Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Po odstraneni ventilu mam pocit, ze obcas z toho ostrikovace samovolne uchcava...

• 1 měsíc později...

Také mám stejný problém, obě trysky si stříkají kam chtějí, hlavně né přímo na okno. Za 3měsíce jdu do servisu, tak se s tím přihlásím.

• 1 měsíc později...

Tak ked pozeram druhe forum, davaji tam trysky s Passata alebo Superba 2. Ten stale ma tu trysku co strika mlhovite a nie jak novi Superb len 3 gejziri....

Fakt jo? To bych taky bral, me to strika jako detska strikacka, nestejnomerne vsemi smery a nepravidelne :( S2 mel daleko daleko lepsi trysky.

Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem).

Pozeram ze tieto su este lepsie - Audi A6 - RS7, a su omnoho lacnejsie okolo 14€/kus. len treba davat pozor lebo je leva a prava....

4G0955987A - leva

4G0955988A - prava

... a jsou zaměnitelné? Otvor, hadičky,....

před 11 hodinami, ferda25 napsal:

Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem).

Víme cca cenu? To je pro S2 a je kompatibilní s S3? A pod tímhle číslem je levý i pravý ostřikovač? :-)

Upraveno od Plzeňáček

Pasují, jsou shodné, cena bez DPH: 557,60,- CZK

Byl by nekdo tak hodny a dal jsem treba jen malinky navod na montaz/demontaz, protoze ty ostrikovace jsou opravdu naprosto katastrofalni a jestli tam jdou dat z S2...tak huraaaa ;)

Dik.

• Autor

Vyndas ostrikovac z plechu, povolis plastovou spojku a vytahnes hadicku. To samy v obracenem gardu s novym ostrikovacem.

Kupim tak uvidim, a dam vedet....

Vyměnil jsem trysku u řidiče, ostříkává to více plošně, ale jen na určitou část skla. Prozatím jsem nechal původní trysku u spolujezdce  - ta ostříkává tři místa skla jednolitým proudem. Uvidíme,  co se více osvědčí. Účel podle mně splní obě varianty, možná jde jen o vizuální efekt. Napadá mě i chování obou variant při vysoké rychlosti - jednolitý proud bude určitě méně náchylný na strhávání proudem vzduchu. 

Upraveno od KarelM

• Autor

Karle a dal jsi tam trysku z SII?

Spíš bych to ještě sešteloval(posunul na skle dopadací bod výše) tím šroubkem s torxem.

Jsou to trysky pro SII (5M0 955986C), seřídil jsem ostřik na spodní třetinu skla.

Upraveno od KarelM

Tak trysky  4G0955987A a 4G0955988A dosly a nefunguju...., zustava stred skla suchy a neni to ono. Velmi su podobne S3 len maju trosku ine diery. Tak sam tam zamontoval naspet origo a sesteloval trochu (na stelovanie potrebujete Torx 9) a zatial je to OK....

Prava tryska A6

t1.jpg

Leva tryska A6

t2.jpg

Horny tryska Audi A6, dolny Superb 3, diery su otočene leva prava...

t3.jpg

Upraveno od MTX

• Autor

Dnes mi servisman v Budejovicich podle VIN kouknul do systemu a zjistil, ze z dubna tam je akce na ostrikovace oken. Coz je zvlastni, jelikoz mi ostrikovace opravovali uz jednou v lednu primo v Boleslavi, kde jsem byl mimo jine i s moji slavnou murou ve svetlometu :-) Patrne nejaka dalsi modifikace. Tak snad do tretice to klapne [emoji3]

No a řekl Ti, co  v rámci té akce budou konkrétně upravovat?

• Autor

On to z toho obrazku asi moc nechapal. Ja to z nej po telefonu nebyl schopen dostat. Napisu to sem, az to bude vymenene.
(btw. me pobavil tim, kdyz mi rikal, ze tam mam nejakou akci ohledne motoru; a po chvili jsem z nej dostal, ze mluvi o tdi, kdezto ja mam tsi [emoji3][emoji16][emoji23])
Takze je vlastne otazka, co tam vlastne s tema ostrikovacema videl... [emoji39]

• Autor

Tady info k servisnimu opatreni. Podle cisla to je to, co avizoval Suri.

Btw. da se to odmitnout? Po mem vlastnorucnim "servisnim zasahu" jsem s funkcnosti spokojen a nechci aby se mi v tom nekdo stoural...

ostrikovace.pdf

Upraveno od Martin Bednář

Dokument nejde otevřít...

• Autor

A teď?

Upraveno od Martin Bednář

Asi tady řádí nějaký šotek, který maže soubory...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.