KarelM Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Stejná zkušenost, bohužel. Dříve bylo možno aspoň sledovat přes sklo, co se tam děje nebo být u vozu. Teď všechny prosklené stěny zazdili a na dílnu logicky z bezp. hlediska nikoho nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Netušíte někdo, co obnáší pojem "Přídavné práce k inspekčnímu servisu - poprvé po 60tkm/3 letech" ? Co při tom v servisu dělají navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Není to brzdovka nebo neco takoveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Není - brzdovku tam píšou samostatně. Viz. příloha: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Nic jsem nezaznamenal při poslední prohlídce(56500km) byla jako 60tis km.Olej v Dsg atd.Navíc byl jen nějaký software,přehrání, pro světlomety,to jsem několikrát podepisoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Caka ma 60000vka.Objednal som sa s tym/som uz po zaruke/,ze si prinesiem vlastny olej do motora a dsg,ale ze pracu a filtre beriem od nich.Nadseny neboli,vpoho akceptuju,akurat mi to zapisu do servisneho planu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Budeš i u výměny aby si prémiový olej nevzal borec do svý káry a nenalil ti tam to co všem? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 (editace) Myslis ten premiovy od Millersa?No...tak to neviem na 100pero.Chodim sice do celkom seriozneho rodinneho Skodovackeho servisu na malej vesnici,ale tak do dielne ma nepustili,resp.som sa na to nikdy nepytal.Tak nejako sa ukludnujem,ze snad by si to nedovolili Zbytok motoroveho snad dostanem naspat tych par deci...... Editováno: 16. Říjen 2018, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Takze som po 60 000vke.Servis trval cca 2 hodky a stal 190 eur.Olej pre motor a dsg som mal svoj,filtre dodali oni.Auto je vraj v spickovom stave,zajtra odchadza do sveta a ja objednavam nove. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Tak to gratuluji... opět SIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Ano...bol som spokojny,tak zostanem verny,aj ked v hre bol aj konkurent Arteon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 pri rovnakej motorizacii a aspon trochu porovnatelnej vybave by som Supa za Arteon vymenil... v najomnom operativneho lizingu to vsak vychadzalo pre Arteon zalostne (kolega ma za zhruba rovnake masacne najomne ako moj S3 sportline objednany Arteon 150k TDI v najnizsej vybave so zopar priplatkami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Po 8500km mi klesla hladina oleja. Rozhodol som sa, že ho nebudem dolievať, ale radšej ho rovno vymením (nakoľko sa odporúča prvý olej vymeniť skôr). Chcem si to nechať spraviť u známeho, šikovný automechanik v malom dedinskom servise. Stačí mi k tomu odporúčaný olej + olejový filter (2.0 110kw 4x4)? Ďalšiu výmenu oleja by som nechal už asi na plánovaných 30tis v autorizovanom servise. Treba tam potom cez diagnostiku nastaviť zmenu intervalu alebo spraviť zápis do knižky? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Jeste se meni sroub s tesnenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 před 3 hodinami, janci47 napsal: .... Treba tam potom cez diagnostiku nastaviť zmenu intervalu alebo spraviť zápis do knižky? Vďaka. Pouzit predepsany olej + filtr. Vymenit, nic neresetovat a nic nikam nepsat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Olej jsem si měnil při 15 tisicich Km doma. Šroub jsem neměnil, dal jsem jen nové těsnění a samozřejmě nový olejový filtr. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 (editace) Vymenil som olej a olejový filter. Filter som však použil tento BOSCH olejový filter, teda nie rovnaký ako tam bol od výroby. Môže to pri niečom vadiť? Napr. pri garančnej prehliadke, výmene v servise alebo pri nehode? Editováno: 4. Únor 2019, autor: janci47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 nemôže to ničomu vadiť pokiaľ sa v tom nikto vrtať nebude , nikto to nerieši , len sa čudujem pri cene toho filtra prečo sa nekúpil originál aj nový vypušťák a nikto nič nespozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Rozdiel je 20centov, samozrejme že som ich nechcel ušetriť, len som nejak omylom objednal BOSCH a nie originál Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 před 6 hodinami, suri. napsal: pri cene toho filtra prečo sa nekúpil originál aj nový vypušťák a nikto nič nespozná asi tak, srob som dostal dokonca k oleju /pri ich cene/ gratis, akurat uz som cez 16tis a furt neni kedy vymenit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 máme na Slovensku 69 dealerov Škoda kde sa ten filter dá kúpiť , preto tomu stále nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Predepsana vymena vzduchoveho filtru po 90 tis. km nebo po sesti letech. Takto vypadal po 66 640km. Jestli melo smysl menit nevim, otevrel jsem ho zkusebne a prislo mne to spinave dost. Prace asi na tri minuty, pokud ma clovek torxovy bit, otevrenou kapotu a novy filtr po ruce. Novy UFI (z Ciny) byl znatelne lehci. Puvodni Mann s Hummelem. O kolik byl stary tezsi diky prachu a hmyzu, to je otazka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Tak nový filtr nemá dobré filtrační schopnosti, což se ví. Dobře začíná fungovat, až se trochu zanese. Pravda, ale tohle už je asi víc než hodně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 (editace) To jsem nevěděl, že nový nefunguje hned dobře. Já jsem ho vyměnil cca ve 47tis km, tedy téměř přesně v půlce a vypadal snad ještě hůř. Bylo to, jak lítal šíleně pyl a různéj bordel po tom období v loni, v servise se přikláněli k výměně. Editováno: 31. Březen 2019, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.