Přejít na obsah

Jak presne funguje regenerace dpf?


K1ller

Doporučené příspěvky

Zdravim, muzu se zeptat, jak presne funguje regenerace dpf? Jezdim spise kratke trasy, 16km nebo 22km (podle toho kudy jedu) z Kladna na letiste a odpo zpatky, pak jednou tydne na druhy konec Prahy plus prilezitostne vylety.

Dpf mam zaplneny na 43g a limit je pry 70g, takze celkem pohoda. Regenerace se spousti po +-300km. A tady je problem. Treba dneska se spustila po sjezdu z dalnice v prvni vesnnici. Fajn, dojedu ke kramu, cekam 5 minut se zvysenymi otackami, auto se trese jak ratlik a pak je hotovo. Otacky klesnou, vypnu motor a jdu nakoupit. No jenze pak jedu k nasim a to same, zase sedim jak trubka pet minut nez to klesne. A pak jedu domu a hadejte, ano to same. Tak se nastvu, vybehnu domu pro Vif, jedu k Eurooil do Bustehradu pro Optimal Diesel, zase tam stojim pet minut jak magor, nacepuju a beru to pres R7 a R6 zpatku domu. Uff, konecne je to hotove. Predpokladam, ze by se to zitra zregeneroval cestou pres Prahu take, uz jsem do delal minule, Blankou na trojku 70km/h a bylo, ale chtel jsem mit jistotu.

Tak bych se rad zeptal jestli je to normalni. A proc se to neudela samo a napoprve? Je to docela opruz sedet s nastartovanym autem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...