michal z Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Ještě řeším tažné zařízení. Zatím jsem ho měl na všech autech, ale pevné. U SIII to nabízí v konfigurátoru jen nějaké sklopné. Nemáte to někdo ??? Zajímalo by mě jak to funguje. Jestli se to jen "nějak" sklopí nebo se to musí demontovat ? Radši bych teda pevné, ale kdyby tohle bylo jen "nějak" sklopné aniž bych to musel demontovat ( tj. vzít a strčit do kufru ) tak bych do toho šel. Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Tažné zařízení se ovládá pomocí madla v kufru. Celý proces vyklopení/sklopení trvá asi pět vteřin, po sklopení se schová zespodu auta. Demontovat snad ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Manipulace s takovym taznym zarizenim je fakt radost a ciste ruce :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Já jsem si tažné vyzkoušel už ve dvou salónech a přestože ho vůbec nepotřebuji, tak se mi líbilo natolik, že jsem si ho prostě objednal také. Doporučuji vyzkoušet, je to fakt čistá práce! (Možná ho použiji na nosič kol.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 (editace) Mam tazne a pouzivam ho jak na vlek tak i na nosic na kola. U SupaIII je to fakt hracka zatahnes madlo, tazne se objevi z pod narazniku a ty ho jen zatahnes a zacvaknes ve spravne pozici, zasunuti je podobne jen s opacnym postupem, zatahnes, tazne se uvolni a klidne i nohou ho "zakopnes" zase pod naraznik. A pokud chces tak si ho muzes klidne nechat porad vytazene. Me trosku vadi umisteni el. zasuvky, ktera je primo na taznem ale kolmo k taznemu, tzn. kdyz tam dam redukci tak u nekterych starsich vleku uz je problem se zasunutim el. zastrcky, zatim se mi to vzdy podarilo, ale parkrat to bylo fakt dost napruzene a mam takovy dojem, ze kdy bych couval nekde do vetsiho rejdu, tak by to nemuselo uplne zvladnout, nove vleky maji kabel jiz dost dlouhy, takze tam to problem neni, vcetne drzaku na kola(mam sklopne Thule), ktere uz ma primo zastrcku do el. bez pouziti redukce. Editováno: 20. Prosinec 2015, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 21. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Díky za informace. Vypadá to super, teda až na tu kolmou zástrčku elektriky. Na to se ještě někde podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Nestává se někomu při nepravidelném používání výklopného tažného, že se tažné "přilepí" v místech, kde je uchycené za nárazníkem a nereaguje na zatáhnutí pro vyklopení? Přijde mi, že když ten otvor v nárazníku není ničím krytý, tak zvlášť teď v zimě do něj lítá dost nečistot a už nekolikrát jsem musel do nárazníku po odjištění sahat a hlavici trochu postrčit, aby vypadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Anorex:Tohle se stalo prodejci kdyz mi to ukazoval...proste se tam asi cas od casu dostane bordel ze silnice...prah,voda atd a muze se to asi stat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) Tohle se mi jeste nestalo, ale jstli to neni tim, ze auti dost casto myju a hlavne ho mam v garazi Editováno: 21. Prosinec 2015, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 ono to mozna bude tim jake je pocasi atd...vsude vytahane blato a prsi a kdyz to asi nechas zaschnout tak se to muze stat ale to porad nemeni nic na tom ze je to fajn vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Tohle se mi jeste nestalo, ale jstli to neni tim, ze auti dost casto myju a hlavne ho mam v garazi pokud dosti často meješ zevnitř zadní nárazník, pak OK (auto je myté také často a také stojí denně v garáži) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 no zatim ho meji dost poctive, takze to vyplachuji vsude, ale jestli to take neni tim, ze dosti casto to tazne vyndavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 To bude spíš tím, tady je to spíše nárazově, takže má dost času se tam "přilepit" (mě by to celkem bylo fuk, jen to pak má daleko k té čisté manipulaci s celým zařízením) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Je to dobrý, ale mohlo by to byt komplet elektricky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 To si taky říkám. Když už to má baworáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Komplet v elektrice to má Passat, tak to si musí Superb počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Se nedočká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Elektricky vyklopne tazne už má delší dobu tuareg to do superba si počkáme v další generaci Jinak to vyklopne ručně se da objednat dodatečné maj na to takovou polosadu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Dodatečně to ale vychází výrazně dráž. 15 tisíc jen za železo, bez elektriky a práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 to je mozny ze pres 20 to bude stat urcite mozna k 25 bych to videl spis kolik je za priplatek v novem voze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 (editace) nevím, jestli po zdražení nenastala změna, ale u mne před zdražením 15,5 příplatek za tažné. Původně jsem uvažoval jen o přípravě za 5 tis., ale dodělávka by byla dražší a ještě bych si musel zařídit přihlášení do TP, takže bylo rozhodnuto to objednat rovnou Editováno: 23. leden 2016, autor: signoflife 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 16. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Tak mi kamarád doporučil firmu, která dělá tažné pro Škodovku. Jmenuje se Profsvar sídlí v Mnichově Hradišti a jsou schopni to udělat sakumprásk prý do 10000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Profsvar robil napríklad OCTII , ale pri SIII o tom pochybujem , to je myslím Westfalia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 a nezkoušel se už někdo na to ptát někde ve škodovce,zda je to vůbec možné to originální tažné namontovat a co by to stálo?jde taky o to aby se pak na vůz nestratila záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Pro dodělání existuje oficiální příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.