vikino1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ak vy mením vo fabii budíky za budíky s palub. pc prispôsobím ich a aj klúče, ktorý PIN je teraz platný ? Zo starých alebo nových budíkov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Jestli jsi dobře pamatuju,tak jsme zadávali PIN s nových budíků a měnily na ten co máš původní na svým štítku ke klíčům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Potřebuješ oba PINY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Na co potřebuješ oba? Když si napíšeš PIN z nových budíků,tak ten starej přeci nepotřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 potřebuješ oba,zůstane původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Hodil som to do debaty aj na diesel fore. No pozerám, že to vôbec nie je jednoznačné. Zaujímal by ma názor Honzu alebo Cosbyho kttorý už niečo budíkov vymenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 jak píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Takže je to OK a pôvodný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Kua začína sa to zamotávať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 k přizpůsobení potřebuješ oba, zůstává samozřejmě pin auta, ten původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Konečne Bobik to povedal tak aby som tomu porozumel! To že pri prispôsobení je treba oba je jasné. Takže správna odpoveď znie: Pôvodný!!! Páni vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 vždyť jsem psal-potřebuješ oba,zůstane původní.Tím,co je na na nových budících je pouze odemkneš k přizpůsobení a z motorovky si natáhnou původní pin k vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Cosby už jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 MAM PROBLEM NEJDE MI PRIZPUSOBIT IMMO MAM OBA PINY .POTREBOVAL BYCH JEDNODUCHY NAVOD DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ked som menil pristrojovku ja tak som to robil presne podla VISu a nešlo to. Potom mi to robil jeden manik presne tak isto jemu to išlo na prvý krát.Myslím že je to verziou VAGu. Skus nejaký iný /304,7xx,8xx/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Je to tak verzi vagu.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to Vsechno je mozne.Vzal jsem vag 805 hned napoprve je to divne asi ty ruce jsou nanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Divné,i 304 by to měla umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz. a ako si zistil pin na staré budíky??? s tým pinom sa prihlásim a dajú sa meniť aj kilometre, chcem to vedieť kvôli zmene budíkov s PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to. no ja mam len jeden klúč nemám centrálne (teda vlastne mám ale nie origo) a mám sdi a najazdených mám 240 tisíc takže to bude menší problém a chcem si to upraviť na taký istý stav ako mám memôže to byť napísané zozadu an budikoch?? alebo niekde v kufri alebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 práve som rozobral origo klúč a je tam dáke číslo ako má vyzerať ten pin? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Pin je takom plastovom štitku da sa to myslim otvoriť. Je pod stieratelnou vrstvou, musíš oškrabať ako los. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.