundsen je k dispozici za cenu 17 tisíc Kč. To jen pro ty co budou o tom uvažovat Asi myslíš k novemu autu. Já jsem to poptával v DobeCar Holešov (letos - 2022) bez montáže a aktivace, samotný displej amundsenu za 17 000, ridici jednotka amundsenu 30 000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Cena nesmírná 😀 a o tom že by ti ve škodovce namísto jiného rádia namontovali Amundsen si můžeš nechat jenom zdát 😀 Navíc pokud nemáš alespoň bolero tak bys stejně musel měnit ještě i celou palubovku. Pokud jsi odvážný tak jsou návody i zde na fóru jak provést výměnu v domácích podmínkách, případně existují i firmy mimo škodu ale tam si to nechají samozřejmě taky bohatě zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Tak bazarový amundsen je konečne doma. Úspora nesmírná (samozřejmě za predpokladu že bude funkční :D). Ale má to jeden háček. Vubec se nebojim montáže, to nějak zvládnu ale nejsem moc zdatný v elektrotechnice, jde mi o propojovací kabel displej X jednotka (Nemyslím LVDS ten už mám doma ale ten druhý). Když jsem se před pár mesicema díval na @wirernávod tak si rikám to je pohoda proste to udělam tak jak on, kruček po kručku. Jenže ted když má přijít na věc tak jsem pochopil že jsem to moc nepochopil. Otázka zní, nevíte nekdo náhodou jestli se to dá nekde koupit nebo nechat vyrobit. Nebo jestli by se nasel ovážlivec co by to dokázal vysvětlit i mentálovy? :D Stejně je zvláštní že se to vždy prodává bez kabeláže. Skoro jako kdyby měl někdo hodně naspěch při obdržení Amundsenu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 To bude tím, že teď jich je hodně z bouraček. A utoho se pak nemazlí s drátama a cvikačky to jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 16 hours ago, Double said: Tak bazarový amundsen je konečne doma. Úspora nesmírná (samozřejmě za predpokladu že bude funkční :D). Ale má to jeden háček. Vubec se nebojim montáže, to nějak zvládnu ale nejsem moc zdatný v elektrotechnice, jde mi o propojovací kabel displej X jednotka (Nemyslím LVDS ten už mám doma ale ten druhý). Když jsem se před pár mesicema díval na @wirernávod tak si rikám to je pohoda proste to udělam tak jak on, kruček po kručku. Jenže ted když má přijít na věc tak jsem pochopil že jsem to moc nepochopil. Otázka zní, nevíte nekdo náhodou jestli se to dá nekde koupit nebo nechat vyrobit. Nebo jestli by se nasel ovážlivec co by to dokázal vysvětlit i mentálovy? :D Stejně je zvláštní že se to vždy prodává bez kabeláže. Skoro jako kdyby měl někdo hodně naspěch při obdržení Amundsenu. :) skutecně na tom nic není, pokud si pamatuju nejdražší a nejmíň sehnatelné jsou konektory, piny jse koupit třeba na autokabel.cz a případně i kabely ale minimum je 10m :D konektroy mají zdířky očíslované takže takové lego pro dospělé a krimpování se dí v pohodě udělat kombinačkama nebo nějakýma menšíma kleštičkama. fakt to nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 17. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 Na seat foru se objevily opět nové mapy pro Amundsen. Nová verze : 2010 https://www.seatcupra.net/forums/threads/updating-the-inbuilt-mib2-satnav-mib2-tricks-and-lost-mib1-card-solution.388586/page-132 Zde odkaz pro 15,2GB verzi : https://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/DiscoverMedia2_EU-AS_2010_V17.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 17. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 (editace) Nové mapy verze 2010 nahrané. Vše ok. Editováno: 17. Listopad 2022, autor: groubr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta2774 Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 V podstatě fungují přes mobil všechny typy navigací v androidu 8+.Osobně přes kabel USB zapojím do mobilu s Androidem 8-10 a mohu využít jakoukoliv navigaci, kterou mám v mobilu. Rádio si samo načte v infoitamentu jak mobil, tak funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 Nové mapy verze 2110 ke stažení. https://www.briskoda.net/forums/topic/512842-amundsen-mib2-map-updates-2024/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Březen 2024 Sdílet Vloženo 23. Březen 2024 nove mapy pre Amundsen dostupne na stiahnutie. ako aj pri predoslej verzii 2110, tak aj novej 2210 je pre celu Europu potrebna 32GB karta. testovane na O3 https://www.seatcupra.net/forums/threads/updating-the-inbuilt-mib2-satnav-mib2-tricks-and-mib1.388586/post-5053923 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.