Akrub Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Jak řešíte mytí "B" sloupku,který je z černého plastu či černé folie? Já ho umyl vodou, vysušil utěrkou z mikrovlákna a sloupek zůstal samé mikro škrábance. Jde to něčím přeleštit ? Díky za nějaký nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Prostě ho umeju. Mikroškrábance neřeším, stejně to není vidět (jen opravdu z blízka). To samé rámečky zadních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Librus Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_u-QTCbOUW4#t=86 lepších výsledků rozhodně dosáhneš leštičkou, vhodným finišovacím kotoučem a pastou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ahojte kolegovia. Dnes som si všimol veľmi nemilú vec na svojej Fabii. Na čiernej lište medzi dverami sa mi objavili veľmi škaredé vodorovné škrabance. Neviem síce ako sa to stalo ale to asi nie je momentálne podstatné. Prikladám aj fotku kde to nie je vidno úplne ideálne ale určite si viete predstaviť ako to na tom lesklom povrchu vyzerá. Chcel by som sa opýtať myslíte že by sa to dalo aspoň čiastočne "zachrániť" ešte som s tým nerobil nič ale napadlo mi či by sa to nedalo nejako jemne rozleštiť prípadne prelakovať. Vopred ďakujem za akékoľvek rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Koupit nové a hned je poleit průhlednou folií nebo teď tak nalepit černou lesklou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 No niektoré veci sú pekné ale nepraktické .Skúsil by som to po umytí vyleštiť či to trochu nepomôže. Ja som si na tomto konkrétnom dielci(na mojom aute) všimol iné , a to že je(podľa mňa) slabo pripevnený. Má istú vôľu , ako keby pružil . To bude asi tým že je tam od výroby pravdepodobne(na99%) len nalepený obojstrannou lepiacou páskou(obdobné dielce sa tak "montujú", napríklad citigo/up!/mii). Otázne je koľko to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Vsetky tieto cierne veci v klavirnom laku su extra nachylne na skrabance.Skusit to prelestit excentrickou lestickou a pastou,ak to nieje hlboke,da sa to odstranit uplne.Na udrzbu a susenie pouzivat kvalitne mikrovlakno.Ak sa ale auto umyva v umyvarke,casom budu uplne doskriabane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Zjišťoval někdo, kolik vyjdou nové? Není to náhodou podobný materiál jako na FII na A sloupcích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 F2 A-stlpik je plast, B-stlpik je folia (leskla alebo matna, podla roku a vybavy) -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 myslel sem si že jsem zbehly v hledani na internetu, ale bohuzel se mi nepovedlo zjistit kolik stoji ta cerna lista...dnes se mi ji podarilo cistit prostredkem a uplne se to tam zazralo a vypada to desne, tak kde bych to mohl prosim najit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0853289e041-zakryt-b-sloupku-levy-oe-25194.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Před hodinou, RDMBR napsal: myslel sem si že jsem zbehly v hledani na internetu, ale bohuzel se mi nepovedlo zjistit kolik stoji ta cerna lista...dnes se mi ji podarilo cistit prostredkem a uplne se to tam zazralo a vypada to desne, tak kde bych to mohl prosim najit? Můžu se zeptat, čím jsi to čistil, že se ti povedlo tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 (editace) Dik moc, na skoda dily sem se dival ale asi spatne Asi tím ze to maji pod interierem Editováno: 10. Září 2016, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 v praci mame takovou desinfekci ale potravinarskou, zadne savo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Na co desinfekci, brojíš proti žloutence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 No tak hlavně s tím neutirej třeba palubku tam by to pěti kilo nespravilo pokud chceš něco o mytí tak je tady téma, kde se vše dozvíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Nee proti zloutence, ale proti lepkave lipe Skla to myje perfektne, holt cernou listu to vyzira Bude to tam jenom asi zrejme na zacvaknuti ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Ahojte, je tu nekde navod prosim jak demontovat cernou listu mezi dvermi, B sloupek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 RDMBR: ............. Nedoporucuji, je na jedno pouziti pri opetovne montazi musis pouzit novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 O to mu ide zničil ju pri neodbornom umývaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Před hodinou, RDMBR napsal: Ahojte, je tu nekde navod prosim jak demontovat cernou listu mezi dvermi, B sloupek? Stáhni si dílenskou příručku, je na první straně tohoto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Jednoduchy,... dole jsou dve spunty, ty zamacknes a pak ji normalne vypacis,... ona ti praskne nahore v drzaku a hotovo, pak jen vyndas a vyndas ze zhora zbytek a jeden cvok pak namontujes novou, je to intuitivni,... VW Polo to ma stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Zapomněl jsi dodat, že je přelepená oboustrannkou.... Předpokládám, že to bude nejspíš stejný, jako u Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 delal jsem to u pola a tam zadna oboustranka nebyla,... takze nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 před 11 minutami, Pawouk napsal: Stáhni si dílenskou příručku, je na první straně tohoto tématu. Zrovns v te dilenske prirucce je ten obrazek nejaky rozrastrovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.