Tomáš Thomso Vaněk Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 S korozí kolem panoramy se někdo setkal? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilaR Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Ahoj, měnil už někdo roletu u Superb 3? Asi to bude masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 (editace) ***VRZANI*** Mam 2020-03, najeto 15,000 km, sedan. Strecha vrze pri kazde sebemensi nerovnosti. Divim se, ze si tu na vrzani nestezuje vice lidi - chapal jsem, ze to je takovy evergreen, ale napocital jsem tu jen 2-3 narky na 4 strankach. Chci se zeptat, zda obvykle plati, ze namazani vrzani odstrani, ci zda je treba panoramu demontovat. Jsem objednan na reklamaci a servis rika, ze to muze klidne trvat i tyden, pokud to budou muset cely vyndat. Cas mi nevadi, s autem stejne moc nejezdim v dnesni dobe, spis nechci nechat rozebrat pulku auta, kvuli nejake blbosti. Editováno: 24. Prosinec 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Me to delalo na jednom S3, odstraneno pro reklamaci, od te doby klid, na druhem to nedelalo vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.kadlcek Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Zdravím, mám 2019 sedan, najeto cca 40 000 km a taky mě v oblasti strešního okna vrže, minulý týden jsem byl v servisu kde se to promazalo, bohužel mě to stále vrže. Když zmáčknu tapecirung v oblasti osvětlení jak je tlačítko SOS, tak podle mě mám problém přímo tam (uchycením tapecirungu) tam to hodně vrže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 (editace) Jsou jenom dvě možnosti pro panoramu: - zatéká a vrže - prozatím nezatéká a ještě nevrže Editováno: 25. Prosinec 2020, autor: Kuchar7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 (editace) Mne teda vrze, ale nezateka (zatim). Stojim ted čumákem z kopce, tak uvidim. Vrze mi to spis z oblasti nad sedackou nez vepredu u toho SOS tlacidla. Neni treba mozne, ze 2020 uz aspon to zatekani bude mit vyresene? Editováno: 25. Prosinec 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Měl jsem již 3 auta s PSD a každé spíš než vrzalo tak lupalo v pravém předním rohu-jakoby nad řidičem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Tak jsem se vratil ze servisu, Strecha zatim neklepe (klepalo mi to v oblasti tech motoru), ani gumy nevrzou na sikmych nerovnostech. Sundavali dvakrat strop, bylo to tam 4 dny. Panoramu ale nakonec vyndavat nemuseli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 V 25. 12. 2020 na 17:11, cosby napsal: Měl jsem již 3 auta s PSD a každé spíš než vrzalo tak lupalo v pravém předním rohu-jakoby nad řidičem Můžu potvrdit. Dělá mi to úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ahoj som tu nový už som prečítal asi celé fórum , ale nikde som to nenašiel. Mám tiež panoramatickú strechu a zamykanie kessy. Pri uzamknutí auta a pridržaní tlačidla na kľúči sa zatvoria iba okná , panoráma ostane otvorená prečo? Dá sa to nejak nakódovať? Robím niečo zle? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Je to z fabriky nastavené jak píšeš. Kódováním se to dá nastavit na klíček. Komfortní otvírání a zavíraní střešního okna: Zvolte STG 09 (elektrický systém vozidla) Oprávnění přístupu STG -> 16 Zadejte přístupový kód 31347 Funkce adaptéru STG -> 10 Vyberte kanál (10) řízení přístupu 2-SAD Komfort Zavřít Kanal (10)-Zugangskontrolle 2-SAD Komfort schliessen auswählen Nastavte hodnotu na aktivní Kanál (11) řízení přístupu 2-SAD Otevřený komfort Kanal (11)-Zugangskontrolle 2-SAD Komfort oeffnen Nastavte hodnotu na aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 (editace) Pridam update ohledne me PSD. V pondeli povezu auto opet do servisu. Jiz po treti. Strecha porad klepe na nerovnostech. Auto jsem si naposledy z reklamace vyzvedl vcera - nezmenilo se vubec nic, prestoze garancni technik po oprave uz "nic neslysel". Tak jsem ho musel nalozit a povozit ho. Servisu to ani nevycitam, oni z toho taky musi byt uz pekne zoufali. Ani nevim, jestli to dela to okno samotne, nebo treba jen roleta. Pokud nekoho vytaci pazvuky do nepricetnosti, tak se radeji S3 vubec nezvazvujte, I bez te PSD je to auto mekke jak blato. Zlaty Hjonde, co jsem mel pred tim. Editováno: 22. Duben 2021, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.kadlcek Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Před hodinou, Franta Novak napsal: Pridam update ohledne me PSD. V pondeli povezu auto opet do servisu. Jiz po treti. Strecha porad klepe na nerovnostech. Auto jsem si naposledy z reklamace vyzvedl vcera - nezmenilo se vubec nic, prestoze garancni technik po oprave uz "nic neslysel". Tak jsem ho musel nalozit a povozit ho. Servisu to ani nevycitam, oni z toho taky musi byt uz pekne zoufali. Ani nevim, jestli to dela to okno samotne, nebo treba jen roleta. Pokud nekoho vytaci pazvuky do nepricetnosti, tak se radeji S3 vubec nezvazvujte, I bez te PSD je to auto mekke jak blato. Zlaty Hjonde, co jsem mel pred tim. Zdravím, máte kombi nebo sedan ? Já mám sedan 2019 taky potvrzuji pazvuky od střešního okna (povrzávání, praskání) při přejezdu nerovností. vychází to z místa kolem tlačítka SOS, nad řidičem a spolujezdcem... Bohužel to dělá téměř od novoty... v servisu neví co s tím, umí promazat střešní okno, bohužel nemá to na to vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 (editace) Mne prijde, ze ja to mam spise z oblasti roletky. Mam sedana, Koupil jsem, kdyz mel najeto 13k. Ted mam 17k. To moje mi prijde spis jako drobne klepani, ani bych to nenazval ci praskani. Viz posledni dve videa zde: https://photos.app.goo.gl/kxRvWeHncNCaJG2f7. Ve sluchatkach je to slyset celkem dobre. Ty videa s budikama preskocte, cvakani ramecku kolem budiku se aktualne zda byt odstraneno (aspon neco). Ja uz mel dvarkat vyndanou stropnici... Zkusim se zamerit na to SOS ted o vikendu, treba hledaji na spatnem miste, ale moc se mi to nezda. Editováno: 23. Duben 2021, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Hlasim, ze SOS sekce u me zadne pozvuky nevydava. U me to jde nekde nad hlavou ridice... Roletka, ram, motory... nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 (editace) Takze finalni update po 3. navsteve v servisu. Na okno se prijeli podivat technici z MB. Zaver - dela to testneni mezi zadni hranou okna a karoserii. S tim se asi da souhasit, nebot kdyz okno otevru treba o 3 mm, tak vrzani okamzite prestane, Testneni vymenili a namazali to necim specialnim. Vrze to porad, byt asi trochu mene. Lepsi uz to nebude. Jeste projizdeli dve jiny auta u dealera a vrzalo to uplne stejne. Jedno z nich bylo udajne ID3, tam to musi byt opravdu krasne poslouchat, kdyz nehluci ani motor. Zaver: Je to shit a pokud vas trapi pazvuky, tak si nedavejte panoramu, popripade se S3 rovnou vyhnete... Nebo musite jezdit s radiem dosti na hlas. Co se tyka pristupu dealera a techniku, tak byli naprosto v pohode, nic nerozporuji, jen proste pracuji s tim, co maji. Editováno: 17. Květen 2021, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Ahoj. Mal už niekto problém s panoramatickou strechou, že sa nezavrela. Keď ju zatváram pomaly ,prerušovane v prvej polohe, tak sa zatvorí, ale keď stlačím tlačidlo až do tej druhej polohy a pustím tlačidlo, tak strecha sa zatvára a keď príde k sieťke na hmyz ,tak sa vráti naspäť. Stretol sa niekto s tým ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Ahoj. Nikto nevie? Alebo nestretol sa? Vyzerá to ,ako keby to strešne okno pri zatváraní narazilo na prekážku a otvorí sa naspäť do polovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Panorama na třetím autě a nikdy nebyl s ničím problém. 2x Kodiaq a nyní superb combi a naprosto v pohodě. Nic nevrže a nikde žádný pazvuk. Vše funguje jak má, jak roletka tak samotná panorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Ahoj. Vrátim sa k mojej panoráme, ktorá sa niekedy zavrie ,niekedy nie. Všimol som si ,že mám roztrhnuté tesnenie na karosérii okolo panorámy ,ľavý predný roh u vodiča. Pri zatváraní sa to tesnenie niekedy pokrčí a poistka proti pricvaknutiu prstov vráti okno späť. Otázka je. Je zložité vymeniť tesnenie okolo panorámy? To ktoré je osadené v karosérii okolo okna. Prípadne nejaký návod Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy1007 Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Ahoj, přečetl jsem celé vlákno ale napíši dotaz který tu není. S3 l&k 2016 otevírá se mě samovolně roletka. Pro akceleraci nebo na nerovnostech. Jakým způsobem je roletka pridrzena v zatáhnuté poloze? Všiml jsem si ze při pohledu ze střechy jsou na konci kolejniček takove malé gumky. Jinak jsem tam nenašel nic co by roletku mohlo udržet zavřenou. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Před hodinou, Ozzy1007 napsal: Ahoj, přečetl jsem celé vlákno ale napíši dotaz který tu není. S3 l&k 2016 otevírá se mě samovolně roletka. Pro akceleraci nebo na nerovnostech. Jakým způsobem je roletka pridrzena v zatáhnuté poloze? Všiml jsem si ze při pohledu ze střechy jsou na konci kolejniček takove malé gumky. Jinak jsem tam nenašel nic co by roletku mohlo udržet zavřenou. Děkuji za rady Muzes bejt v klidu 2x mi to menili na zaruku a po treti mi rekli ze to je normalni stav :D neda se stim asi nic delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Mám úplně stejný problém. Roletka se na nerovnostech samovolně otvírá a servis mi také říkal že s tím nic neudělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.