michal2009 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Je to práce na 15 minut: 1) Sundáš PP kolo 2) odděláš podběh, drží klasicky na Torxech 3) uvidíš vedení vzduchu od chladiče do turba (tlustá hadice na spojkách) 4) demontuješ tu hadici - za chladičem posuneš sponku plochým šroubovákem a to stejný uděláš před turbem 5) až to bude po obou stranách volný, bude ti to tam držet na plastovým výlisku, který je přichycen taky torxem - demontovat 6) celý vedení dáš bokem 7) před sebou budeš mít plechový kryt rozvodu se zátkou o velikosti kovové padesátikoruny, tu normálně odděláš plochým šroubovákem a uvidíš napínák viz foto.. montáž je obráceně, nezapomeň hezky očistit dosedací plochy v příloze jsou verze napínáku - je potřeba mít Kčkový, viz foto Technická-produktová-informace 2025206_7.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel1 Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Plati to aj pre 1.4 TSI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 To opravdu ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morysamec Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 (editace) jak pod krytkou poznám že je řetěz nebo napínak KO? Editováno: 2. Září 2019, autor: Morysamec pravopisna chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 máš to popsané v tom pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morysamec Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 Pdf mi nešlo otevřít, pak jsem stáhnul jiný prohlížeč a už to šlo. Jsem byl zoufalej ze soubor už je smazanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.