compu Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 dnes provedena výměna hydrolůžek - potvrzuji - klepání odstraněno - hurá! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Odzkoušeno na více vozech. Výměna + geometrie. Docela rychle proveditelné. Je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 a víc nikdo už nereklamoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 (editace) Já byl v servisu ve čtvrtek. Řekl jsem jim TPI 2042937 a prý tam nic takového nemají a že o ničem neví. Nechci jmenovat, ale fakt mě z nich picne. Nemá to ještě nějaké jiné číslo? Editováno: 13. Červen 2016, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Jen jmenuj, ať víme, kam v žádném případě nejezdit. Spadá tvé auto do data výroby 08/2015 - 04/2016? Pak je na to TPI 2042937/2. Pokud by byla novější revize, tak bude mít jen jiné číslo za lomítkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Vztahuje se to na každý kus vyrobený v tom období nebo ne? Resp. má vadná hydrolůžka každý vyrobený kus v tom období? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka951 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Dnes provedena výměna hydrolůžek + geometrie. Klepání odstraněno. Je to veliký rozdíl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 (editace) Konečně dnes vyměněna hydrolůžka a je to neskutečný rozdíl. Když jsem byl v servisu v červnu, tak o tomto problému vůbec nevěděli, přestože jsem jim předkládal číslo TPI. Editováno: 3. Listopad 2016, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) Tak konečně provedena výměna hydrolůžek. I když nějaké klepání se vždy projevilo,tak nyní se mi zdá,že to mělo vliv i na stabilitu jízdy je klid,nejste tak nervozní a jsem spokojen. Doporučuji každému kdo má auto vyrobené do 1.4,2016 provést a trvat na výměne je to zadarmo,kvalitnější a oprava za 3 hodiny hotova. Neodkládal bych to příště a nečekal jak jsem to dělal já. Editováno: 6. Listopad 2016, autor: neon chyba čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Dobrý den, několik měsíců jsme s našim opraveným Superbem spokojeně jezdily. Před několika dny se občas k našemu překvapení začalo opět projevovat to stejné klepání jako před opravou. Nyní asi po týdnu to už bouchá stejně, jako před opravou. Tak zase na novo budeme reklamovat. Věříme, že už s reklamací nebudou takové průtahy, tak jako na začátku. Je alespoň vidět, že to není jen o kontrole nových dílů, ale že se stejný problém může vyskytnout i po čase, když díly několik měsíců bez problémů sloužily. Má někdo stejnou zkušenost, že se bouchání podvozku opakuje i po opravě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Sukyne a jak jste dopadli s tim motorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 S hlučným motorem při jízdě na 2 válce nic neudělaly. Časem jsme si navykli, že řadíme na vyšší stupeň dřív než je potřeba, jelikož se tím režim přepne na 4 válce. Když ale máte zařazený 6 stupeň, tak je potřeba přidat více plynu (ne vždy je to bezpečné a tedy možné). Částečně jsme si na to zvykly, ale když vezu někoho cizího, tak prakticky vždy se dotáže, čí to je, že ten motor je chvílemi tak hlučný... Někdo to prý umí zařídit, aby se režim 2 válců nezapínal vůbec, ale kvůli záruce jsme do toho nešly. Nyní je priorita vyřešit klepající DCC podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 V 19. 12. 2016 at 19:11, Sukyn napsal: Dobrý den, několik měsíců jsme s našim opraveným Superbem spokojeně jezdily. Před několika dny se občas k našemu překvapení začalo opět projevovat to stejné klepání jako před opravou. Nyní asi po týdnu to už bouchá stejně, jako před opravou. Tak zase na novo budeme reklamovat. Věříme, že už s reklamací nebudou takové průtahy, tak jako na začátku. Je alespoň vidět, že to není jen o kontrole nových dílů, ale že se stejný problém může vyskytnout i po čase, když díly několik měsíců bez problémů sloužily. Má někdo stejnou zkušenost, že se bouchání podvozku opakuje i po opravě? Prostě auta v prvním 2 letech výroby je lepší nekupovat, vypozorovat typické závady a pak buď koupit(pokud nejsou) a nebo vyčkat na FL.Ať Vám to dobře dopadne, protože tohle je opravdu za čarou, aby tloukl podvozek jak žebřiňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Dnes už konečně taky vyměněna hydrolůžka a konečně klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassermaus Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Tak mám najeto 18tis a před nedávnem se mi začalo projevovat klepání odzadu - zřejmě hydrolůžka. Akorát že to moje je z 08/2017, což jsem předpokládal, že už bude vyřešený. Nevíte někdo, jestli je možné že mám v autě ještě ty původní vadné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 to asi nijako nezistis, treba ich vymenit a uvidis, ani drahe nie su, tusim 22e kus, vymena v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levik178 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Zdravím, je tu niekto, kto má superb novší rok výroby 2018/2019 a má problémy s klepaním podvozku, resp. nemá problém? Plánujeme kúpu, no po tom, čo som si prečítal na rôznych fórach, mám vážne obavy. No zväčša sa príspevky týkali áut vyrobených v roku 2016. Rád by som zistil, či to pretrváva, alebo chybu už odstránili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Bezproblemov, 34 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Ahojte, Kupil som Supa 2/2016. Uz pred kupou som bol stotozneny s tym, ze bude treba vymenit hydrolozka. Hydrolozka som vymenil ale klepe to stale. Prejavi sa to pri mensich rychlostiach cca do 70kmh a na vlnach pripadne priecnych nerovnostiach za sebou akoby sa koleso rozvibrovalo a potom to klepe. Je to strasne neprijemne a sere ma to a uz sa na to zacinam sustredit ked idem na nejake nerovnosti. Som myslel, ze to po vymene bude ok. Neviete niekto poradit co tam moze byt este na vymenu, opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik163 Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května Je tenhle projev závady stejný i na podvozku bez DCC ??? Jsou ty hydrolůžka stejné jak s DCC tak i bez DCC ??? Stále něco klepe z pravé zadní strany. Tlumiče a uložení mam nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května A neklepe ti nejakej bordel v kufru, u rezervy nebo v prihardce v kufru ? Myslim ze nekdo tady takhle taky hledal klepani a nakonec to byl trojuhelnik 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Vzadu vedia klepat aj tyčky stabilizátora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik163 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Z kufru všecko vydělaný včera jsem vyměnil silentblok na podélným ramenu a klepe pořád stejně🥵 tyčky stabecu bez vůle měl jsem je vymontovaný. Ramena se zdají byt bez vůle Už mě z toho hrabe.😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Bohuzial to moze byt 1000 veci ale poradim ti skus sa pozriet na dorazy 5. dveri. Ja mam lift a idu tam take gumene valceky so zavitom a tie boli uvolnene a tym padom mi kufor buchal, uz sa ani nedali zakrutit spat tak som kupil nove a odvtedy pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik163 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Klepání jde vyloženě z pravé strany od kola, při pomalé jízdě po nerovnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.