Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

Mám takovej menčí problém s elektrikou v Roomster 1.2Tsi 2010 FL

Pokud jedu a rychle škubnu volantem tak se mi vypnou a zase zapnou budíky.

Pokud stojím na místě tak se to neděje děje se to pouze při jízdě.

Zde jsem to i natočil

https://youtu.be/r0hzFE-7G3A

Díky za rady

Vloženo

zatím mě to nějak neruší :) a neomezuje ale rád bych se toho zbavil :)

Autoelektrikáře žádnýho neznám a trochu mám strach že pokud to někam dám tak to zprasej ještě víc a já se nedoplatim.

Mám se servisama blbý zkušenosti :(

Vloženo

Kdyby to byl uvolněný konektor, nebo něco jiného, tak by to mělo reagovat stejně taky na otřesy. Zkus jen bouchnout do volantu, nebo do přístrojovky.

Mně se zdá že to bude stabilizací napájení té přístrojovky, a že to ovlivňuje pokles napětí když zabere posilovač řízení. Ten má největší odběr, a když točíš volantem tak normálně pohasínají i žárovky ve světlech.

Dělá to i s nenastartovaným motorem? Jen zapnuté zapalování.

Nebo odpojit ten posilovač (pojistku na baterce). Bude to sice psát chybu o nefunkčním posilovači, ale budíky by ukazovat měly.

Vloženo (editace)

Dělá to jen za jízdy tudíž bych tipoval že jelikož motor není na volnoběhu a dobíjí bude pokles napětí lépe regulovaný

Editováno: , autor: Capri
Vloženo

naposledy když jsem měl napíchnuto a koukal jsem na Live data tak bylo nabíjení OK ( cca 14dní zpět) tohohle jsem si všiml náhodou nicméně dnes otestuji další věci kdy to dělá a kdy ne :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...