sathack Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Nekde na jejich vebu jsem cetl ze TV Free ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Nekde na jejich vebu jsem cetl ze TV Free ma Když jsem si překládal, co vše to dokáže, tak tam o tom byla zmínka.Jestli jsem to dobře přeložil a pochopil, tak by to mělo hrát i za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) Ja si tiež dovolím pridať foto svojej montáže, postup bol rovnaký ako u sathacka takže pripojím len výslednú foto. Editováno: 13. leden 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mne by sa najviac páčilo rádio s internou pamäťou. Ak by rádio malo WiFi, tak by sa dali do neho súkať skladby priamo takto. To by sa mi páčilo. A keby ešte to rádio vedelo aj filmy, tak by to bola úplne najväčšia bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Měl bych dotaz, jestli si mohu do navi NEXUS(popřípadě jiné ale nové VWnavi) uložit svůj nějaký bod? Třeba jak je to u přenosných navigací, že vím že v tomhle místě měři, tak si ho pro příště označím... Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nikdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak už vím, prý to jde už i u starších VW navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nexuse mám,ale o tomto sem se nikde nedočetl. Tak jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 psal mi to kamarád na VW clubu, je to to tvoření bodů http://www.vw-club.cz/modules.php?name=For...=20225&start=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Tak na to se podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ahoj, no nevím jaký bod myslíš ale myslím že jsem to (souřadnice GPS bodu) jednou zadával do Nexus jako cíl trasy místo křižovatky dvou ulic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Tak na to se podívám. j, pak napiš své poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou.. Bude stačit to to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou.. Taky sem dodělával AUX k NEXUSU. Pořídil sem si toto. Cena cca 450Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jeee díky moc, sice jsem spíš chtěl fotku navi a ne návodu ale to nevadí.. Já si tedy koupil AUX zdířku plus zbytek na fotce. Abych to měl jako originál z výroby. A co připojíš na ty Tvé dva cinche? Bo jak se tomu nadává.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 a k tomu ještě ta AUX zdířka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 tak to si pořídím až budu mít parchoše.. Zatím by se na to mohl koukat ledáš ohař Oskar z kufru :-D Nicméně pantáta dostal od klienta DVD player i s LCD Displayem na strop do jeho Espace, pořizovací cena asi 27 tisíc a musím říct, že mě to ohromilo.. Bezdrátová sluchátka, prostě pohoda.. :-) Ale jak povidám, nemám k tomu ty děti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jeee díky moc, sice jsem spíš chtěl fotku navi a ne návodu ale to nevadí.. Já si tedy koupil AUX zdířku plus zbytek na fotce. Abych to měl jako originál z výroby. A co připojíš na ty Tvé dva cinche? Bo jak se tomu nadává.. :-) Na ty dva cinche (Bo jak se tomu nadává.. :-) ) bych řekl,že připojí kabel z AUXu..aby ho nemusel mít vcelku tak dlouhý.. Když zapátráš na fóru,tak tam najdeš Fan!s-ovu zapojenou zdířku, kde bude taky kousek kablíku a ty samé dva cinche.. Janak ta svorkovnice přijde určitě různě poskládat do sebe..vetšinou to je tak, že do něčeho nejdřív zastrčíš ty samotné piny s kablíky a pak to celé zasuneš do něčeho většího..je to pak násobně pojištěné proti vytažení.. Takže zkoušet, zkoušet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) kristepane, no tak já nemůžu nic zkoušet, když se v tom absolutně nevyznám. :-( Jsem si myslel, že budu mít ten kablik od AUX k Navi v kuse. Četl jsem, že Ti dělal Alesio MAXIdot.. já mám u něj objednaný parkáče a tempomat, přemýšlím o koženém volantu.. co umí MAXI? Editováno: 18. leden 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 co umí? to samy co normalni pocitac plus rychlostni varovani a uzivatelsky menu. ale hlavne je 1000x hezci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jestli chceš, já ti klidně prcka na víkend pujčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak to dvd je super, koukal jsem na ten jejich web, obraz za jízdy bez problémů, stačí jen připojit napájení a píchnout do nexuse...za 11 tis je to super, ale chtělo by to zjistit, zda to už někdo od té německé firmy zakoupil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Docela bych do toho šel, jen mě mrzí, že to není v češtině. Ale zas tak velký problém to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 chlapáci a můžu si dát nexusa do auta s poloviční maxidotem? Je mi jasný, že mi to nebude na palubáku ukazovat směr, ale aby mi to nehodilo nějakou chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.