sk0d@ Vloženo 11. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Priatelia, ti z vas ktori ste v oficialnom beta testovani viete ze pristup udeluju na 3 mesiace. Mne ta doba vyprsala niekolkokrat, a opatovne pridanie asi nie je mozne, kvoli limitovanemu poctu testerov:"Dear sk0d@,Thanks for getting back to us. You have already been a beta-tester and we have very limited space for Android users."A teraz k ňadru veci, aj mi to vyhovuje lebo kvoli rodinnym veciam nemam tolko casu. Uvital by som keby sme to ponali ako stafetovy beh pre nas vsetkych z fora.Ak je niekto v tom beta testovani a chce nam tu davat nove verzie kym aj jemu nevyprsi pristup, cez spravu/telefon vysvetlim ako na to.A pevne verim ze dotycny potom zaskoli dalsieho atd. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 To je velká sk0d@, a doufám, že se najde někdo další, takhle ochotný, jako ty. Super práce a vřelý dík... [emoji12] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Ja som teraz v testovani, takze mam najnovsiu verziu. Ako sem hodim instalacku? Inak podarilo sa im zobrazit komplet lights sekciu na mojej o3. Cele to trvalp asi 3 dni. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Jsem taky v beta programu, ale mám bohužel iOS. Co mě mrzí je skutečnost, že některé fce tam stále chybí. Jsem rád, že po mé výtce (a věřím, že nás bylo více) přidali sekci “topení&klimatizace”. Na druhou stranu chybí zamčení nastartovaného vozidla s KESSY systémem a spousta fcí v programu jsou nefunkční. Hodilo by se taky, aby po každé aktualizaci napsali, kterou fci přidali, respektive upravili. Například Start&Stop systém je rozdělen a odstupňován dle napětí. Osobně jsem z tohoto mimo a hodilo by se přidat popisek, co která varianta obnáší atp. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Me tedy nabidli ucast v beta testovani jen na 1 mesic a ten uz ubehl. Google Play uz mi nabizi k instalaci pouze standardni verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Aktuálně pokračuji další měsíc v beta programu, který mi nabídli po uplynutých 3měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Chlapi ja som na vytvaranie zaloh pouzival Lucky Patcher 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Je uz novejsi beta verze, nez 29? Muze ji nekdo postnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 (editace) Ahoj. Super Mini Elm327 Bluetooth OBD2 V1.5 Elm 327 V 1.5 Android Adapter Car Scanner OBD 2 Elm-327 OBDII Auto Diagnostic Tool Je plne funkcni Nastaveno na O3 2015 protoceni rucicek, prisvit do zatacek mlhovkama, zhasnuti dennich LED pri zatazeni rucky Kupoval jsem na Aliexpressu: http://s.aliexpress.com/IZnQzieM?fromSns Barva cerna..... Editováno: 18. Květen 2018, autor: Jeniczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) Dnes dorazil druhy kousek z Ciny.... http://s.aliexpress.com/IZbua6Zf?fromSns Carista i DPF plne funkcni. Editováno: 18. Květen 2018, autor: Jeniczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Dnes som natrafil na odomknutu oficialnu verziu 3.6.4, nevyzaduje ziadne dalsie crackovanie.Ti z vas, ktorym robi problem Lucky Patcher a moj navod, stahujte odtialto:https://uloz.to/!wDqaug1BdKVh/ndhyjyiy853vcbgjhccmmkgd-zipPekny vecer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hackonya Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Může někdo nahrát beta verzi carista, která může vypnout startovací stopu, která nemůže být verze 3.4.6. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Zas som natrafil na odomknutu verziu 3.7 beta27, nevyzaduje ziadne dalsie crackovanie.Ti z vas, ktorym robi problem Lucky Patcher a moj navod, stahujte odtialto:https://uloz.to/!K2PabVPTOmL0/vxngjfhitrdxdbcjgx-zip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Tak jsem se po delší době dostal ke kódování, mám Carista 3.7. beta 24. Podařilo se mi nakódovat teplotu oleje, Hil hold assist, zadní světla při denním svícení, coming, leaving home na mlhovky, protočení ručiček. Nejde zavírání oken pomocí DO, ani zvuková signalizace při zavírání a odemykání pomocí DO i když se Carista tváří, že je to O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Hill hold assist perfektně funguje i při zpátečce do kopce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Taky se podařilo deaktivovat start stop systém metodou A.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Zvuková signalizace je nefunkční i u OIII 2017 a to i přes to, že se v Menu infotainmentu objeví veškeré nastavení související s tímto nastavením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 @dodoB Pozor na to svícení, zkontroluj si zda ti pohasínají LED pásky při zapnutí světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 před 45 minutami, Martab napsal: @dodoB Pozor na to svícení, zkontroluj si zda ti pohasínají LED pásky při zapnutí světel. Martab , myslíš jestli zhasne denní svícení při zapnutí hlavních světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Ano, jestli při pohasne denní svícení při zapnutí hlavních světel, zkoušeli jsme to na MR2015 a tam to svítilo furt na 100% a když byli zapnuté potkávací světla, tak při blinkru LED pásky pohasínali (to dělat mají jen při denním, při zapnutí hlavních světel LED pásky pohasnou a plní funkci parkovacích a právě by měli svítit celou dobu tou nižší intenzitou v tomto režimu). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Martab Díky za upozornění, budu si to muset zkontrolovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Možná je to v nové verzi už opraveno, pak dej vědět, ale nám to takto blblo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Jo, dám vědět, ale dostanu se k tomu až příští týden, zítra totiž odjíždím do zahraničí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Pokud se nemýlím, tak zvuková signalizace při zamknutí/odemknutí ti nepůjde, pokud nemáš origo alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Jde i bez alarmu, viz. videa výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.