Červenec 31, 20223 r My máme také -2 patra, krásné to přepíná, jen se to na cca 3 sekundy odmlčí. Máme obyčejný 2G (cena cca 280 EUR) a pro hovory a chod infotainmentu to stačí, holt si v garaži v autě nebudeš stahovat emaily. Nyní stojí už i méně, např. viz zde https://www.gsmzesilovace.cz/product-category/gsm-band/2g/ Upraveno Červenec 31, 20223 r od guest100
Srpen 4, 20223 r Ahojte a omlouvám se za možná blbý dotaz. Jak sakra dosáhnu toho, že menu (dlaždice nad sebou) mají na levé straně? Já je mám vpravo a šiklo by se to přehodit. Ale za boha to nemůžu nikde najít... Dík:-)
Srpen 4, 20223 r Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 Upraveno Srpen 4, 20223 r od gary90
Srpen 4, 20223 r @e1. https://a.aliexpress.com/_vsxvTL jestli to potrebujes tak to nahod a nic s nikym neres... Upraveno Srpen 4, 20223 r od Deliberator
Srpen 4, 20223 r před 3 hodinami, gary90 napsal: Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 je to screen z české inzerce na sauto https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/175661838
Srpen 4, 20223 r Já myslel jestli to máš jako na fotce co jsem dával. Normálně to mají všichni vlevo jen v Anglii vpravo (měli) proto se ptám protože to můžeš mi dodelany s jinou jednotkou nebo jestli originál protože jsem nikdy neviděl v nastavení ze by to slo změnit (ale třeba je to jinak)
Srpen 4, 20223 r Já to mám jako ty. Ale v té CZ inzerci mě to zaujalo. Bylo by to mnohem praktičtější.
Srpen 5, 20223 r To jsem zkoušel (nebo držet déle - to se změní nastavení, co chci zobrazit). Ale možná blbě...
Srpen 14, 20223 r V 20. 6. 2022 na 12:21, Prochaine napsal: Zdravím, mám v autě původní firmware MHI2_ER_SKG11_P2104_1. Na jakou verzi mohu přejít, pokud nemám žádnou diagnostiku apod.? Hardware: H50 Software: 0318 Děkuji ahoj @Prochaine, píšu trochu s křížkem po funuse, ale zrovna včera jsem dělal update z verze SW Train: MHI2_ER_SKG11_P2104 a SW MU: 0318 na SW Train: MHI2_ER_SKG11_K3343 a SW MU: 1433 a vše proběhlo bez komplikací, jen budeš mít pak v modulu 5F chybu, ale to by jsi měl po každé aktualizaci firmwaru jednotky, odstranit tu chybu půjde jen s diagnostikou krátký postup jsem sepsal tady https://www.aldacerny.cz/2022/08/aktualizace-infotainmentu-columbus-mib2-ve-skoda-superb-iii/
Říjen 17, 20222 r V 4. 8. 2022 na 17:52, gary90 napsal: Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 Sice asi pozdní odpověd, ale tohle jde normálně nastavovat a upravovat. (Krom samotne rychle zameny jednotlivych widgetu, podrzenim v levym hornim rohu prstem dlouho) jde ten homescreen upravit, podrzenim tlacitka Home, dle libosti. Tedy i presunout na jinou stranu. Upraveno Říjen 17, 20222 r od Inferius
Říjen 18, 20222 r Je trochu Škoda, že když si nastavim widgety na jedné straně a na druhou to hodím “znova” tak to z té první zmizí. Ale co mě vyloženě vytáčí když jsem někde jinde v rádiu tak klepnu na HOME a naskočí mi ta druhá prázdná stránka. Zkoušel jsem vše a nemůžu projít na to jak udělat to aby naskočila ta první s widgetama. 😭
Říjen 18, 20222 r @gary90 Zmackni home znova, nebo slide prstem na "home tlacitku" (to taky prepina obrazovky). Mne se tohle prepnuti home screenu deje kdyz u Drive mode select dam home - Obrazovka se nevrati, ale na pozadi se prave jen prepne.
Říjen 18, 20222 r Mne to prepnutie Home robilo tiez (softwer 0270). Po prehrati softu na 0306 pre neaktualizovanie map (mapy sa uz aktualizuju), sa tento stav uz neobjavil
Listopad 8, 20222 r Aha, chápal jsem tak, že se jedná o stažení co tu vkladal kdyi ferda25, z webu wv tuším.
Listopad 8, 20222 r Ahoj, zeptám se, žil jsem v tom, že tyhle navigace se již aktualizují průběžně skrz online. To pořád musím stahovat na SD kartu???
Listopad 8, 20222 r Např. oznamovací lišta, ta je až od MIB3, nebo bezdrátové AA/CarPlay. Modelový rok u Superba MR2021+, tedy vyrobené po 6/2020.
Listopad 27, 20222 r Ahoj, mám Columbus, MIB 2.5, celosklo...Dá se aktualizovat firmware abych to měl jako to mají nové SIII?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.