deto Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Nazor mam na to taky, ze neriesim. Autohold je hodne navykova a dobra vec, tak pouzivam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Neviem ako ste na tom vy, ale ja ked mam zapnuty autohold, tak pri rozjazde mi trochu cukne auto. Pri parkovani "natesno" je to celkom problem. Da sa s tym nieco spravit? Cez VCDS mozno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 (editace) V 19. 10. 2021 na 8:46, kuldam1600 napsal: Zdravím mi bylo doporučeno nepoužívat auto hold jak od mechanika tak jsem se na to ptal ve škodovce že se "ničí brzdové desky a kotouče" myšleno opotřebovávají daleko dříve..tak nevím jaký máte na to vy názor To jako raději nikam nejezdit, protože se sjíždějí pneumatiky a opotřebováv olej v motoru... Poslouchat takové žvásty znamená chodit pěšky a bez bot. Na co si potom asi člověk auto kupuje, autohold je naprosto perfektní věc a podle mého je jedno jestli stojíš na brzdě ty nebo automat. Editováno: 20. Říjen 2021, autor: guest100 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 @skdh Po tom co jsem mel menene piskajici zadni brzdy je reseni snadne: Vzdy pred rozjezdem rucku povolim sam, nasledne auto funguje jako bez autoholdu, zadne cukani. Pri povoleni brzdoveho pedalu se krasne plynule rozjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 To cukaninbude asi jen u automatu co. Ja mam manual azadny cukani. Krasne to povoli. M_ike autohold ale nezatahuje ruzcni brzdu ne ? To by se z toho ten moturek posral někde v kolone navic ani neni slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Mě nic necuká, mám už druhého supa s automatem, stačí se lehce dotknout plynu a odbrzdí se to. Pouze pokud je auto v kopci, odbrzdí se trochu později, aby auto nepopojelo dozadu, ale cuknutí neregistruju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 je tam současně asistent rozjezdu do kopce, někde se tu o tom psalo, mě také nic necuká (s DSG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 (editace) Ak vám cuka auto pri rozjazde s autohold. Stačí zmeniť cez vcds kodovanie. Editováno: 24. Říjen 2021, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlikVB Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 V 9. 11. 2020 na 22:20, kemo napsal: Všimnul jsem si stejného problému, kdy pár krát se mi stalo, že AutoHold (Zelená (P)) ale i Parkovací (Červená (P)) nepustila a musel jsem manuálně odbrzdit přes sešlápnutý brzdový pedál a (P) směrem dolů. V manuálu se o takovémto chování nepíše. U nové Octavie IV mám zcela stejný problém. Někdy funguje jak má, jindy se při rozjezdu zhoupnu jak nějaký školák, který zapoměl povolit ruční brzdu. Zatím jsem nevypozoroval, kdy se tak stane. Pásy připnuté, dveře zavřené... Asi reklamace nebo nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joži22 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 V 24. 10. 2021 na 13:06, cayc napsal: Ak vám cuka auto pri rozjazde s autohold. Stačí zmeniť cez vcds kodovanie. Ahoj môžeš mi poradiť čo a ako? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.