KoumiCZ Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Zdravím, jaká je pravděpodobnost, že s takovouto prasklinou na čelním skle (u spolujezdce) projdu STK? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Neprojdes,... Je to ve stiraci plose!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Podle pojišťovny je zorné pole plocha (na výšku) stíraná stěračem široká 30 cm v ose volantu viz totok http://www.ceskapojistovna.cz/tiskova-zprava?3549140-zimni_motoristicka_sezona:_celni_skla_v_ohrozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Řeknu ti to naprosto přesně 50/50 buď si toho technik všimne nebo si toho nevšimne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 A cena opravy by oko? V tom článku od ČP píšou, že se dají opravit praskliny až 10 cm veliký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 (editace) Koumi:Ono záleží aj ako zaujmeš technika Editováno: 25. Prosinec 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Osobně bych udělal "pojišťovací podvod" - našel si někoho, kdo řekne, že od jeho auta odskočil kaminek. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Teď už to jak vím z doslechu není tak jednoduché. Jak je to u STK, když ho neudělám? Když přijedu potom na reparát tak platím to celé kolečko znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 platíš jen poplatek za opakování, při kterém se kontroluje jen daná věc. Technik si toho všimne určitě, otázkou je, jak bude chtít být důležitý, případně ziskuchtivý. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Tak jsem se obejdnal, tak to risknu a uvidím. Nechám tomu volný průběh a pak dám vědět, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Nech si trochu zasra.. okno a třeba to přehlídne,maximálně budeš platit okolo 90,- za opáčko ale to už s novým oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 26. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Jo, s tím zasekaným oknem bych to zkusit mohl. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 A cena opravy by oko? V tom článku od ČP píšou, že se dají opravit praskliny až 10 cm veliký. Poptej se v pár autosklech jestli to půjde.Já jsem to zkusil a jsem spokojenej,oprava na počkání ,cca 60min a 400,-. http://www.autosklo-hak.cz/files/tinymce/files/opravy-autoskel-scelovanim-schema.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Nejlepsi je vymena .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Podle mě se stk řídí nějakou normou, mám pocit že je 25 mm v zorném poli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 25 mm? To bych možná přisel, ale myslím, že jsem někde četl 20 mm. Ale nechám to osudu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Možná to je jen 20, uvidíš. Já jsem se o to jednou zajímal, neboť mám mnoho let něco podobného kruhového tvaru asi 12 mm. A na stk si toho vůbec nevšímají. Určitě záleží na koho narazíš. Uvnitř to popraskané není a tak to snad pozornost moc nepoutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 tomu nevěř, ty lidi se tím živí, a to třeba několik let - všimnou si toho ještě než projedeš vraty. Jeden můj vzdálený bratranec to dělá a jeho schopnost najít závadu je neskutečná. Nicméně ne vše je nutné řešit a zrovna tohle se může stát až při odjezdu z STK, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 2x jsem prosel STK s trosku mensi prasklinou ve vyhledu. Podle me si toho vubec nevsimli. Rozhodne zrovna sklo nijak aktivne nekontrolovali - na rozdil treba od spodku auta. Tezko rict, co by se delo, kdyby si vsimli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Jezdil jsem s prasklinou okna cca 5 let v přibližně podobném místě (asi 2cm). S autem jsem byl 2x na STK a ani jednou mi na to neřekl ani popel Ignorace? Nevšiml si? Těžko říct, ale vůbec mi to nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 11. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tak jsem po technický. A buď si té praskliny vůbec nevšimli a nebo všimli, nevadí to a nebyl jsem informován. Každopádně za mě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 (editace) A kolik to stálo,slyšel jsem že po novém roce mají STK zdražovat. Editováno: 11. leden 2016, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ano, je to tak. Emise stejně (400 Kč za benzín), technická kontrola zdražila ze 700 Kč na 800 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VicRious Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Jen drobná rada dej si připojistit okna.Nestojí to moc (cca 400 Kč v mém prípadě)už jsem na pojistku mněnil okno 2x a pojištovna (čp) vubec neřeší jak se to stalo vše po telefonu cca za 10 minut hotovo.Daj ti seznam smluvních opraven dohodneš si termín.rano jsem tam auto dal odpoledne to bylo hotové veškeré papírovaní řeši servis s pojištovnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoumiCZ Vloženo 21. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 U ČP pojištěnej jsem, ale sklo nemám. Teď je mi to na 2 roky zase fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.