Červen 28, 20169 r Autor Po odstraneni ventilu mam pocit, ze obcas z toho ostrikovace samovolne uchcava...
Srpen 12, 20169 r Také mám stejný problém, obě trysky si stříkají kam chtějí, hlavně né přímo na okno. Za 3měsíce jdu do servisu, tak se s tím přihlásím.
Září 27, 20168 r Tak ked pozeram druhe forum, davaji tam trysky s Passata alebo Superba 2. Ten stale ma tu trysku co strika mlhovite a nie jak novi Superb len 3 gejziri....
Září 27, 20168 r Fakt jo? To bych taky bral, me to strika jako detska strikacka, nestejnomerne vsemi smery a nepravidelne S2 mel daleko daleko lepsi trysky.
Září 29, 20168 r Pozeram ze tieto su este lepsie - Audi A6 - RS7, a su omnoho lacnejsie okolo 14€/kus. len treba davat pozor lebo je leva a prava.... 4G0955987A - leva 4G0955988A - prava
Září 29, 20168 r před 11 hodinami, ferda25 napsal: Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem). Víme cca cenu? To je pro S2 a je kompatibilní s S3? A pod tímhle číslem je levý i pravý ostřikovač? :-) Upraveno Září 29, 20168 r od Plzeňáček
Září 30, 20168 r Byl by nekdo tak hodny a dal jsem treba jen malinky navod na montaz/demontaz, protoze ty ostrikovace jsou opravdu naprosto katastrofalni a jestli tam jdou dat z S2...tak huraaaa Dik.
Září 30, 20168 r Autor Vyndas ostrikovac z plechu, povolis plastovou spojku a vytahnes hadicku. To samy v obracenem gardu s novym ostrikovacem.
Říjen 4, 20168 r Vyměnil jsem trysku u řidiče, ostříkává to více plošně, ale jen na určitou část skla. Prozatím jsem nechal původní trysku u spolujezdce - ta ostříkává tři místa skla jednolitým proudem. Uvidíme, co se více osvědčí. Účel podle mně splní obě varianty, možná jde jen o vizuální efekt. Napadá mě i chování obou variant při vysoké rychlosti - jednolitý proud bude určitě méně náchylný na strhávání proudem vzduchu. Upraveno Říjen 4, 20168 r od KarelM
Říjen 5, 20168 r Spíš bych to ještě sešteloval(posunul na skle dopadací bod výše) tím šroubkem s torxem.
Říjen 5, 20168 r Jsou to trysky pro SII (5M0 955986C), seřídil jsem ostřik na spodní třetinu skla. Upraveno Říjen 5, 20168 r od KarelM
Říjen 8, 20168 r Tak trysky 4G0955987A a 4G0955988A dosly a nefunguju...., zustava stred skla suchy a neni to ono. Velmi su podobne S3 len maju trosku ine diery. Tak sam tam zamontoval naspet origo a sesteloval trochu (na stelovanie potrebujete Torx 9) a zatial je to OK.... Prava tryska A6 Leva tryska A6 Horny tryska Audi A6, dolny Superb 3, diery su otočene leva prava... Upraveno Říjen 8, 20168 r od MTX
Říjen 8, 20168 r Autor Dnes mi servisman v Budejovicich podle VIN kouknul do systemu a zjistil, ze z dubna tam je akce na ostrikovace oken. Coz je zvlastni, jelikoz mi ostrikovace opravovali uz jednou v lednu primo v Boleslavi, kde jsem byl mimo jine i s moji slavnou murou ve svetlometu :-) Patrne nejaka dalsi modifikace. Tak snad do tretice to klapne [emoji3]
Říjen 8, 20168 r Autor On to z toho obrazku asi moc nechapal. Ja to z nej po telefonu nebyl schopen dostat. Napisu to sem, az to bude vymenene. (btw. me pobavil tim, kdyz mi rikal, ze tam mam nejakou akci ohledne motoru; a po chvili jsem z nej dostal, ze mluvi o tdi, kdezto ja mam tsi [emoji3][emoji16][emoji23]) Takze je vlastne otazka, co tam vlastne s tema ostrikovacema videl... [emoji39]
Říjen 11, 20168 r Autor Tady info k servisnimu opatreni. Podle cisla to je to, co avizoval Suri. Btw. da se to odmitnout? Po mem vlastnorucnim "servisnim zasahu" jsem s funkcnosti spokojen a nechci aby se mi v tom nekdo stoural... ostrikovace.pdf Upraveno Říjen 11, 20168 r od Martin Bednář
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.