Zagoraz Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ahoj, pojďme si sdílet aktuální dodací lhůt u Fabie. Objednával jsem v 27. týdnu combi a prodejce mi poté napsal, že uto jde do výroby v 31. týdnu a týden poté bude k převzetí...přijde mi to zvláštní. Příští týden se to rozsekne. Jak jste na tom ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Holomek Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 tak to musis byt VIP zakaznik, jinak je bezna dodaci lhuta tak 16 tydnu. Ja obednaval 18. tyden a vyroba je naplanovana na 34. tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Mohlo to byť tak že predajca mal už zadanú vo výrobe dosť podobnú konfiguráciu ako Zagoraz a možno stačilo pozmeniť len maličkosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zagoraz Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Taky mě to napadlo....je to totiž combi, 66kw, střešní nosič, zadní koutoučovky, modrá denim, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Pre teba lepšie Niekto čaká 4 mesiace a niekto 4 týždne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Dá sa to aj tak, ale príde mi to zvláštne. Ako predajca by som mal radšej dve potenciálne predané autá, než jedno. Teda.. ten, čo si objednal, si počká a auto objednané na sklad sa v salóne aj tak dlho nezohreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 tu je info co som pisal do ineho vlakna: od predajcu mam info ze terminy sa posuvaju o cca 4 tyzdne . mam objednane od 15.5 (20KW) a tiez som cakal na cca. zaciatok septembra ale vraj to uz neplati celoplosne. ohladne terminov ide moj predajca na stretnutie na vedenie Skoda SK buduci tyzden, takze terminy budu potom upresnene....neviem ako je to v CR ....tiez sme skusali menit konfiguraciu uz objednaneho auta, ale v case zavaznej objednavky sa uz nedalo menit to objednane na sklad. dlho sme vahali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Jakou máte zkušenost s termínem dodání auta poté, co vám prodejce potvrdí termín výroby aneb jak dlouho trvá "výroba" vozu a jeho následné dodání k prodejci. Dík za info, jsem čekatel ...(FIII Combi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Já objednával 10.11.2014 a převzal 23.12.2014 krásný Vánoční dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Ja objednaval v pulce prosince a prvni vyhled byl na unor. To jeste F3C nemeli ani na salone. Pak v unoru bylo posunuto na duben a dostal jsem moznost prekonfigurovat. 16.4. jsem auto prebiral. Asi o tyden driv nez melo byt oficialne vyrobeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Tak já objednal 1.7.2015 zatím nemám potvrzen termín od prodejce (krátká 1,2 TSI 81Kw DSG Style + Dynamic paket + Colour Concept + Bolero bluetooth, škoda surround, apple + tažné + plnohodnotné kolo) a hlavně je CZ dovolená ve Škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackobtn Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Tak ja som objednaval 19.3./12. tyzden a predbezny termin bol 29.vyroba a 30.dodanie. Nakoniec sa to posunulo az na 31. vyroba a 32. dodanie. Takze dodanie od objednania a zaplatenia zalohy 20 tyzdnov. Editováno: 26. Červenec 2015, autor: jackobtn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu?sleva 55 jen mně zaraží termín 20týdnů to je začátek prosince prodejce říkal max do konce září (na sjetině je 2015) ale pravda že jen říkal objednal jsem celkem 3 vozy (F,O,Y) tak jsem zvedavej bombarduju ho každej tejden nebo ho pošlu do řiti ale mám potvrzeno že socky trvaj déle .............. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: tetrevarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 při platbě v hotovosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackobtn Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ak myslis mna,tak nie, berem na leasing. Ale osobne si myslim ze to neovplyvnuje termin dodania. Praveze by to malo byt skor na leasing skor a uprednostit ta kedze na tebe zarobia viac. Ale je to naozaj dlho tych 20 tyzdnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 ne na tebe to nebylo, to bych napsal pod tvůj příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 při platbě v hotovosti? F30% akontace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) Objednávka na FIII Style byla 13.5. a včera 28.7. jsem si ji byl vyzvednout, tak že celkem 12týdnů. Mělo to být minimálně 16týdnů, ale mile překvapili. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: masoox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak dnes potvrzena výroba na 37 týden. Jak dlouhá je pak doba k převzetí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Týden až dva, záleží jak rychle dorazí auto na prodejnu - u mě bylo expedováno až týden po výrobě (výroba 18. 5., expedice 25. 5.) a na konci týdne jsem si auto vyzvedl (29. 5.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 ja mel auto vyrobene 8.5. a prebiral jsem ho 13.5. doruceni na prodejnu bylo 11.5. (tedy hned druhy pracovni den). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackobtn Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Objednávka na FIII Style byla 13.5. a včera 28.7. jsem si ji byl vyzvednout, tak že celkem 12týdnů. Mělo to být minimálně 16týdnů, ale mile překvapili. Ale mal si kratku f3 predpokladam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Ano krátkou FIII 1.2 66kw Editováno: 3. Srpen 2015, autor: masoox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 V akej výbave, Style? Niekto tu vyššie písal že "socky trvaj déle". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.