Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

My máme také -2 patra, krásné to přepíná, jen se to na cca 3 sekundy odmlčí. Máme  obyčejný 2G (cena cca 280 EUR) a pro hovory a  chod infotainmentu to stačí, holt si v garaži v autě nebudeš stahovat emaily. 

Nyní stojí už i méně, např. viz zde https://www.gsmzesilovace.cz/product-category/gsm-band/2g/

Upraveno od guest100

Ahojte a omlouvám se za možná blbý dotaz. Jak sakra dosáhnu toho, že menu (dlaždice nad sebou) mají na levé straně? Já je mám vpravo a šiklo by se to přehodit. Ale za boha to nemůžu nikde najít... Dík:-)

image.thumb.png.5e9d7c011d813f40eb4d78af6cd12ee0.png

Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 

image.thumb.jpeg.8aef1a0f5002fbacec07d3ec4af54aa9.jpeg

Upraveno od gary90

@e1. 

https://a.aliexpress.com/_vsxvTL

jestli to potrebujes tak to nahod a nic s nikym neres...

Upraveno od Deliberator

před 3 hodinami, gary90 napsal:

Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 

je to screen z české inzerce na sauto https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/175661838

Já myslel jestli to máš jako na fotce co jsem dával. Normálně to mají všichni vlevo jen v Anglii vpravo (měli) proto se ptám protože to můžeš mi dodelany s jinou jednotkou nebo jestli originál protože jsem nikdy neviděl v nastavení ze by to slo změnit (ale třeba je to jinak)

Já to mám jako ty. Ale v té CZ inzerci mě to zaujalo. Bylo by to mnohem praktičtější.

Ja mam kosticky vlevo, mapu vpravo. Nestaci "chytnout" kosicku a prenest ji jinam?

To jsem zkoušel (nebo držet déle - to se změní nastavení, co chci zobrazit). Ale možná blbě...

• 2 týdny později...
V 20. 6. 2022 na 12:21, Prochaine napsal:

Zdravím,

mám v autě původní firmware MHI2_ER_SKG11_P2104_1.

Na jakou verzi mohu přejít, pokud nemám žádnou diagnostiku apod.?

Hardware: H50

Software: 0318

Děkuji

ahoj @Prochaine, píšu trochu s křížkem po funuse, ale zrovna včera jsem dělal update z verze SW Train: MHI2_ER_SKG11_P2104 a SW MU: 0318 na SW Train: MHI2_ER_SKG11_K3343 a SW MU: 1433 a vše proběhlo bez komplikací, jen budeš mít pak v modulu 5F chybu, ale to by jsi měl po každé aktualizaci firmwaru jednotky, odstranit tu chybu půjde jen s diagnostikou

krátký postup jsem sepsal tady https://www.aldacerny.cz/2022/08/aktualizace-infotainmentu-columbus-mib2-ve-skoda-superb-iii/

• 2 měsíce později...
V 4. 8. 2022 na 17:52, gary90 napsal:

Sice asi pozdní odpověd, ale tohle jde normálně nastavovat a upravovat. (Krom samotne rychle zameny jednotlivych widgetu, podrzenim v levym hornim rohu prstem dlouho) jde ten homescreen upravit, podrzenim tlacitka Home, dle libosti. Tedy i presunout na jinou stranu.

1553976296_HST1.thumb.jpg.f3a1347a8cb7c92ed188a9493ce19c9c.jpg

1985395092_HST2.thumb.jpg.336c4dac51c78638c037a2c90b08013e.jpg

866067245_Menu1.thumb.jpg.3e2258dc4b8e8587fde12b42c69cd07e.jpg

313554127_Menu2.thumb.jpg.05572d2d58dd9e0f2b56cf2d52b14927.jpg

Upraveno od Inferius

Je trochu Škoda, že když si nastavim widgety na jedné straně a na druhou to hodím “znova” tak to z té první zmizí. Ale co mě vyloženě vytáčí když jsem někde jinde v rádiu tak klepnu na HOME a naskočí mi ta druhá prázdná stránka. Zkoušel jsem vše a nemůžu projít na to jak udělat to aby naskočila ta první s widgetama. 😭

@gary90 Zmackni home znova, nebo slide prstem na "home tlacitku" (to taky prepina obrazovky).

Mne se tohle prepnuti home screenu deje kdyz u Drive mode select dam home - Obrazovka se nevrati, ale na pozadi se prave jen prepne.

Mne to prepnutie Home robilo tiez  (softwer 0270). Po prehrati softu na 0306 pre neaktualizovanie map (mapy sa uz aktualizuju), sa tento stav uz neobjavil

• 3 týdny později...

Nové mapy dostupné 

Odkaz by byl? 

https://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/

Aha, chápal jsem tak, že se jedná o stažení co tu vkladal kdyi ferda25, z webu wv tuším. 

Ahoj, zeptám se, žil jsem v tom, že tyhle navigace se již aktualizují průběžně skrz online. To pořád musím stahovat na SD kartu???

V případě MIB3 online, v případě starších skrze SD kartu.

Hmm a jak poznám MIB3?

Např. oznamovací lišta, ta je až od MIB3, nebo bezdrátové AA/CarPlay.

Modelový rok u Superba MR2021+, tedy vyrobené po 6/2020.

Super, to mám, děkuji moc :)

• 3 týdny později...

Ahoj, mám Columbus, MIB 2.5, celosklo...Dá se aktualizovat firmware abych to měl jako to mají nové SIII?

IMG20221127121704.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.