Červen 22, 20205 r Presne tak to je na dvojku to tema uz jsem cetl pak tam pisou ze to nejde na sup3 ze tam je potreba vcp
Červen 22, 20205 r @Jozef1991 necituj prosím bezprostředně předchozí příspěvky. Poprosil bych tě o úpravu tvých posledních příspěvků. Děkuji ?
Červen 25, 20205 r Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by byl někdo šikovný a ochotný nakódovat mi na superb 2016 tyto položky: zavírání zadních dveří z místa řidiče + z ovladače svícení zadních světel s denním vypnutí start/stop odblokování video obrazu za jízdy Jsem z UL kraje ale klidně bych po dohodě dojel např. do Prahy ... sladiss@gmail.com děkuji
Červen 25, 20205 r Jak už tady kdysi kdosi zmínil, tak toto zvládá třeba Rolbař z Prahy https://www.cardiagnostik.cz/ Upraveno Červen 25, 20205 r od Mira96
Červen 26, 20205 r Děkuji, tak prý umí vše, jen ten kufr ne. Kdyby někdo věděl ještě o někom, kdo by zvládl i ten kufr, bylo by to superb.
Červen 28, 20205 r Existuje nejaky koder v Ostrave? Nejlepe dvojnik ferdy25? :) S3 MR2020 Upraveno Červen 28, 20205 r od PiZi
Červenec 2, 20205 r Mám dotaz jak to máte na supu s osvětlením interieru ve dne ? Mě to lehce svití a docela mi to zdá jako nesmysl protože to svití zbytečně dá se nějak vypnout aby to svítilo pouze večer ?
Červenec 2, 20205 r V 28. 6. 2020 na 13:23, PiZi napsal: Existuje nejaky koder v Ostrave? Nejlepe dvojnik ferdy25? :) S3 MR2020 V Kopřivnici.. +420 777 163 258
Červenec 7, 20205 r V 4. 7. 2020 na 21:36, titanius napsal: A na Slovensku? Najlepšie východ... odporucam facebook.com/motorrdiag
Červenec 9, 20205 r Zdar borci, mám SIII L&K 2017 a nenašel jsem asistent únavy, jde to dokódovat? Díky
Červenec 9, 20205 r Malý OT, ten asistent je zcela k ničemu. Buď křičí pár desítek minut po začátku jízdy, ale když skutečně nevidím na oči a usínám, tak jako by neexistoval. navíc bych řekl, že v tom modelu ho určitě máš, jen je asi vypnutý a nebo prostě jen nefunguje. Upraveno Červenec 9, 20205 r od lvy
Červenec 9, 20205 r Asistent únavy nejde jednoduše zapnout. Byla idea prodávat tyhle funkce dodatečně a je to chráněné.
Červenec 9, 20205 r před 7 hodinami, vesely.m napsal: Zdar borci, mám SIII L&K 2017 a nenašel jsem asistent únavy, jde to dokódovat? Díky Podivej se do nastaveni vozu -> asistenti a tam bys ho mel mit moznost zapnout/vypnout. Tve auto by ho mit melo z vyroby, nicmene to je naprosto k nicemu a vubec to nefunguje.
Červenec 9, 20205 r před 5 hodinami, M_ike napsal: Podivej se do nastaveni vozu -> asistenti a tam bys ho mel mit moznost zapnout/vypnout. Tve auto by ho mit melo z vyroby, nicmene to je naprosto k nicemu a vubec to nefunguje. Není to tam. Já jen pokud to jde dokodovat. Díky M.
Červenec 10, 20205 r před 17 hodinami, M_ike napsal: Podivej se do nastaveni vozu -> asistenti a tam bys ho mel mit moznost zapnout/vypnout. Tve auto by ho mit melo z vyroby, nicmene to je naprosto k nicemu a vubec to nefunguje. On byl do listopadu 2017 za priplatek, teprve pak presel do zakladni vybavy.
Červenec 11, 20205 r Zdravím pánové, Ze zahraničních fór vyplývá, že kombinace MIB3 s Amundsen neumí zobrazit mapu s navigací ve virtuálním kokpitu. Nikde jsem si nevšiml, že by se to tu řešilo, MIB3 je ještě relativně nová věc v SIII. Umíte to někdo případně nakódovat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.